Jeg havde en god oplevelse med en reklamation, hvor en produkt gik i stykker efter mere ind et år. Det blev behandlet hurtigt og kontakten var fair og tilfredsstillende. Nu få jeg sendt en ny produkt... See more
See what reviewers are saying
En defekt håndstøvsuger til min ældre mor. Tog kontakt for ombytning. Hurtig respons. Høflig venlig og imødekommende. Oplyste om problemet med lidt billeder og tekst. Der gik et par dage. Ny støvsug... See more
Ingen kundeservice :( har ringet 3 gange uden held og skrevet 1 mail men intet svar. De skrev efter jeg havde lagt en ordre, at en af de bestilte ting er på fjernlager og derfor venter de med at sen... See more
Company details
Written by the company
På Shoptilbud.dk finder du et enormt bredt sortiment af kendte og funktionelle produkter – primært inden for isenkram, brugskunst og boligtilbehør men siden kan også rumme andre spændende varegrupper som vi finder interessante til boligen. Derudover kan du også finde et stort sortiment af havemøbler i både teak og vedligeholdelsesfrie.
Kordilgade 81, 4400, Kalundborg, Denmark
- info@shoptilbud.dk
- shoptilbud.dk
Superhurtig levering og ingen problemer
Fejlleverance kostede .... men hurtig levering og fint produkt
Jeg bestilte en lyskæde med varme hvide lys til 99,95 kr. og betalte 59,95 kr. i porto, men modtog en multicolor lyskæde. Jeg sendte en mail til firmaet, da jeg selvfølgelig gerne ville have den byttet uden at skulle betale returporto, men hørte intet. Det kostede mig 70 kr. at sende den retur. Beløbet blev ikke refunderet, så det blev en dyr lyskæde. Det skal selvfølgelig nævnes, at der var hurtig levering begge gange, og produkterne er fine.
Lynhurtig levering.
Lynhurtig levering.
Flot og sikker indpakning, handler helt sikkert her igen 👍
Jeg bestilte en støvsuger hos…
Jeg bestilte en støvsuger hos shoptilbud, men fik ingen kvittering eller order bekræftelse og da der var gået 3-4 dage og jeg havde skrevet til shoptilbud om annullering af orderen, igen uden at høre noget fra dem, bestilte jeg en et andet sted da jeg stod og skulle bruge den,
Efter 5 dage fik jeg besked fra GLS at pakken var på vej, jeg skrev igen til shoptilbud, igen uden at høre noget, min kone ringet til den og fik lidt uhøjtidelig af vide at jeg have skrevet en forkert mail adresse, det så første gang at den automatisk udfyldning har skrive forkert, og så 2 gange 2 forskellige steder, nu har jeg fået af vide at pengene kommer om en måned, men det så hvad det er, jeg er glad hvis jeg modtager dem.
👍👍😄
Hurtig levering og man kan se de virkelig har gjort sig umage med indpakningen, så varen kom uskadet frem.
Super oplevelse 👍😄
Jeg var lidt bekymret efter alle disse…
Jeg var lidt bekymret efter alle disse dårlige anmeldelser, men jeg bestilte mit vaffeljern sidste mandag og modtog det i dag. Der var lidt langsom ekspedition, men efter et par opkald til shoppen fik jeg sendt min varer. Den var fint pakket.
Kan varmt anbefale.
Super gode tilbud.
Varen kom lynhurtigt og lever helt op til mine forventninger.
Handler helt sikkert her igen, da deres tilbud er 100% i orden.
Jeg har modtaget en sending med varer
Jeg har modtaget en sending med varer, hvoraf den ene skulle have været en nøglering fra Stelton. Jeg kunne se, at æsken havde været åbnet og kunne også konstatere, at den var tom. Det har ikke været muligt st komme igennem til firmaet pr telefon og de har ikke svaret på de to msils, jeg sendte med to dages mellemrum. Meget dårlig service. Mvh. Bente Andersen
Ringe kommunikation, men ordre er afsendt og jeg fik opringning
OPDATERING: Der er sket gode ting i dag angående min ordre. Den er blevet afsendt og tidligt på aftenen ringede indehaveren personligt til mig.
De er udfordret på bemanding og har måtte lukke kommunikationen ned. De har ikke de samme automatiske systemer på plads som mange andre webshops og derfor sker der ikke løbende opdatering. Jeg gav min anbefaling omkring at opdatere tekst i ordre m.v. med information om situationen samt at skrive det på hjemmesiden og på Facebook.
Til alle der har en ordre som endnu ikke er ekspederet vil jeg sige at jeg tror at det nok skal gå og krydser fingre for at Damborg som står bag shoptilbud.dk finder ekstra tid og ressourcer til at tage sig af webshoppen(e), kommunikationen og de ordrer som skal ekspederes.
