Silver Tray - togrejser i særklasse Reviews 115

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god information inden rejsen. Hurtig og effektiv hjælp undervejs, da toget var forsinket, så vi ikke kunne nå det planlagte tog i Innsbruck Fantastisk hotel incl. beliggenhed Meget hurti... See more

Rated 2 out of 5 stars

Silvertray præsenterer rejserne flot på deres hjemmeside, med indbydende billeder, og beskrivelser som lover en unik luksus oplevelse. Min tur gik til Rom via Verona, med sovevogn og luksus tog - og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Panoramabaner gennem Tyskland, Schweiz og Italien i juli 2024. Rigtig god kommunikation inden rejsen. Fint tilrettelagt rejse med overordnet set fine hoteller. Kunne godt have undværet Flixbus fra Ham... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt var planlagt og forberedt til UG. De spørgsmål vi havde før afrejse blev besvaret næsten omgående. De forsinkelser vi oplevede med toget var hændelser, der var uden for Silvertrays område(... See more

1. Tour Agency
  2. Cultural Tours Provider
  3. Railway Service
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

Klassiske rejser for feinschmeckere og romantikere. Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og smukkeste jernbaner. Du kører på første klasse, og næsten altid i direkte tog uden skift. I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller. Og når du skal videre til næste by, kører en chauffør dig til banegården. Man kan godt rejse hurtigere gennem Europa - men man kan ikke gøre det bedre end på vores måde. Silver Tray er en dansk rejsearrangør, der tæller nogle af Danmarks mest erfarne og anerkendte profiler i rejsebranchen. Vores mission er at genskabe togrejser som de var i rejsernes guldalder: Den mest afslappede, behagelige og romantiske måde at rejse på. Silver Tray sælger europæiske togferier til kunder i USA, Storbritannien og Danmark. Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Om vores navn: Hvis du nogensinde har prøvet at arrangere en togrejse gennem Europa, så ved du, at det er hårdt og kompliceret. Det gør vi op med. Vi serverer det hele på en sølvbakke – med personlig service og førsteklasses komfort.

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, tog og hoteller.
Tilrettelagt tilpas med tid og sted.
Niels Roth

December 6, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak, Niels, det var en stor fornøjelse at have jer på rejse med os.

Schweiz i 14 dg

Vi var på en enestående ferie i 14 dage i Schweiz med Silvertray med tog fra Kbh og fly hjem fra Geneve.
Egentlige ikke meget forarbejde, andet end vi beskrev kort hvad vores forventninger var.
Vi fik en fuldstændig komplet rejseplan som også passede til punkt og prikke i hvert eneste by. En virkelig gennemført logistisk tur. Mine varmeste anbefalinger går til Silvertray. De er bare effektive!

May 22, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Mie, vi er superglade for din anmeldelse - mange tak! Vi sidder klar, hvis I gerne vil af sted igen :-)

Skøn ferie

Rejsen kombineret på en fantastisk måde.
Dejligt at rejse med tog.
Hotellerne var centralt beliggende og virkelig gode.
Betryggende at blive kørt til stationerne ved afrejse
og så ovenikøbet med privatchauffør.

October 13, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Margit, mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er også selv glade for de hoteller, I boede på i Berlin, Prag og Wien på rejsen. Og I fik prøvet flere forskellige tog.

Rated 5 out of 5 stars

Du er ikke nr. 76 i telefonkøen!

Vi havde købt en rejse til Lugano hos Silver Tray.
Den behandling, vi fik af Silver Tray, fortjener stort ros.
Silver Tray medarbejderne gjorde sit arbejde perfekt. Alt var godt forberedt, vi blev godt forberedt. Når vi havde spørgsmål, var der nogen der tog telefonen med det samme. Hvis der skulle ringes tilbage, så BLEV der ringet tilbage efter kort tid. Information om små ændringer kom hurtigt frem til os. Da vi i Lugano skulle have forstået tidsplanen for hjemrejsen, blev der svaret med stor tålmodighed. :-)

October 12, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Peter, det var en kæmpe-fornøjelse at have så glade og positive mennesker som jer på togferie med os - mange tak!

Rated 4 out of 5 stars

Perfekte hoteller

Perfekte hoteller - altid kontaktbart til bureauet!

