Til dem af jer der forgæves har forsøgt at komme i kontakt med Seuf, er, sagen den at de er gået konkurs. Jeg kunne egentlig godt give mine beretninger med omkring virksomheden, men synes det vil være... See more
Seuf Outdoor
See what reviewers are saying
Bestilte varen i begynnelsen av Desember, har ennå ikke fått den..(5.01/15!!!) på tross av at sporingsnr (dog ikke søkbart!!) ble sendt til meg per mail. Har sendt 4-5 mailer til de uten å få et enest... See more
Köpt flera av Fjällrävens produkter till bra pris och man har informativa sidor med smidig betallösning. I samband med leveransmail kommer spårfunktionslänk, vilken fungerar utmärkt. Leveransintervall... See more
People also looked at
irriterende
Bestilte en jakke på deres hjemmeside, fik derefter en mail om de ikke havde den.
de burde nok være mere obs. på at opdatere deres hjemmeside
Narret med "godt tilbud"
Jeg har handlet med Seuf Outdoor en gang hvor tingene var i orden.
Jeg var tilmeldt deres nyhedsbrev, og modtog i august 2012 en mail med gode tilbud på vintertøj hvis man handlede hurtigt.
Det resulterede i, at jeg købte en Fjellræven Yupik Parka til 3199,00 kr.
23. oktober 2012 (3 mdr. tættere på vinteren), modtager jeg atter en mail og nu er selvsamme Parka (green) nedsat til 2499,00 kr. altså en besparrelse på 700,00 kr. i forhold til det "gode tilbud" fra sensommeren.
Jeg føler mig godt og grundigt narret til et "godt sommerkøb"
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.