Från flera leverantörer till en.
Jag är nöjd med vårt nya avtal, vi slipper nu ha kontakt med flera olika leverantörer.
Simplyfire levererar brandskydd till företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder en kostnadsfri dokumenterad bedömning av brandskyddet i samtliga fastigheter och verksamheter vi får möjlighet att besöka. Bedömningen presenteras tillsammans med rekommenderade åtgärder och ett förslag på årligt återkommande service. Vi digitaliserar ert SBA genom vårt webbaserade verktyg som förenklar och skapar en god överblick av nuläget och planerade åtgärder. På vår hemsida presenterar vi ett brett utbud av brandskyddsprodukter från etablerade leverantörer. Vårt mål är att vi tillsammans med er skapar en miljö där vi långsiktigt verkar för att förhindra olyckor och där ni känner er trygga med att ni har kunskap och utrustning för att begränsa skadan när olyckan väl är framme. I vårt utbud av tjänster ingår: Konsultation i brandskyddsfrågor. Årligt kontroll av det fysiska och organisatoriska brandskyddet. Nyinstallation och utbyte av brandskyddsutrustning. Produkter och tjänster för en trygg utrymning. Utbildningar och utrymningsövningar. Installation och utbyte av branddörrar. Utrymningsplaner. Konsultation inom ADR och brandfarlig vara. Brandtrappor. Exempel på produkter vi presenterar på vår hemsida: Brandsläckare. Rökluckor. Styrcentraler. Brandposter. Hänvisning- och nödljusarmaturer. Brandlarm. Utrymningsstegar. Branddörrar. Brandportar. Första hjälpen-utrustning. Hjärtstartare. Efterlysande skyltar och påbudsskyltar. Handtag och trycken för utrymning. Genom att konkurrensutsätta ert nuvarande avtal eller offert på vår hemsida kan ni enkelt få information om hur motsvarande erbjudande skulle se ut från oss. Vi ser fram emot att förenkla och kostnadseffektivisera ert brandskydd tillsammans med er.
Storgatan 10, 265 35, Åstorp, Sweden
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Från flera leverantörer till en.
Kontaktades av detta företag via telefon och blev erbjuden en offert för våran fastighet. Blev positivt överraskad av att priset och den personliga servicen. Slutade med att jag gick ett bättre brandskydd och för ett lägre pris.
Snabb service och modernt SBA system till en bråkdel av vårt tidigare avtal.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.