Jeg har fået en mail, hvor jeg er blevet bedt om at anmelde jer, jeg har desværre ikke modtaget min pakke endnu selvom i har lovet levering, derfor den lave rating
ShoppingSmart.dk
See what reviewers are saying
Company replied
Company replied
Super service hele vejen igennem. God opfølgning på hvordan status er med varen. Og nem og overskuelig hjemmeside
Company details
Information provided by various external sources
Shoppingsmart har produkter til alle
Mosevej 10, 4261, Dalmose, Denmark
- Info@shoppingsmart.dk
- shoppingsmart.dk
Lang leveringstid
Jeg har fået en mail
Godt edt udvalg og rigtig gode priser.
MED HIV OG SVING KLARET I SGU…
MED HIV OG SVING KLARET I SGU OPGAVEN, ALT PERFECT.

Reply from ShoppingSmart.dk
Lidt langsom levering, men perfekt da den kom
Lidt langsom levering, men produktet svarende fuldstændig til forventningen.
Hurtig tilbagemelding
Hurtig tilbagemelding, varen var desværre ikke på lager. Blev tilbudt erstatningsprodukt, men valgte at vente på det bestilte, som fremkom indenfor 14 dage. Vi blev orienteret hele vejen igennem, så fuld tilfredshed herfra

Bestilte Samsung TV
Bestilte Samsung TV, og fik den leveret til tide som lovet.
Kunne godt ønske mig hurtigere…
Kunne godt ønske mig hurtigere levering, ellers fungerede alt fint.

Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice. Jeg fik leveret et fjernsyn og havde god dialog omkring leveringen under covid19. Bent sørgede for at ændre adresse undervejs og holde mig opdateret på levering. Desværre var fjernsynet smadret da det kom frem (transportfirmaets skyld). Men jeg fik hurtigt refunderet pengene og kunne købe et andet i en fysisk butik. Yderst hjælpsom kundeservice!

Meget tilfreds med handlen
Meget tilfreds med handlen, hurtig og god service
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg bestilte et cover, og da det ankom viste det sig at det af hvad jeg tror, fået et slag. Så jeg skrev til siden hvor vi indgik en aftale om halv skade. Virkelig sød og god support. Kan helt klart anbefales 😊

Meget uprofessionel oplevelse
Meget uprofessionel oplevelse - handler der ikke igen.
Jeg havde bestilt et produkt med levering d. 4. dec., får derefter besked på at produktet er i restordre. Efter megen skriven frem og tilbage, får jeg besked om, at der er fundet mulighed for, at jeg alligevel kan få produktet dog først til d. 6. dec., og ved en merbetaling af 69kr for hurtig fragt. Jeg gør opmærksom på, at det ikke er helt rimeligt, da jeg oprindeligt har bestilt produktet med levering til d. 4. dec. Sælger skriver, at det er korrekt og jeg selvfølgelig ikke skal betale meromkostningen.
Men men men, d. 8. dec. har jeg stadig ikke modtaget produktet eller det trackingnummer, som jeg skulle kunne følge produktet på og får ved henvendelse besked om, at det var et 'håb', at jeg ville modtage det d. 6. dec. Hvordan det så hænger sammen med, at jeg kunne betale for hurtig levering, forstår jeg ikke. Det havde jo været 69kr lige ud af vinduet.
Jeg modtager først varen d. 12. dec.
Må indrømme, at jeg på det tidspunkt var helt overbevist om, at jeg slet ikke ville modtage noget og det måtte blive en streg i regningen.
To stjerner gives, fordi jeg endte med at modtage produktet.
Tror ikke, at sælger er ude på at snyde nogen, men der er ikke meget styr på tingene og man skal ikke regne med leveringsdatoen.

Konkurrencedygtig pris, men....
Konkurrencedygtig pris. Men jeg ved ikke om det er de ca. 100,- værd at vente på et fjernsyn der så viser sig at komme fra Spanien?
Der er af samme årsag lang leveringstid. Sælger kunne godt oplyse om varer der kommer fra et andet land, på trods af den lave pris!