Silver Tray - togrejser i særklasse Reviews 115

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god information inden rejsen. Hurtig og effektiv hjælp undervejs, da toget var forsinket, så vi ikke kunne nå det planlagte tog i Innsbruck Fantastisk hotel incl. beliggenhed Meget hurti... See more

Rated 2 out of 5 stars

Silvertray præsenterer rejserne flot på deres hjemmeside, med indbydende billeder, og beskrivelser som lover en unik luksus oplevelse. Min tur gik til Rom via Verona, med sovevogn og luksus tog - og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Panoramabaner gennem Tyskland, Schweiz og Italien i juli 2024. Rigtig god kommunikation inden rejsen. Fint tilrettelagt rejse med overordnet set fine hoteller. Kunne godt have undværet Flixbus fra Ham... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt var planlagt og forberedt til UG. De spørgsmål vi havde før afrejse blev besvaret næsten omgående. De forsinkelser vi oplevede med toget var hændelser, der var uden for Silvertrays område(... See more

1. Tour Agency
  2. Cultural Tours Provider
  3. Railway Service
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

Klassiske rejser for feinschmeckere og romantikere. Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og smukkeste jernbaner. Du kører på første klasse, og næsten altid i direkte tog uden skift. I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller. Og når du skal videre til næste by, kører en chauffør dig til banegården. Man kan godt rejse hurtigere gennem Europa - men man kan ikke gøre det bedre end på vores måde. Silver Tray er en dansk rejsearrangør, der tæller nogle af Danmarks mest erfarne og anerkendte profiler i rejsebranchen. Vores mission er at genskabe togrejser som de var i rejsernes guldalder: Den mest afslappede, behagelige og romantiske måde at rejse på. Silver Tray sælger europæiske togferier til kunder i USA, Storbritannien og Danmark. Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Om vores navn: Hvis du nogensinde har prøvet at arrangere en togrejse gennem Europa, så ved du, at det er hårdt og kompliceret. Det gør vi op med. Vi serverer det hele på en sølvbakke – med personlig service og førsteklasses komfort.

4.5

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 2 out of 5 stars

Skuffende tur til Italien

Billetter og rejseplan kom i sidste øjeblik. Vi havde på de fleste strækninger billetter på 1. klasse, men kom det tiltrods alligevel til at stå op på flere strækninger pga. overfyldte kupeer.
Dårlig planlægning omkring besøget i Varenna, det dejligste hotel ud til søen, hvortil vi ankom kl. 20.30, men skulle afsted igen næste morgen. Til gengæld havde vi 3 overnatninger i San Gimignano, en lille by, man nemt kan se på 1 dag.
Chaufførordningen fungerede enten dårligt eller slet ikke. Vi er på intet tidspunkt, som ellers lovet, blevet tilbudt ture med lokale guides.
Hotellerne, bortset fra før omtalte i Varenna, var ok uden at være prangende.
Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse, som på ingen måde levede op til det lovede 1. klasses niveau, men til gengæld til en høj pris.

July 31, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Tak for konstruktivt feedback. Fly, tog og transferselskaber i Europa har været ramt af aflysninger, forsinkelser og personalemangel, hvilket I også blev ramt af - faktisk var I ekstremt uheldige, da ikke bare et enkelt, men flere lokale selskaber svigtede med at få biler med chauffører frem til jeres transfers. I sådanne situationer gør vi alt for at løse problemerne, uanset hvor meget det koster os, og det lykkedes heldigvis også hver gang med jer. Men den slags forsinkelser og problemer er et stress-element som vi bestemt heller ikke er glade for. Vi var i kontakt med jer stort set dagligt under rejsen, og alligevel lykkedes det ikke at berolige jer - det undskylder vi for.
Vi har ikke modtaget kritik fra anden side hvad angår hotellerne. Vi har talt med et par af dem og forstår, at et af hotellerne tilbød jer køretur til swimming pool eller båd til en strand. Ligeledes tilbød vi jer udover anden kompensation undervejs middag en aften pga en flere timer lang forsinkelse. Vi mener ikke at have lovet jer guides, hvilket heller ikke fremgår af rejseplanen - den misforståelse beklager vi.

Advertisement

Alt klappede på turen:

Alt klappede på turen:
High Tea i Hamborg, hvor vi blev taget rigtig godt imod på Hotel Reichshof.
Tog fra Hamborg til Køln, var ikke noget særligt.
Hotel Excelsior Dom am Ernst, helt fantastisk oplevelse, alt var til UG.
THALYS tog fra Køln til Paris, rigtig fin måde at komme hurtig frem på. (Afgangen til frokost var den rigtige, da morgen buffeten på hotellet var helt fantastisk.)
Privat chaufør og guide fra banegården til hotellet, virkelig god og betryggende måde at blive taget imod på, i en helt fremmed storby.
GRAND HOTEL Saint Michel, dejligt hotel med en fin beliggenhed, gå afstand til meget og Metro station lige i nærheden.
Privat BYVANDRING på anden dagen var en super god ide, så vi fik en masse ideer til de næste dage. (Og en meget sød guide.)
Privat chaufør fra hotellet til lufthavnen, også rigtig dejligt, så vi kom til den rigtige indgang i lufthavnen.
Fly fra Paris til Billund på business class inkl. Lounge til ventetiden, var også en oplevelse for os der ikke har prøvet andet end monkey class før.

July 31, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak - vi er enige; frokost på Thalys sammen med den gode morgenmad på hotellet er en fin kombination.

Rated 5 out of 5 stars

Super flot og smuk tur med tog til…

Super flot og smuk tur med tog til højlandet i Skotland, med div. Overnatninger på vejen dertil. Gode hoteller med god service, især vil vi fremhæve vores overnatning i London på hotel The Megaro og hotel Glenfinnan House hotel. Vi fik også den mest fantastiske temenu på Hotel Reichshof i Køln super lækkert. Rejsen var godt planlagt af firmaet, hvis noget uforudset glippede stod Silver Tray klar med en løsning hurtigt, det gav tryghed. De fulgte godt op på tingene, så det er ikke sidste gang vi bruger denne rejseform hos Silver Tray Kan klart anbefale denne smukke togtur gennem Højlandet. Fam. Svane

July 23, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak for det - Skotlandsturen er blevet populær, så det er dejligt med feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har rejst med Silver Tray på rejsen…

Vi har rejst med Silver Tray på rejsen…
Vi har rejst med Silver Tray på rejsen "Alpernes Højdepunkter". Rejsen klappede og alt var tilrettelagt fint fra Silver Trays side. Et enkelt svigt undervejs hvor en taxa ikke dukkede op var ikke SilverTrays skyld. Togrejser og hoteller var alle i top og vi kan varmt anbefale rejsen gennem Silver Tray til alle, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige.

May 8, 2022

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Det var en fornøjelse at få lov til at arrangere denne togferie for jer! Og mange tak for jeres blændende flotte fotos undervejs. Venlig hilsen Jesper fra Silver Tray.

Advertisement

Take a closer look