July 24, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Britt, mange tak - vi er også selv glade for vores hoteller :-) og det var herligt, at hele familien syntes om dem.

Panorama togtur rundt i Schweiz

Vi (2) har i August 2023 været på en 10 dages togrejse (06.08-15.08) - München - Zürich - Luzern - Wengen - Montreux - Geneve, arrangeret perfekt og til UG af SilverTray folket i København.
Vi havde stopovers i München, Luzern, Wengen og Montreux, hvilket gav os fantastiske muligheder på egen hånd at opleve de mest spektakulære Schweiziske Alper, som blev udforsket via tandhjulsbaner, cable cars, gondols, cogwheel train - og med en afsluttende togrejse på "Prestige Class" med det berømte "GoldenPass Express Panorama Train" fra Interlaken til Montreux.
Fantastisk at køre med diverse togbaner rundt i Schweiz, som kører ultra præcist på det planlagte minut.
Når man samtidig under kørslen kan nyde de smukkeste landskaber, man kører igennem, så bliver oplevelserne ikke meget større!
SilverTray folket er meget professionelle og dedikerede til de produkter, de formidler, så kæmpe ros for en perfekt planlagt tur.
Helle & Flemming Ekstrøm

August 6, 2023

Kære Flemming og Helle,
mange tak for jeres gode anmeldelse! Vi var også glade for det brief, I var så venlige at lave, med henvisninger til restauranter undervejs samt udflugter. I vidste selv en hel del om Schweiz i forvejen, så det var let at imødekomme jeres ønsker.

TOGREJSE MED SILVER TRAY

TOGREJSE MED SILVER TRAY : HIGLAND ADVENTURE 25 MAJ 2023 TIL 04 JUNI 2023 🚂…

TIDLIG MORGEN DEN 25 MAJ TOG FRA KØBENHAVN BANEGÅRD 1 KLASSE FIK MORGENMAD EN BOLLE OGSÅ KUNNE MAN ELLERS BARE TAGE KAFFE / TE / VARM CHOKOLADE & KILDEVAND INDTIL VI KOM TIL GRÆNSEN. SÅ KOM PASKONTROLDEN
25. MAJ OVERNATNING I SMUKKE KØLN. INDEN KØLN VAR VI HAMBURG OG FÅ ENGELSK EFTERMIDDAGSTE PÅ SMUKT HOTEL : REICHSHOF HOTEL, HAMBURG DET VAR SUPER LÆKKERT☕️🥪👍🏻😋 KOMMET TIL SMUKKE KØLN DER KUNNE MAN GODT HAVE VÆRET EN DAG MERE FOR SIKKE HYGGELIGT OG SMUK BY. SAMT DEJLIGT HOTEL : HOTEL MONDIAL DOM KØLN. LÆKKER HOTEL VÆRELSE & SUPER MORGENBUFFE. SMUKKE KIRKER HYGGELIGT NEDE VED VANDET OSV. VAR BARE DEJLIGT 👍🏻

26. MAJ TIL LONDON. DER FIK VI SET THE EYE OG MANGE ANDRE TING. KØRER MED ON & OFF BUSSERNE / UDE AT SEJLE & KØRER I ENGELSK TAXA. DER ER MEGET MAN KAN OPLEVE I LONDON 😝 VIL ANDBEFALDE AT MAN KØBER BILETTER TIL THE EYE HJEMMEFRA, SÅ BEHØVES MAN IKKE AT STÅ I KØ + KAN KØBE BUSBILETTER OSV HJEMMEFRA SÅ SPARER MAN PENGE PÅ DETTE I DET DER ER MANGE RABATMULIGHER 😉

VI BOEDE PÅ PULLMAN LONDON ST PANCRAS. FLOT PANORAMA UDSIGT PÅ 16 SAL😳 FLOT SYN BÅDE OM DAGEN & AFTEN.GOD MORGENBUFFE & GOD SERVICE. DET ENESTE VI IKKE ER SÅ VILDE MED ER DE DISKJOGGIER DE SPILLER MEGA HØJT. MEN DET SYNTES VI AT DET VAR ALLE VEJNE I LONDON. NÅR DER IKKE VAR MANGE MENNESKER VAR DET HØJT, MEN SÅ NÅR DER VAR KOMMET MANGE FLERE SÅ BLEV DER SKRUET MEGA MERE OP FOR LYDEN AF DET DE KALDER MUSIK 😝
TÆNKER DET ER NOK DERFOR ENGLÆNDER RÅBER SÅ HØJT, NÅR DE ER PÅ FERIE I ANDRE LANDE & AT DE FÅR NOK HØRERAPPERAT HURTIGT I DERES LIV 😳

