Sæby-Hallenslev Friskole Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

En skøn Friskole og Børnehus

Dette er IKKE en reklame, det er mit opslag omkring et ❤️-barn jeg har.
Og fordi jeg synes at stedet fortjener det - fordi stedet er det “Bedste sted” (citat Emil)

Mangler du en skole eller et Børnehus til din guldklump? 🌟

Så synes jeg du skal tage et kig på Sæby Hallenslev Friskole 🤩

Måske tænker du, hvad er det en Friskole og et Fribørnehus kan?
Her er min mening (som forældre) om hvad lige netop dét kan!

Vi taler ofte om tid til vores børn, små klasser, engagerede voksne/faste voksne, muligheder for at lære på andre måder end kun bøger og en tavle, mulighed for indflydelse som forældre osv.
Lige netop dét kan en Friskole som Sæby Hallenslev Friskole!

Der er nærvær, tid til børnene, anderledes muligheder for undervisning, som ikke behøver være traditionel og kedelig 🤩
Børnene bliver set og hørt, og der er mulighed for at give det enkelte barn de muligheder, som barnet har behov for.
Udover det, kan forældre få indflydelse i sit barns hverdag - både via Bestyrelsesposter, Byggeudvalg som skal fokusere på vedligholdelse af skole og Børnehus og ikke mindst, som en stor del af netværket mellem forældre, hvor vi “kender hinanden” og vi kender hinandens børn.
Vores sociale arrangementer, som jeg sætter stor pris på, er også noget jeg elsker at se frem til 🌞🌸

SFO’en er et frirum for børnene, hvor der leges og hygges både inden og efter skoletid. De voksne laver hyggelige arrangementer for børnene og der er god og hyggelig stemning.
Selv kaffe kunne jeg få med på farten, den anden morgen, da Emil blev afleveret 🥰

Børnehuset som indeholder Vuggestue og Børnehave, altså som er integreret, giver rig mulighed for en glidende overgang, som for nogen børn kan være udfordrende.
Det er samme hus og samme voksne.
Det var af den helt store betydning for vores søn, da han gik fra vuggestue - Børnehave - Skole.
Alt sammen i rammer som han kendte, og med mennesker han er tryg ved ❤️🙏🏼
Der skabes venskaber både hos børn, og blandt forældre.

Nye kræfter, i form af ny skoleleder, er kommet - det tegner i mega positive retninger 🤩🌞
Stemningen er 100 % i Friskole ånd!
Jeg elsker det 🥰

Som sagt, så synes JEG at du burde kigge på dette skønne sted.

April 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk friskole hvor der er plads…

Fantastisk friskole hvor der er plads til hver enkelt elev. Hvor ansatte, børn og forældre bidrager aktivt til en værdifuld skole. Hvor både store og små elever føler sig trygge og trives på kryds og tværs. Skolen er beriget med dygtige lærer og pædagoger som elsker deres arbejde. Kan varmt anbefales hvis du går op i dit barns trivsel og læring.

February 1, 2024

God skole

Jeg har et barn på skolen, som ligeledes har gået ovre i børnehaven.
Jeg ser engageret personale, som ser det enkelte barn og vil udvikle dem. Jeg vil varmt anbefale skolen til andre.

February 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mange syge oplevelser på…

Mange syge oplevelser på Sæby-Hallenslev Friskole.

Det er snart år tilbage at vores barn gik i Sæby-Hallenslev Friskole, efterfølgende må vi sige at vi er glade for at vi fik fjernet ham fra jeres skole.

Børn der oplever traumatiserende oplevelser, fortrænger dem og år efter kommer de op til overfladen.
Det skete for vores søn i går.

Vores ældste gav sit udsagn, om hvordan hans klasse lærerinde havde straffet ham i klassen som den eneste for at larme, ved at bede ham sætte sig på sine hænder indtil hun sagde stop, han havde tårer i øjene imens det blev fortalt, og det kom ud af det blå, : det gjorde ondt far og mine hænder blev røde af det.

