Seuf Outdoor

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Til dem af jer der forgæves har forsøgt at komme i kontakt med Seuf, er, sagen den at de er gået konkurs. Jeg kunne egentlig godt give mine beretninger med omkring virksomheden, men synes det vil være... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Der er ikke styr på levering

Øv øv har tidligere skrevet anmeldelse. Forsøgte så at nethandle igen i oktober. Varer skulle hjem fra fjernlager. Efter 3 uger kontakter jeg net handel og så er ordren anulleret..... Det er uforståeligt,at det ikke er blevet bedre. Ærgeligt for i har gode varer. Må sige at i kunne lære at drive nethandel af Eventyrsport ,der fungerer det super godt.

January 10, 2015

Ikke opplevd sååå dårlig service på leeeenge! ALDRI MER

Bestilte varen i begynnelsen av Desember, har ennå ikke fått den..(5.01/15!!!) på tross av at sporingsnr (dog ikke søkbart!!) ble sendt til meg per mail. Har sendt 4-5 mailer til de uten å få et eneste svar!! Kommer aldri til å handle noe der og anbefaler ikke til de andre å gjøre det! Der er så mange gode nettbutikker som setter pris på sine kunder og verner om det gode ryktet sitt!

January 5, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Elendig logistik - ingen tilbagemelding - aldrig mere!

Både min kone og jeg bestilte uafhængigt af hinanden diverse julegaver 8 dage før jul.
D. 23. December kunne vi, igen uvidende om den andens bekymring om levering, konstatere at ingen af de tre bestilte gaver ville nå frem. Alle tre stod som "på lager". Men butikkens manglende prioritering af logistikken på WEB'en fejler totalt. Diverse søgte undskyldninger over telefon - tydeliggjorde kun at de stakkels medarbejdere arbejder uden overblik og hjælp fra ledelsen.
ALDRIG MERE SEUF.

January 3, 2015

Fel vara och NOLL respons

Visst det började bra med snabb leverans men grejen är att jag fick fel storlek på min fjällräven parka, i 1 veckas tid mejlade jag dom 3ggr men fick 0 svar och jag prövade att ringa numret som står med i mejlet men det fungerar inte! Till slut fick jag skicka tillbaka varan till ett pris av 280kronor som jag själv får stå för då företaget inte betalar några returer. Är såå missnöjd med dom.:( Om jag istället lagt fraktpengarna och deras pris på parkas'en så hade jag fått en likadan jacka i en butik nära mig där jag bara hade kunnat gå dit ifall jag hade haft några frågor. Kommer aldrig handla från dom igen och inte rekomendera någon annan heller att göra det. I detta nu är det över 1 1/2vecka sedan jag skrev mitt första mejl men har fortfarande inte hört ett knyst från dom.

December 25, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Stort utbud av outdoorprodukter!

Köpt flera av Fjällrävens produkter till bra pris och man har informativa sidor med smidig betallösning. I samband med leveransmail kommer spårfunktionslänk, vilken fungerar utmärkt. Leveransintervallet 2-7 arbetsdagar efter bekräftelsemail har hållits. Motsvarar förväntningarna.

November 30, 2014

Leveringstidspunkt bliver ikke overholdt

Har bestilt en rygsæk hos Seuf outdoor, leveringstid 1-5 hverdage. Efter 5 hverdage modtager jeg en email om at den er blevet bestilt på et fjernlager og vil komme "inden for de nærmeste dage". Jeg har pt. ventet 9 dage. Ringede i dag til kundeservice og de kunne oplyse mig at de håbede at min taske ville ankomme til butikken i dag eller i morgen. Super dårlig oplevelse.

November 12, 2014

MEGET MÆRKELIGT FIRMA!

Det bedste der er at sige om Seuf er, at deres udvalg er enormt. Priserne er også lavere, men til gengæld skal man væbne sig med tålmodighed. Det var som regel op til 10 dage inden man modtager varerne. Det samme gør sig gældende hvis noget skal byttes. Så det kan tage op til en måned inden man står med den rigtige vare. På minussiden tæller også meget begrænsede åbningstider på kundetelefonen. I forbindelse med at jeg skulle have pengene tilbage for et produkt gik det da helt galt for Seuf! Der gik over en måned og da jeg endelig fik chefen i rører var han virkelig sær at snakke med og opfordrede mig direkte til at handle andre steder næste gang. Det gør jeg så!

November 5, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Er der problemer bliver de bare løst SÅDAN!

Bestilte nogle termobeholdere i forskellige farver. SEUF sendte kun de farver man havde på lager, og jeg fik ikke muligheden for at vælge andre farver. Jeg kunne altså se frem til en ekstra fragtudgift for at få de beholdere jeg havde brug for. Jeg ringede til SEUF's kundeservice og talte med en venlig dame ved navn Maria. Hurtigt og uden ekstra udgift for mig, blev de manglende beholdere eftersendt. SÅDAN! Det er når der er problemer man lærer sit internet firma at kende, og der er SEUF et dejligt bekendtskab, og jeg handler helt sikkert gerne der igen.
Mvh Jens

May 20, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Value for money

Der er mulighed for at gøre et kup her! De har ikke altid varen på lager på trods af at webshoppen indikerer det. Men der er aldrig problemer med at få penge tilbage eller returneret et fejlkøb.