28. MAJ MED ET PAR TOGAFGANGE & MED NATTOGET TIL MALLIAIG. VÅGNER OP TIL SMUK NATUR PÅ NATTOGET. FIK MORGENMAD: SÅ UD PÅ SMUK NATUR. KØJEPLADSEN OKAY. VIL FORTRÆKKE DOBBELTSENG NÆSTE GANG. MEN HVA DET VAR JO KUN 1 OVERNATTNING😉

VENTER PÅ FORT WILLIAN 2 SPORET STATION: ET STYKKE TID INDEN DET KØRER TIL MALLAIG SØD LILLE FISKERBY. WEST HIGHHLAND HOTEL HYGGELIGT GAMMELT HOTEL. HVOR MAN KUN KAN FÅ MORGENMAD OG DRIKKES I BAREN KAN LADE SIG GØRE 😳 FLOT UDSIGT FRA VORES HOTELVÆRELSE +TARESSEOMRÅDET MEGET SMUKT 🥰
HER KOMMER MAN AUTOMATISK NED I GEAR, DA DET ER EN LILLE FISKER BY 😳 UD AT SEJLE OGSÅ KØRER MED TOG FOR AT GÅ NED UNDER HARRY POTTERBROEN. MEGET SMUKT, VI ELSKER NATUR ⛵️⛰️ FIK PRØVET FISH AND CHIPS 🐟 DET VAR MEGET FRISK FISK 👍🏻 FIK PRØVET EN LILLE CAFÉ – EN LILLE RESTURANT OG ET BØFHUS FIK LÆKKERT MAD I DENNE LILLE FISKERBY.HUNDE VAR VELKOMMEN ALLE VEJNE PÅ RESTURANTER INDE SOM UDENFOR. SÅ IKKE EN HUND DER VAR UVENNER MED ANDRE VOVSER SÅ DET ER JO DEJLIGT FÅR HUNDE EJER 👍🏻🐶🥰
DA VI TOG TIL HARRYPOTTER BROEN MED LOKAL TOG. DA ER DET BESTEMT GOD IDE´ AT TAGE DRIKKEDUNKE MED DA MAN KAN FÅ FYLDT FRISK VAND NEDE OMKRING DEN SMUKKE BRO + TAG GODE SKO PÅ🚶🏻‍♂️⛰️ 🚶‍♀️DA DER ER NOGET UJÆVNT AT GÅ DER VI VI ANBAFALDE FOLK. SKAL TAGE HØJE FOR AT HVIS MAN IKKE ER SÅ HURTIG GÅENDE,TÆNKE DET IND I ENS PLAN, DA DER ER ET STYKKE DERNED, MEN JEG VILLE BESTEMT IKKE HAVE UNDVÆRET DETTE. HAR ASTMA DERFOR SIGER UT DETTE. SKAL LIGE SIGES AT MAN KAN KOMME MED HARRY POTTERTOG HVIS DU ER HELDIG, DA DET HURTIGT BLIVER UDSOLGT. MEN HVIS MAN VED HVORNÅR MAN SKAL AF STED KUNNE DET VÆRE EN IDE´ AT PRØVE BESTILDE DETTE HJEMMEFRA 👍🏻😳🧙🏻‍♂️🧹☘️⛰️🚂……….
SPISTE FROKOST I GAMMEL TOGVOGN PÅ STATIOEN SUPER HYGGELIGT 😋