Vi er enige i at børn skal være stille i klassen.
Vi er enige om at man i gamle dage straffede børn der ikke hørte efter, men i dag er loven ganske anderledes og den skal følges uanset hvilken statsminister vi har.
Revselsretten er afskaffet.

Og vi er slet ikke enige om at det åbenbart er metoden der skal benyttes, men det viser sig jo mere og mere at mange i samfundet ønsker at benytte sig af vold til at rette folk.

Skolebestyrelse, Personale på Sæby friskole.
Bør skamme sig.
Fy for ..... en flok stjerner.
Man bliver hvem man omgiver sig med.

En skole der beskylder sårbare elever for at gøre tilnærmelser til andre elever sexuelt, og ikke kan bevise det, ingen forældre fra nr 2 part stod frem iøvrigt i den sag men hele 3 personaler sad og stærkt fremhævede at det var jo synd for drenge.
Og ingen beviser.
Føj nogle voksne.

Og derudover straffer børn fysisk oveni pga. simpel larm i klassen, som lærerinde ikke kunne takle.

Skolen bør lukkes prompte og personalet søge nye karriere evt. som fængselsbetjente på laveste hylde eller hvem ved måske som indsatte.

Der er jo mange gode grunde til hvorfor børne familier flygter fra jeres skole.
Vi ved jo alle at problemerne opstod da der kom ny skoleleder.

July 16, 2023

Fantastisk skole

Fantastisk skole!
Vores umiddelbare holdning var, at vores søn skulle gå på den lokale folkeskole, men da han nåede til starten af 4.kl. måtte vi desværre sande, at han aldrig ville falde til i klassen, og at skolen (og enkelte af forældrene) ikke havde de fornødne ressourcer, til at få klassen til at fungere: der var ganske enkelt for mange "urolige elementer" i klassen, så de mere stille børn blev mulet, og kom hjem grædefærdige hver dag.
Dette ændrede sig, da sønnen startede på SH-fri. Her blev han taget godt imod, og fik hurtigt nogle gode kammerater. Han går nu i 7.kl., og det eneste vi fortryder er, at vi ikke fik ham flyttet noget før.
Særdeles dygtige og kompetente lærere.

February 19, 2023

Fantastisk sted!

Jeg har gået på Sæby-Hallenslev Friskole i hele min folkeskole tid. Man føler sig altid velkommen og alle kender alle. Gode lærere og fede oplevelser.

Elev fra 19/20

September 18, 2020
Rated 4 out of 5 stars

En dejlig skole

En dejlig skole, gode lærere, kan klart anbefales, jeg fortryder aldrig at starte på den skole

Elev, 19/20

September 18, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Forbedring på mange områder.

Forbedring på mange områder.
Der var engang skolegang der var baseret på gode intentioner og sund logisk indlæring.
I dag er det test subjekter der går på skolen, og testpersonale og ikke lærer der underviser på skolen.
Der er iøvrigt tvivlsomme elementer imellem undervisere/ ledere som politisere deres såkaldte undervisning til fordel for den store system ensretning der er i samfundet, imens de går rundt i flade gummisko med noget fuldstændig hjernedødt kunst på tøjet i stedet for at udstråle ro og orden.
Dermed kan man som forældre ikke vælge skole i dag.
For det findes næsten i alle grundskoler, slangen har sneget sig ind overalt.
Systemet indoktrinere børn selv i private skoler.
Det sker idet personalet udskiftes til nye seminaruddannede politiserede lærer som er radikale.
Om du ønsker en middelmådig grundskole uddannelse, så vælg den gratis en af slagsen nemlig folkeskolen der kan du blive radikaliseret ganske gratis, det ikke nødvendigt at betale ekstra for det.
Ønsker du noget bedre end det til dit barn, så led lidt efter det eller spørg ligeud.
Der hvor du ikke får ønsket svar på dine spørgsmål, der skal du ikke sætte dine børn ind.
Det simpelt.

