See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig! Gisteravond besteld vandaag in huis en binnen 5 minuten op mijn laptop geklikt. Precies wat ik nodig had voor een flexibele werkplek met meerdere schermen :)

Rated 3 out of 5 stars

Over het aankoopproces en het retourbeleid kan ik enkel positief zijn. Dit verliep erg vlot! Over het product dat ik besteld heb (Screenmate Dual 16'), ben ik echter teleurgesteld. Ik vind het syst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb via de website van screenmate het tweede kans panorama scherm besteld en ben super tevreden over de kwaliteit van de schermen, de snelle levering en de support van screenmate die ik heb gek... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een refurbished infinity 15,6 besteld. Bij installatie zat er een verkleuring rechtsonder in het beeldscherm. Ik heb Guus van de klantenservice geappt. Hij heeft direct een nieuw scherm toegest... See more

Company details

1. Office Accessories Wholesaler

Written by the company

Bij Screenmate helpen we mensen om slimmer, comfortabeler en productiever te werken. Wij ontwerpen en leveren hoogwaardige monitoren en werkplekaccessoires die technologie, ergonomie en design samenbrengen in één doordachte werkplek. Of je nu thuiswerkt, op kantoor zit of onderweg bent, onze producten zijn ontwikkeld om je workflow te verbeteren en je focus te vergroten. Onze oplossingen zijn gericht op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en een strak, tijdloos ontwerp. We besteden veel aandacht aan materiaalkeuze, afwerking en functionaliteit, zodat elk product niet alleen mooi oogt, maar ook dagelijks bijdraagt aan een betere werkervaring. Geen overbodige poespas, wel slimme details die het verschil maken. Service speelt bij Screenmate een centrale rol. We vinden het belangrijk dat klanten snel en goed geholpen worden, zowel vóór als na de aankoop. Daarom hanteren we korte reactietijden, duidelijke communicatie en een persoonlijke aanpak. Heb je een vraag, twijfel of probleem, dan kun je rekenen op een snelle reactie en een oplossing die echt helpt. We laten klanten nooit aan hun lot over en denken altijd actief mee. Innovatie en kwaliteit gaan bij ons hand in hand met betrouwbaarheid en service. Screenmate is er voor iedereen die waarde hecht aan een goed ingerichte werkplek en ondersteuning waar je op kunt vertrouwen. Wij geloven dat een sterke werkplek begint bij producten van hoge kwaliteit én een service die altijd voor je klaarstaat. Dat maakt Screenmate jouw partner in productiviteit.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement

Een echte aanrader!

WAUW, wat een geweldig product!
Wij hebben de Infinity gekocht en het is even fantastisch als de beschrijving. Het aansluiten was even zoeken, maar aangezien ze ontzettend snel terug mailen, was dit ook direct opgelost (ik ben niet de meest technisch aangelegde thuis).
ZE staan je snel en vriendelijk bij voor al je vragen, dus ik ben ook 100% gerust, moest er iets zijn, dat het ook direct wordt opgelost.
Ik ben grote fan!
Een aanrader voor iedereen die een extra scherm/schermen wil hebbne.

October 31, 2025
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look