1. JUNI GÅR REJEN TIL EDINBURGH BOEDE : NOVOTEL EDINBURGH CENTRE. DEJLIG SERVICE HAVDE LILLE SVØMMEHALOMRÅDE I KÆLLDEREN: GRATIS FOR HOTELGÆSTER HVIS DETTE HAVDE INTERESSE. ANBAFALDER: TAG EN TAXA TIL HOTELLET , ER LIDT VEJ AT GÅ MED BAGGAGE. SUPER DEJLIG EDIBURGH, DER KUJNNE VI GODT LIDE AT VÆRE. ON AND OFF BUSSERNE VAR SÅ SMARTE AT HAVE FORSKELLIGE FARVER TIL DE OMRÅDER DE KØRTE I. SÅ VAR MAN BESTEMT SELV SKYLD I HVIS MAN KOM TIL AT KØRER SAMME TUR 😝 HVIS DETTE IKKE VAR TILFÆLDET MAN SKULLE 😳 SIKKE PÆN OG REN BY❤️👍🏻😉 VAR OGSÅ UDE OG SEJLE OG SE 3 BROER LIGE EFTER HINANDEN. MANGE MULIGHEDER VIL SIGE TAG OG OPLEV DET, DER ER PRAGTFULD ALT HVAD, HJERTE BEGÆR NATUR / KULTUR / GODE SHOPPEMULIGHER HVIS MAN ER TIL DETTE + KAN KOMME PÅ KATTECAFE JAA….. DU HØRTE RIGTIG AT SIDDE MED EN KAT OG KÆLE OG DRIKKE TE, DET SAMME GÆLDER INDE I BYEN MED HUNDEN CHAU SHAU HUNDEN DEN MED BLÅ TUNGE 😳 DEN ER GOD NOK HAR FOTO FRA KATTECAFEN + KATTE, SAMT NÅEDE IKKE AT TAGE FOTO I BUSSEN, SELV OM JEG SAD FOR OVEN DA VI KØRTE FORBI HVOR DER VAR HUNDECAFE 🐶 OPLEVEDE SÅ MEGET I ENDINGBURGH, SYNTES VI STADIG VI MANGLER RIGTIG MEGET VI GERNE VIL SE, MÅSKE ET SMUT AFSTED PÅ FORLÆNGET WEEKENDTUR ENGANG 👍🏻

DEN 4. JUNI BLEV VI HENTET AF PRIVATCHAUFFØR TIL LUFTHAVEN. KOM TIL TIDEN SUPER DEJLIG VENLIG CHAUFFØR. VENTERUM MED LIDT SNACK OG DRIKKELSE KOLDT SOM VARMT VAR MED VIPOMRÅDE 1 KLASSE 👍🏻 I BUND OG GRUND DEJLIG FERIE VI ANBEFALDER SILVER TRAY: DE DET GØR DET GODT😉👍🏻🚂

May 25, 2023

Kære Maria,
vi er super-stolte over, at I nu for 2. gang har tiltroet Silver Tray jeres togferie! Mange, mange tak for den udførlige rejsebeskrivelse, som næsten burde udgives :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop været på en 13 dages tur…

Vi har netop været på en 13 dages tur med Silver Tray på det Iberiske eventyr.
Det har være en rigtig rigtig dejlig tur hvor alt var planlagt så det bare fungerede til UG. Selv da Portugiserne lige valgte at strejke på vores tur mellem Spanien og Portugal, så svare de med det samme og det var det løst lynhurtigt og på allerbedste vis. Tak Silver Tray 🙏 vi har ikke en eneste gang ringet eller skrevet forgæves.
Kæmpe anbefaling af både tur og Silver Tray bureauet.

July 29, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Connie, mange tak for denne fine anbefaling, og endnu mere tak for jeres store forståelse og tålmodighed under strejken i Portugal. Vi er glade for, at det lykkedes at få jer frem :-)

Med Silvertray til Wien og Budapest

En dejlig tur til Wien og Budapest, med en fantastisk service fra Silvertray,dejlige luksuriøse Hoteller i centrum af både Wien og Budapest. En togrejse der godtnok startede lidt udfordrende da der var faldet køreledninger ned på Sjælland men det taklede Silvertray med at vi blev hentet med Taxa på hjemadressen så vi kunne connecte 1kl. Tog fra Slagelse og videre mod Hamburg hvortil vi kom to timer før den oprindelige planlagte ankomst. Fra Hamburg og resten af ferien gik alt lige efter bogen og næste års rejse med Silvertray er allerede bestilt her går turen til det Skotske Højland via Eurotunlen og op gennem Storbritannien. Kan varmt anbefale Silvertray man ser verden på en anden måde med tog,

April 23, 2023

Hej Carsten,
mange tak for din anmeldelse! Og ja, de nedfaldne køreledninger var lidt af en udfordring i starten :-) Vi er stolte over at få lov til at arrangere jeres tur til Skotland næste år.

