Written by the company
SC Rens – Professionel tag-, flise- og facaderens i Nord- og Midtjylland Hos SC Rens tilbyder vi effektiv og miljøvenlig rens af tage, facader og fliser. Vi sørger for, at dit hjem eller din virksomhed fremstår flot og velholdt – uden skadelige kemikalier. Vores team af erfarne fagfolk sikrer høj kvalitet, kundetilfredshed og langtidsholdbare resultater. Vi tilbyder algebehandling, tagrens, tagmaling, fliserens og facaderens i hele Nord- og Midtjylland. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Skibstedvej 10, 9293, Kongerslev, Denmark
- Kontakt@screns.dk
- screns.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Super god service
Super god service, god kommunikation. Vi fik rens og malet vores tak med stor tilfredshed. Vi havde også et par dårlige tagplader, og fuglestop som var mørnet som SCrens hjalp med at udbedre. Super service!
God kommunikation pr mail og ved besøg.
God kommunikation pr mail og ved besøg.
Tydelig hvad tilbuddet indeholder.
Kom som lovet.
Nu er taget renset fint og der er fint ryddet op efter besøget.
Vi siger også ja tak til at SC Rens udskifter dele af tagryggen til en god pris, når de kommer for at male taget, når temperaturen stiger lidt .
Rigtige gode informationer om processen…
Rigtige gode informationer om processen omkring udførelse af opgaven, tagrens og maling.
Fantastisk og kompetente håndværker
Nu venter vi bare på skift at nogle tagplader og maling af tag 😀
Rigtig godt arbejde og service flinke…
Rigtig godt arbejde og service flinke og hurtige medarbejder. Meget tilfreds.
Vi fik renset fliserne på terrassen…
Vi fik renset fliserne på terrassen sidste sommer. Og det var fuldt ud tilfredsstillende. Kan varmt anbefale Benjamin og Co. til kommende opgaver.
Knækket tagrende
Rens af tag ok men de knækkede en tagrende og kørte uden at gøre noget ved det selvom jeg gjorde opmærksom på det, de sagde der var 2-3 rygningsplader der skulle skiftes de vil godt skifte dem men de forlangte helt vanvittig pris 1000 pr stk

Reply from SC Rens
Det er en god service og behagelige…
Det er en god service og behagelige personer, bare OK
Meget god service 👏 Jeg er en tilfreds…
Meget god service 👏 Jeg er en tilfreds kunde 😀
Flot arbejde
Flot arbejde, der bliver rengjort efter endt arbejde. De svare hurtigt på forespørgsler. Meget venlige folk, svare på alle spørgsmål selv om de har travlt. Jeg kan kun anbefale dem.
Glade og søde mennesker
Indtil videre meget positiv. Hurtig i gang. Rigtig flinke mennesker. Da opgaven ikke er helt færdig endnu kan jeg ikke komme på mere. Men pt kun
Gode ting
Rens + Maling
Nogle fantastiske gutter som virkelig går op i deres arbejde og at kunden er tilfreds.
Så jeg vil helt klart anbefale dem til andre,
Vi har været rigtig glad for deres…
Vi har været rigtig glad for deres arbejde og resultat. Meget venlige personer .