Fantastisk år årgang 22/23
Det var med en vis nervøsitet vi sidste sommer sendte vores teenager til en skole med knap 300 elever, med ny forstander og i den anden ende af landet. Alle bekymringer var dog unødvendige.
Det har været et på alle måder FANTASTISK år!
Vi har, som forældre, oplevet en fin kommunikation med skolen - særligt huslærerne samt fag- og linjelærere.
Sammenholdet på linjen (ski) og i huset har været fantastisk. Eleverne blev rystet sammen på kryds og tværs, både i hverdagen, i weekenderne, til skolens fester og sportslige begivenheder.
Der er mange i kulissen, som også yder en indsats for at holde skolen kørende - lige fra pedeller, køkkenpersonale og administration.
Har fra flere kollegaer hørt om deres børn på andre skoler, hvor de tabte sig og klagede over maden. Det har vi ikke oplevet - selvfølgelig var nogle retter i højere kurs end andet, men der blev sørget for at de unge fik en kost, der gjorde de kunne præsterer i deres sport.
Samlet en oplevelse af engageret personale, som pressede de unge i og uden for sporten, så de udviklede sig sportsligt og personligt.
Det har været et udviklende år, som til fulde har levet op til håb og forventninger.