Rom via Chur og Varenna, Comosøen

En længe ventet rejse er blevet indløst med Silver Tray som arrangør.
Vi havde igennem forløbet en fin korrespondance, hvor vi fik svar på de spørgsmål, vi havde inden afrejsen.
Det var en afslappende rejse, som var fint tilrettelagt uden lange ventetider mellem togene. Smuk tur med Bernina Expressen og en oplevelse med højhastighedstog. Meget fine hoteller undervejs. Især udsigten fra værelset på Hotel Royal Victoria i Varenna tog pusten fra os. Hotel Ponte Sisto havde en fin central beliggenhed lige midt i Rom.
"Vi kan 100% anbefale Silver Tray."

April 28, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak for den fine anmeldelse - det var en fornøjelse at have jer på togferie med os :-)

En fantastisk tur

Venedig, Firenze og Rom.
Super tur. Alt klappede.
Fin service fra rejsebureauet både før og under rejsen.
Glimrende centralt beliggende hoteller, så vi kunne gå til alt og nåede en hulens masse hvert sted selv om det kun var to dage.
Frecciarosso er et stærkt vanedannede tog.
At sidde med et glas vin og lækker mad og se ud på det italienske landskab med 250 km i timen, ja så fås det ikke bedre.
Tænk hvis havde sådan et tog herhjemme.
Vi taler allerede om hvornår vi igen kan tage på en tur med SilverTray

March 4, 2023

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak for anmeldelsen, Peter, det var en stor fornøjelse at få lov at arrangere rejsen for jer! Turen Venedig-Firenze-Rom er fantastisk populær, afgjort også pga de to strækninger med Frecciarossa - vi er helt enige i din vurdering.

Rated 5 out of 5 stars

Tænke sig at sidde på en alpetop

Tænke sig at sidde på en alpetop, Nytårs aften i 3000 m´s. højde og spise sin frokost med sne overalt, mens Jacuzzi varmer op til os, eller blive ført fra Schweiz til Milano i tog, mens frokost serveres og man selv slapper af med samtale og masser af fotos. Jeg kan 100% anbefale en rejse med Silver Tray, deres team lavede denne rejse til os og alle afgange var beskrevet, så der var aldrig stress eller nervøsitet - Det var en rejse, vi 5 personer aldrig kommer til at glemme - tusinde tusinde tak til jer:-)

December 30, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Anita, vi er utroligt glade for din anmeldelse - tusind tak tilbage til jer! Det var en stor fornøjelse at få lov til at arrangere jeres nytårsrejse.

