Geweldig! Gisteravond besteld vandaag in huis en binnen 5 minuten op mijn laptop geklikt. Precies wat ik nodig had voor een flexibele werkplek met meerdere schermen :)
See what reviewers are saying
Over het aankoopproces en het retourbeleid kan ik enkel positief zijn. Dit verliep erg vlot! Over het product dat ik besteld heb (Screenmate Dual 16'), ben ik echter teleurgesteld. Ik vind het syst... See more
Ik heb via de website van screenmate het tweede kans panorama scherm besteld en ben super tevreden over de kwaliteit van de schermen, de snelle levering en de support van screenmate die ik heb gek... See more
Ik had een refurbished infinity 15,6 besteld. Bij installatie zat er een verkleuring rechtsonder in het beeldscherm. Ik heb Guus van de klantenservice geappt. Hij heeft direct een nieuw scherm toegest... See more
Company details
Written by the company
Bij Screenmate helpen we mensen om slimmer, comfortabeler en productiever te werken. Wij ontwerpen en leveren hoogwaardige monitoren en werkplekaccessoires die technologie, ergonomie en design samenbrengen in één doordachte werkplek. Of je nu thuiswerkt, op kantoor zit of onderweg bent, onze producten zijn ontwikkeld om je workflow te verbeteren en je focus te vergroten. Onze oplossingen zijn gericht op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en een strak, tijdloos ontwerp. We besteden veel aandacht aan materiaalkeuze, afwerking en functionaliteit, zodat elk product niet alleen mooi oogt, maar ook dagelijks bijdraagt aan een betere werkervaring. Geen overbodige poespas, wel slimme details die het verschil maken. Service speelt bij Screenmate een centrale rol. We vinden het belangrijk dat klanten snel en goed geholpen worden, zowel vóór als na de aankoop. Daarom hanteren we korte reactietijden, duidelijke communicatie en een persoonlijke aanpak. Heb je een vraag, twijfel of probleem, dan kun je rekenen op een snelle reactie en een oplossing die echt helpt. We laten klanten nooit aan hun lot over en denken altijd actief mee. Innovatie en kwaliteit gaan bij ons hand in hand met betrouwbaarheid en service. Screenmate is er voor iedereen die waarde hecht aan een goed ingerichte werkplek en ondersteuning waar je op kunt vertrouwen. Wij geloven dat een sterke werkplek begint bij producten van hoge kwaliteit én een service die altijd voor je klaarstaat. Dat maakt Screenmate jouw partner in productiviteit.
Contact info
Oude Beekseweg 55, 6942JA, Didam, Netherlands
- +31 85 800 1084
- info@screenmate.com
- screenmate.com
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed
Ik heb een portable monitor bij Screenmate besteld en ben positief verrast. De levering was snel en het scherm voelt kwalitatief en stevig aan. Beeld is scherp en het scherm is makkelijk mee te nemen, wat voor mij ideaal is tijdens het werken onderweg. Ook fijn dat de communicatie duidelijk en vlot was.
Al met al gewoon een goede ervaring.
Ben tevreden met Panorama
Ben tevreden met Panorama, was makkelijk aan te sluiten en werkt direct.
Check eerst od werkgever toestaat om applicatie te installeren op je werklaptop.
Het product is uitstekend en de transportservice was ook super.
Enige nadeel was dat er een applicatie geïnstalleerd moet worden om alleen usb-c voor 3 schermen te gebruiken.
Ik ben zeer tevreden.
Screenmate lite 60hz Touchscreen…
Screenmate lite 60hz Touchscreen gekocht. Het scherm en toebehoren werken allemaal prima. Ik wil het scherm als derde monitor gebruiken en op een monitor arm plaatsen, echter zijn de schroeven niet bijgeleverd terwijl er wel een vesa mount beschikbaar is, de monitor maakt geen gebruik van de standaard/universele schroeven die je gewend bent van andere monitoren. Na contact op te nemen met de klantenservice worden deze alsnog verzonden, ik kreeg binnen een dag antwoord van de klantenservice. Om deze reden geef ik 4 sterren ipv 5. Eigenlijk had ik 4,5 sterren willen geven.
Snelle levering en perfecte service.
Slechte levering
Voor 23:59 besteld, morgen in huis? Echt niet!! Ik zit al 3 dagen te wachten......

Reply from Screenmate
Ik had een reis voor de boeg
Ik had een reis voor de boeg, vertrek op maandagmiddag. Ik wilde graag een tweede reisscherm mee. Licht in gewicht was belangrijk. Ik zag een light versie op vrijdagmiddag 16.30 uur. Op hoop van zegen bestelde ik deze. En... zaterdag al geleverd. Een praktisch superlicht scherm.
Zeer tevreden over service en productkwaliteit
Het bedrijf is goed bereikbaar, levert producten van hoge kwaliteit en biedt uitstekende hulp bij het installeren van de portable monitor.
Snel geleverd
Snel geleverd
Bij verkeerde keuze snel omgeruild
Snel retouren geregeld en snel financieel afgewerkt
4K OLED portable monitor
Een tijdje geleden de Screenmate One 4K OLED besteld om mijn foto’s te bewerken op een scherm met hoge resolutie en ik kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige aankoop geweest is. Het scherm is kwalitatief goed, heeft een stevige standaard en heeft een handige beschermhoes.
Daarnaast zorgen de natuurgetrouwe kleurweergave en het diepe contrast van het OLED-paneel ervoor dat mijn foto’s er precies zo uitzien als bedoeld, wat het bewerken niet alleen nauwkeuriger maar ook een stuk prettiger maakt.
Oprecht goed product
Oprecht goed product. Ik gebruik 't met veel plezier als muziek producer. Werkt zoals 't hoort te werken en bij m'n enkele vraag kreeg in snelle en effectieve hulp van kick.
Aanrader 👍
Handig scherm
Prettig scherm, maakt mn werk een stuk makkelijker. Kan hem meenemen waar ik ook ga werken dus dat is top. Ik kan eigenlijk al niet meer zonder haha.
Super fijne service & top product
Super fijne service ontvangen van Kick! Ik had best wat vragen, maar hij heeft mij goed geadviseerd en zijn reacties waren altijd snel. Daarnaast ben ik ook erg blij met het scherm. Dit maakt mijn werk echt stukken makkelijker! Levering was trouwens ook super snel. Kortom echt een aanrader!
Ik heb de Lite gekocht en deze zit…
Ik heb de Lite gekocht en deze zit standaard in mijn tas. Ik moet veel lezen en ik gebruik het scherm als een soort e-reader waarbij je dankzij de touchscreen makkelijk kan bladeren. Het scherm is degelijk en en mooi om te zien. Altijd een volwaardige werkplek, waar ik ook ben
Had wat vragen over de…
Had wat vragen over de aansluitmogelijkheden, en werd vriendelijk geholpen.
Het product zelf werk ook super fijn
Goede aanwinst!
Zelf al een tijdje aan het day traden en swing traden, dit was niet functioneel met 1 monitor. Het extra scherm van Screenmate was precies wat ik nodig had. Goede kwaliteit, meer overzicht, werkt eenvoudig en simpel + heerlijke snelle levering !
gebeld en hele goede hulp gehad,
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, juiste informatie ontvangen en snelle levering.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.