På baggrund af ovenstående opdaterer jeg min bedømmelse fra 1 til 4 stjerner. Der er trods alt ekstraordinære omstændigheder omkring både black friday og pandemi.
—
Oprindelig anmeldelse:
—
Jeg har bestilt og har kun modtaget ordrebekræftelse og intet andet efter mere end 7 dage. Har derfor forsøgt at ringe til både shoptilbud.dk og damborg.dk men numrene er ikke aktive. Har også ringet til Damborg Isenkram Kalundborg, men der er også noget mærkeligt med det nummer.
Har skrevet til dem på forskellige mailadresser og på forskellige Facebook Messenger, men ved godt at min ordre bliver annulleret før eller siden.
Jeg mener at deres onlineaktiviteter er useriøse og bør lukkes. Det er faktisk mærkeligt, for jeg fandt pris og link via pricerunner.dk, så de bruger annoncering.
Jeg venter stadig i spænding på om min…
Jeg venter stadig i spænding på om min bestilte vare fra den 30/11 dukker op eller om jeg er blevet taget ved r....
Håber jeg snart modtager, så denne anmeldelse evt kan forbedres lidt 🤞🏻
I skal ikke købe noget her.
I skal ikke købe noget her.
Vare kommer ikke og de giver intet svar. Telefonen virker ikke og de vender ikke tilbage på mail.
Købte en julegave d. 27. November og i dag er d. 14. December, jeg har intet fået og intet hørt.
Så dårlig online butik, nu må jeg se om jeg kan skaffe min mor's julegave et andet sted. Helt ærligt det er bare ikke i orden.
Får man mon de vare man har bestilt.?
Bestilte vare 27. November, har stadig intet set eller hørt. De svare ikke på mail eller telefon. Det oplyste telefonnr. er tilsyneladende en ukendt telefonsvare. De skriver på hjemmesiden, at vare er forsinket...Sammenlignet med andre netbutikker, som leverer indenfor 2-3 dage, må man sige de halter de noget.
Ekstrem dårlig kundeservice
Køb og levering af varer fungerede helt fint og upåklageligt. Min Nilfisk støvsuger som jeg havde købt på siden gik i stykker. Ekstrem dårlig og amatøragtig kundeservice.
Jeg handler aldrig her igen
God leverings service
Hej, bestilte mine vare en onsdag og allerede i samme uge fredag lå de klar til afhentning på posthuset. Er meget tilfreds med den service.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Tingene på hjemmesiden er meget billige men stadig perfekt stand. Min vare kom på 1 dag, dog kostede fragten også 40kr hvilket trak den 1 stjerne ned. Men min ordre var stadig billigere end hvis jeg havde købt det et andet sted. Jeg anbefaler👍🏻
Ekstrem dårlig kundeservice
Købte 6 sæt sengetøj fredag d. 23/11. Glæden var stor, da min 90 årige mormor dermed havde styr på julegaveindkøbene. Får en ordrebekræftelse, og venter spændt. I dag får jeg så en mail om, at ordren er annulleret. Vi ringer derind, og der påståes, at man har sendt en mail lørdag, for at spørge om jeg vil have de 5 sæt sengetøj, som de nu kun har på lager, på trods af at de 6 sæt er bekræftet dagen før. Problemet er, at jeg aldrig har modtaget denne mail, og derfor ikke har kunnet svare. Så da vi forvirret ringer ind, og spørger hvorfor ordren er annulleret, er svaret, at de har sendt en mail, som jeg ikke har svaret på. Jeg fortæller pænt at mailen aldrig er modtaget, og oplever en "kundeservice" der hellere vil diskutere end hjælpe. Vi siger pænt, at vi da gerne vil købe de 5 sæt sengetøj de har, men dem har de nu valgt at sælge til anden side.
KAN IKKE ANBEFALE AT HANDLE MED DETTE FIRMA OVERHOVEDET!!!!!
Dårlig stil.
Er med i en stor flok der har samlet ind til en jubilæumsgave, købt for 4300 kr, penge trukket, vare efter 6 uger endnu ikke dukket op, eneste svar fra shop til dyr, “din vare er i produktion, du bliver kontaktet, så snart der er nyt i sagen” hverken mere eller mindre. Heller ikke selvom der er spurgt til hvornår de forventer at kunne levere.
Det er s.. for dårligt...

Reply from Shoptilbud
Bestile efter klokken 15
Bestile efter klokken 15, valgte pakkepostautomat og fik varen 2 dage efter. Ren nydelse når disse internetfirmaer endelig virker.
Meget hurtig levering og gode priser
Meget hurtig levering og gode priser. Kan anbefale :-)