Rated 2 out of 5 stars

Alternativ luksusferie med tog :-(

Farceagtig, dyr togtur
Kontakt med Silver Tray har været tung. Lange svartider på mailkorrespondance -svar kom først efter telefoniske rykkere.
Vi har været på en meget dyr rejse arrangeret af Silvertray og med beskrivelsen af turen som en ferie på 1. klasse arrangeret af erfarne rejsearrangører, må vi nok undre os meget over, hvor erfaringen stammer fra.
Vi rejste på 1. klasse med DSB fra København til Hamburg - 1. klasse hos DSB er gratis kaffe, vand og chokoladeovertrukne snøfler. Og lidt bedre sæder uden sidekammerater - fint i forhold til 1. klasse i mange andre lande. På turen spiste vi to stk. fint smørrebrød fra Torvehallernes Smørrebrød og drak en tilhørende flaske hvidvin.
I Hamburg blev vi beværtet med en middelmådig 3-retters totalt kedelig, grå menu. Vi kunne vælge mellem gås med rødkål og gås med rødkål til hovedret ….. vi spiser bare nødig fjerkræ. Det var ikke muligt at foretage et anden valg bortset fra en vegetarret. Og vi er heller ikke vegetarer. Menuen blev serveret ved et bord i hotellets cafe. Der ligger rigtig gode restauranter tæt på hovedbanen i Hamburg - så valget er mærkværdigt.
Turen gik fra hotellet til nattoget mod Wien. Her fortalte rejsebeskrivelsen at vi havde en de luxe kupe med eget bad og toilet. Det var en køjeseng med den tyndeste dyne og hovedpude, vi nogensinde havde prøvet. Vi fægtede rundt i halvmørke - lyset i kupeen var ude af drift. Jeg besluttede mig for den øverste køje og efter en tur på skuldrene af min ægtefælle, kom jeg op i køjen. Vi tilkaldte en konduktør og spurgte, hvordan jeg skulle komme på toilettet om natten, når min mand sov. Konduktøren kom herefter med en stige …. heldigt. Til det private, mikroskopiske bad, havde operatøren glemt håndklæder ….. vi kunne selvfølgelig tørre os med toiletpapir - men der var kun en enkelt rulle - og det er i underkanten til to personer! Vi tilkaldte konduktøren igen og fik efter lidt tid udleveret et håndklæde hver …. vild luksus. Morgenmad blev bestilt på en blanket og var i forhold til resten af togturen spiselig. Toget blev opfundet halvthundrede år før flyet - og udviklingen i togdriften har været på tilbagetog siden “Mordet i Orientekspressen”. Togrejser som denne er et klart bevis på at Silvertrays medarbejdere flyver til destinationerne. Fuldstændig rædselsfuld togtur.
På banegården i Wien bliver vi ringet op af den chauffør, der skulle hente os. Han kunne ikke tale engelsk - uklogt når man kører med turister. Vi fandt til sidst bilen, som holdt parkeret 500 m. fra stationen. Vi passerede rigtig mange taxaer, vi kunne have benyttet - men det var simpelthen for nemt.
Hotellet i Wien lå supergodt placeret i centrum af byen. En kæmpe minibar men ikke mulighed for at lave en kop kaffe på værelset. Halvkedelig morgenmad. Rent og pænt.
Chaufføren som skulle køres os til lufthavnen ankom som aftalt ….. det kunne næsten ikke være anderledes, når vi blev hentet på hotellet.
Vi giver oplevelsen **. Bedømmelsen er baseret på vores forventninger til hele forløbet. Vi skal aldrig mere på ferie med tog.
Flere af vores ældre venner drømmer om en togferie, fordi det er så nemt og ubesværet ….. de havde aldrig nået den øverste køje!
Vi kan se, at Silver Tray tidligere har modtaget reklamation, som er taget til efterretning. Det har bare ikke ført til ændring i beskrivelsen af turen. Og det er uærligt. Vi kan ikke anbefale rejser med Silver Tray.

December 5, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Torben, I havde skam en deluxe kupe i sovevognen. Det fås ikke bedre på et nattog i Europa i dag. Men vi er ikke selv imponerede over kvaliteten og droppede derfor alle nattog i vores program sidste sommer, fordi vi kun præsenterer tog som vi selv er rigtig glade for. Du finder derfor ikke nattoget hos Silver Tray i dag. Enkelte kunder som jer insisterer på at få nattoget, og så arrangerer vi det, men kun efter at have advaret om, at det altså ikke er Orient-Expressen. Det håber jeg, at I også blev?

Alle rejser ud af Danmark er jo uundgåeligt med DSB og med ophold i Hamborg. Her sørger vi for at serveret frokost og vin ved sædet inden afgang, ligesom vi byder på tre-retters middag på det elegante Hotel Reichshof i Hamborg inden den videre færd. Jeg er ked af, at i ikke var tilfredse med måltidet i Hamborg - vores gæster er normalt meget tilfredse med både frokost i toget og middag i Hamborg.

Firmaet er utroligt flexibelt

Firmaet er utroligt flexibelt. De svarer omgående på henvendelser, og yder i det hele taget service i topklasse
Thomas Kelstrup

December 2, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak for de pæne ord, Thomas - dem er vi meget glade for!