March 17, 2014

Under al kritik

Bestilte handsker og strømper den 13. januar. Fik besked den 14., om at de behandlede ordren. Den 20. fik jeg så besked om at pakken var lige på trapperne - men modtog desværre ingen pakke. Jeg rykkede dem to gange og fik så mail den 29. om, at de ikke kunne levere. Så nej, de er ikke til at stole på...

January 29, 2014

Aldrig SEUF igen

Bestilte en frakke den 11. december, julegave til min søn. Fik efterfølgende mail om, at varen desværre var forsinket, men jeg ville få nærmere besked. Har aldrig hørt noget siden. Har sendt mail som ikke besvares, har ringet 25-30 gange til Kundeservice (ladet den ringe ud hver gang mellem 5-20 minutter). Telefonen aldrig taget. Jeg venter nu på, at der er gået 30 dage så kan jeg ophæve handlen, hvorefter jeg lige kan nå at købe en vinterfrakke til min søn inden foråret kommer. Det værste er ikke, at varen ikke var på lager, selvom det fremgik af hjemmesiden, men at man så ikke besvarer mails og telefonnummer gør, at jeg aldrig handler hos SEUF igen, men en flot hjemmeside med mange gode tilbud.

January 8, 2014

Dårlig service

Pakken kom først 7 dage efter bestillingen, skønt der på hjemmesiden - godt nok - lidt modstridende stod både "dag til dag" levering og 1-5 dages levering.
Det var så, hvad det var, selvom det da var ærgeligt at savne en gave under juletræet.
Det mest frustrerende var, at det var fuldstændigt umuligt at få fat i Seuf både på det ene og det andet telefonnummer.
Da jeg mailede for at høre, hvor pakken blev af. Blev der svaret, at den ville blive afsendt dagen efter. 6 dage efter jeg havde bestilt den! -så Seuf kan ikke engang give PostDanmark skylden. Og da jeg så skrev og spurgte om, jeg kunne hente den i butikken, modtog jeg aldrig noget svar. Sjusk og dårlig service!

January 2, 2014

hurtig levering

Bestilte nogle varer fredag aften, og de ankom allerede tirsdag morgen! Det kalder jeg god service!

December 5, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Vi vælger en anden webshop næste gang

27. august 2013: Bestilling
28. august 2013: Modtaget mail om at "nu behandles din ordre". I mailen står der, at vi vil modtage vores varer inden for 1-5 arbejdsdage.
10. september: Intet modtaget og intet hørt fra Seuf - skrev derfor en "rykker-mail" til dem.
11. september: Svar på rykker-mailen. Beklagelse og informationer om Seuf havde leveringsproblemer i forhold til vores varer.
Nogle dage senere modtog vi vores varer. Desværre var halvdelen i en forkert farve.

Ikke særlig skarp service - vi vælger en anden webshop næste gang.

September 25, 2013

SEUF Outdoor er en pålidelig Outdoor-leverandør

Hos SEUF Outdoor købte jeg et Helsport, Fjellheimen Superlight 2 Camp Letvægtstelt. Og har efterfølgende købt Helsport, Bund til Fjellheimen 2 Camp, og ekstra pløkker.
Levering og opfølgende e-mail på leveringstidspunkter er helt i top.
De er gode og pålidelige at handle med på nettet, og tilmed fleksible hvis de har tilbud/rabatter, jeg ikke havde lagt mærke til.

Kan varmt anbefale dette firma.

June 17, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Ok priser, men langsom levering

Jeg bestilte en løbetaske, og der står godtnok 1-5 dage, men det tog 1 uge inden den ankom, selvom jeg fik en mail at de var i gang 2 dage efter.

En mail med forespørgsel på status blev ikke besvaret.

De har dog rigtig konkurrencedygtige priser, men man skal have lidt tålmodighed.

May 24, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service - under al kritik

Den korte af den lange version er at SEUF Outdoor reklamerer for varer de ikke kan bestille hjem. Jeg har ventet mere end 5 uger på at få en jakke leveret, men uden held.
Da de endelig får bestilt jakken hjem, er det i den forkerte farve. Jeg ved ikke om de er farveblinde eller om de bare ikke kan læse varenummeret, men der ER forskel på lyseblå og mørkeblå. Man kan som virksomhed ikke lade som om det er den bestilte vare og skrive at lyseblå er det nye blå...
Jeg må derefter vente yderligere flere uger på jakken. Til sidst annullerer jeg min ordre, da de meddeler at de ikke kan bestille varen hjem i den ønskede farve. Det er bestemt ikke imponerende.

May 10, 2013

Take a closer look