En skøn Friskole og Børnehus
Dette er IKKE en reklame, det er mit opslag omkring et ❤️-barn jeg har.
Og fordi jeg synes at stedet fortjener det - fordi stedet er det “Bedste sted” (citat Emil)
Mangler du en skole eller et Børnehus til din guldklump? 🌟
Så synes jeg du skal tage et kig på Sæby Hallenslev Friskole 🤩
Måske tænker du, hvad er det en Friskole og et Fribørnehus kan?
Her er min mening (som forældre) om hvad lige netop dét kan!
Vi taler ofte om tid til vores børn, små klasser, engagerede voksne/faste voksne, muligheder for at lære på andre måder end kun bøger og en tavle, mulighed for indflydelse som forældre osv.
Lige netop dét kan en Friskole som Sæby Hallenslev Friskole!
Der er nærvær, tid til børnene, anderledes muligheder for undervisning, som ikke behøver være traditionel og kedelig 🤩
Børnene bliver set og hørt, og der er mulighed for at give det enkelte barn de muligheder, som barnet har behov for.
Udover det, kan forældre få indflydelse i sit barns hverdag - både via Bestyrelsesposter, Byggeudvalg som skal fokusere på vedligholdelse af skole og Børnehus og ikke mindst, som en stor del af netværket mellem forældre, hvor vi “kender hinanden” og vi kender hinandens børn.
Vores sociale arrangementer, som jeg sætter stor pris på, er også noget jeg elsker at se frem til 🌞🌸
SFO’en er et frirum for børnene, hvor der leges og hygges både inden og efter skoletid. De voksne laver hyggelige arrangementer for børnene og der er god og hyggelig stemning.
Selv kaffe kunne jeg få med på farten, den anden morgen, da Emil blev afleveret 🥰
Børnehuset som indeholder Vuggestue og Børnehave, altså som er integreret, giver rig mulighed for en glidende overgang, som for nogen børn kan være udfordrende.
Det er samme hus og samme voksne.
Det var af den helt store betydning for vores søn, da han gik fra vuggestue - Børnehave - Skole.
Alt sammen i rammer som han kendte, og med mennesker han er tryg ved ❤️🙏🏼
Der skabes venskaber både hos børn, og blandt forældre.
Nye kræfter, i form af ny skoleleder, er kommet - det tegner i mega positive retninger 🤩🌞
Stemningen er 100 % i Friskole ånd!
Jeg elsker det 🥰
Som sagt, så synes JEG at du burde kigge på dette skønne sted.