Rated 4 out of 5 stars

En virkelig cool rejseoplevelse

Vi fik skræddersyet vores ferie denne sommer med hjælp fra SilverTray. Det var et godt valg. At rejse med tog på 1. Klasse er og bliver en fantastisk måde at flytte sig og samtidig bruge utrolig lidt energi på selve rejsen. Bare læne sig tilbage og nyde synet af naturen og den ene by efter den anden suse forbi. Nå frem restitueret og klar til at opleve de byer man har som pit-stop på vejen. SilverTray var rigtig gode til, trods ret kort varsel, at stykke en tur sammen baseret på at vi kun skulle med tog de første 5 dage og derefter videre i lejebil og retur med fly.
Stort set alt kørte efter planen. Alle togskift gik nemt og var godt timet. Hotellerne som lovet i gåafstand fra banegårdene. Rejsen blev således: Morgentog fra Kbh H, via Hamborg hvor vi havde en times ventetid der blev fyldt ud med High Tea på Hotel Reichshof. Videre til Køln med overnatning. Nok den mindst spændende by på rejsen, men et ok stop. Kølner Dom er trods alt en rimeligt storslået oplevelse, også selvom tiden var knap fra den åbnede, til vi skulle videre med tog til Zürich. En meget smuk togstrækning i et lækkert tog med den hyggeligste restaurantvogn, hvor vi undervejs nød et simpelt måltid med god og venlig service, mens de smukke vue gled forbi vinduerne. Meget mindeværdigt. Og så landede vi i Zürich. Wauw. Sikke en by. Der havde vi gerne taget en nat ekstra. Vi fik max ud af aftenen dér med alskens charmerende byliv langs floden. Videre gik turen til Como. Denne gang i et panoramatog på en ubeskriveligt smuk tur gennem Gotthard passet, der gerne måtte have fortsat i 6 timer mere. Vidunderligt at kunne se så meget af landskabet. Der er den risiko, at dine medpassagerer vælger at trække rullegardinet ned på den modsatte side af gangen, hvilket kan tage en del af oplevelsen. Især hvis den side af toget du har plads på, for det meste er langs bjergvæg, mens floder, bjerge og himmel flyver forbi på den modsatte side. Vi fik heldigvis de to overfor til at rulle op. Vi ankom til Como og fandt efter lidt søgning vores chauffør. Hun kørte os til hotellet centralt i Como by, ned til havnefronten og med den gamle bydel i gaderne bag. Sidstnævnte blev den mest positive oplevelse for os, da hotellet desværre ikke levede op til dets 4 stjerner. Værelset var mørkt og bestemt ikke repræsentant for billederne på hotellets hjemmeside. Det lå endvidere på bagsiden af hotellet ind mod en gård. Det var hvad det var. Men værelset lugtede desværre også fælt af kloak. Vi noterede os det, og blev enige om at leve med det, indtil vi kom retur fra en gåtur og erkendte at det kun var blevet værre. Da vi henvendte os til personalet sendte de en mand op med en duftspray, som han uden varsel sprayede med, hvorefter han gik. Alle værelser var optaget så de kunne ikke flytte os. Chaufføren ringede om morgenen og ville gerne have lov at hente os noget før, hvilket vi gik med til trods dermed en times ventetid på stationen. Como blev altså ikke den bedste del af rejsen. Herfra gik turen til Firenze. Skift i Milano til Frecciarossa højhastighedstog. Milano Hovedbanegård er lidt af en larmende og mennesketæt affære. Her havde det været dejligt på forhånd at vide, at vi med billetter til netop dette tog automatisk havde adgang til loungen i ventetiden. Det fandt vi først ud af bagefter. Det var så herfra den ventede oplevelse med executive class skulle finde sted. Måske var vores forventninger blevet for høje. Det blev i hvert ikke den togstrækning vi vil mindes mest. Vi bed mærke i at de andre i netop denne vogn rejste alene og det egner den sig fint til. Men er man et par vil jeg langt foretrække business class med hyggeligere omgivelser og mulighed for at snakke sammen. Sæderne var så langt fra hinanden, at vi måtte bruge tegnsprog til hinanden. Servicen virkede som noget der skulle overstås, inden vi var nået en bestemt del af rejsen. Den unge tjener skulle alene servicere samtlige gæster og det gav selvsagt ikke en følelse af luksus men som et travlt samlebånd. Alle de øvrige 1. Klasses oplevelser vi havde inkl DSB var en langt mere personlig og lækker oplevelse. Selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag. I Firenze fik vi et fabelagtigt ophold på Grand Hotel Baglioni med en Rooftop-bar vi sent vil glemme med det vildeste 360graders vue over Firenze. Live DJ lounge chillout, cocktails og tapas og gourmetmad på restauranten med udsigt til kirkekupler, bjerge og solnedgang. Det var virkelig en dejlig afslutning på togrejsen at lande dér. Tak til Peter og Jesper for både før og under rejsen, hurtigt og beredvilligt at svare på vores henvendelser og handle prompte på de (få) ting i rejseplanen, der krævede det. Vi følte, at vi og vores ønsker blev taget alvorligt og blev godt hjulpet til en ovenud skøn rejse-oplevelse. Vi kan kun anbefale SilverTray som rejsearrangør og er i den grad blevet hooked på togrejser! Heidi & Nicolas