Derudover :
Næste gang man beskylder elever for noget der ikke kan bevises, så lad vær at dømme dem før i har beviserne på plads. Pinligt og skammeligt at man ikke i sin nye skoleleder har et menneske som tager andre voksne og børn mere alvorligt.
Skoleleder kan ikke tage imod kritik og ønsker ikke at mødes på halvvejen.
Der er kun en afgørelse og det er skolelederens.
Skoleleder er arrogant af natur og burde få hjælp til det, evt motivations terapi.
Skoleleder kan ikke se en i øjnene.
Hvilket er en yderst vigtig værdi hvis man skal have tiltro til personen, også motivationsterapi det rigtige sted kan afhjælpe det.

Lærer udstråler seriøs usikkerhed og de simpleste ting som at give børn lektier for og sørge for at de har deres ting de skal læse i deres tasker med hjem, kan man ikke organisere formidlingen af.

Skolebestyrelses leder sidder til forældre møde og opfører sig som en psykopat overfor støjende forældre, måske en stilling i hæren ville være bedre til ham eller på den lokale bodega som dørmand.

Indmelder du dit barn i skolen pga. det var da ellers ikke så tosset.
Så sker der ændringer hurtigt efter , ny skoleleder, ny lærer ansættes, og alt det gamle bliver fejet af bordet.
Ups nu er skolen lavet om til en middelmådig folkeskole med alt hvad der dertil hører af nyuddannede seminarlærer med kunst på tøjet som børn normalt bliver bange for og bestemt ikke må se i fjernsynet.
Der indføres masser af tests, fordi nogle børn sidder uroligt i timen og lærern får stress over det.
Så vi kan spørge, er det burhøns vi skal forvente på den anden side ?
Eller selvtænkende individer ?

Nogle lærer har omgangskredse der minder om Black lives matter eller antifa personer og det burde ringe alarmklokker hos de fleste forældre som ønsker en neutral lærer stab til deres børns udvikling.

Anmeldelsen er ikke udtømmende.
Pas på dine børn, ingen andre gør det i dag.

July 6, 2020

Danmarks bedste skole!

Da vores datter gik i 1. klasse, skiftede hun til Sæby-Hallenslev Friskole, og det er uden tvivl det bedste vi nogensinde har gjort for hende.
På den gamle skole blev hun hele tiden ringet hjem fordi hun var dårlig med hovedpine, mavepine, kvalme osv. Oftest ville hun faktisk helst ikke i skole. Ikke fordi hun blev mobbet, men fordi hun ikke havde det godt der.
Da efterårsferien sluttede, startede hun på den lille skole i Sæby.
Skiftet var svært for hende og hendes tiltro til voksne i skoleregiet var næsten ikke-eksisterende, men lærere, pædagoger, ja selv de unge vikarer (de bruger i øvrigt faste vikarer, så børnene kan blive fortrolige med dem også) var så rummelige og omfavnende, at hun inden længe fandt ud af, at på denne skole vil lærerne gerne børnene og de vil gerne støtte og hjælpe. Det samme gælder eleverne.
Selvfølgelig er børn børn, men den generelle tone er, at alle er sammen om det gode fællesskab og selv de største børn hjælper de små.
Strukturen i skemaerne giver mulighed for en helt anden tilgang til undervisningen, og vores datter lærte mere på et halvt år i Sæby end hun havde gjort på knapt halvandet år i folkeskolen, netop fordi der løftes i flok og der er en fælles ansvarsfølelse.
I dag går vores datter i 4. klasse og glæder sig til at komme i skole hver dag. Det alene fortæller en hel masse om, hvad det er for en skole.
Personligt kan jeg kun anbefale folk at gøre deres børn den tjeneste at lade dem gå på denne skole.
Jeg vil i øvrigt gerne tilføje, at det ikke må være økonomien, der afholder fra at benytte skolen. Gå selv ind og tjek priserne på hjemmesiden. 😊

November 22, 2018

Kun for stærke elever

Sæby hallenslev friskole bortviser elever med lovligt fravær, hvis skolen vurderer at det bliver for dyrt at hjemmeundervise iht loven eller afholde sygeeksamen. Bortvisningen foregår via brev uden personlig overlevering.

April 5, 2016

Is this your company?