July 10, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Heidi og Nicolas, det var en fornøjelse at have jer på rejse med os! Mange tak for anmeldelsen og den grundige beskrivelse - vi vil ikke benytte omtalte hotel i Como igen, før der er garanti for værelsets standard. Jeres hotel i Firenze var Grand Hotel Baglioni og vi er enige - de har en fabelagtig tagterrasse :-)

Rated 3 out of 5 stars

Vi havde set frem til en luksus…

Vi havde set frem til en luksus togrejse til Wien. men det blev noget helt andet! Hotellet i Wien var super. Vi havde et rummeligt værelse med gode siddemuligheder. Morgenmaden var også o.k. Beliggenheden helt perfekt i centrum. Men togrejsen! Ganske forfærdelig!

September 5, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Henning, mange tak for anmeldelsen og den efterfølgende samtale. Vi er også selv meget glade for hotellet i Wien. Vi er kede af, at nattoget ikke levede op til forventningerne og skal nok tage det til efterretning.

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk ferie i Schweiz og…

En fantastisk ferie i Schweiz og Italien med transport primært via tog, her Gotthard, Bernina og Glacier. Vi både vandrede og solbadede - og især oplevelsen på Bernina Diavolezza (hotel Berghaus) var dejlig.

September 9, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak for det, Karin, vi er også selv meget tilfredse med indholdet af rejsen.

Dejlig togrejse

Dejlig togrejse som startede med en frokost og en flaske vin ved vores pladser på 1. kl. fra Torvehallerne. God service hele rejsen igennem, både fra kontorets side og på de forskellige destinationer. Kan på alle måder anbefale en togrejse fra Silver Tray.

September 6, 2022

Kære Jette,
mange tak - det var en fornøjelse at arrangere jeres togferie til Venedig :-)

Super togtur til Venedig

Vi har for nylig været på en dejlig togtur fra København til Venedig, hvor alt "klappede". På vejen gjorde vi ophold/overnattede 2 steder i Schweiz og ved Comosøen.
Det var en meget veltilrettelagt tur med afvekslende oplevelser, passende togture/længder og gode hoteller. Og så startende turen med frokost/vin ved vores togpladser. En rigtig godt start på turen.

Hos Silver Tray oplevede vi en fantastisk og personlig service og meget stor hjælpsomhed.
Vi kan på det varmeste anbefale Silver Tray og deres rejser.

August 10, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak for det - det var en fornøjelse at arrangere rejsen for jer.

Rated 5 out of 5 stars

Togferien var alle pengene værd

Vi valgte en tur til Alpernes Højdepunkter - i Schweiz og Norditalien - med Silver Tray. Vi fik lavet enkelte tilretninger, så rejsen passede ekstra godt til os. Der blev lagt op til en rejse ud over det sædvanlige, og det blev det! Silver Tray havde sammensat en rute, hvor vi fik Schweiz’ bedste naturoplevelser på gode afgangstidspunkter med forskellige panoramatog på unikke jernbanestrækninger - UNESCOs verdensarv. Det var altid på gode hoteller og små ekstra forkælelser undervejs. F.eks. en time i Europas højest beliggende jacuzzi. Selskabet havde på forhånd sagt vi bare skulle ringe, hvis der opstod problemer. Da toget fra Hamburg til Zürich blev 4 timer forsinket, kontaktede vi Silver Tray og inden for 30 minutter havde de ændret i rejseplanen og købt nye billetter, så vi nåede de forbindelser vi skulle. Vi fik behov for at kontakte dem nogle dage senere, og igen svarede de tilbage i løbet af få minutter. Det er meget trygt selv for erfarne rejsende! Så Silver Trays styrke er den gennemtænkte samlede rejseplan, de indlagte forkælelser og ikke mindst deres service undervejs, når der opstår problemer eller usikkerheder.
Det var en 1. klasses tur, en 1. klasses service - og ikke billigt, men godt.

August 3, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak for det - vi synes også, den jacuzzi er en fin del af turen rundt i Schweiz.

Take a closer look