See what reviewers are saying
Oplichters. Net bij de eigenaar aan de deur geweest op het adres waar ze ingeschreven staan. Niet dus woont daar NIET. Kantoor adres Heerhugowaard staat leeg. verhuurder verteld dat ze huurschul... See more
Goed bedrijf, alvorens wij de samenwerking zijn getart hebben we een duidelijke uitleg gekregen en daarna zijn ze de direct aan de slag gegaan! Tot zo ver na 6 maanden zijn we nog steeds super tevr... See more
Company details
Written by the company
We helpen je graag met het ontwikkelen van jouw Google Campagnes. Onze online marketing experts weten als geen ander jouw ideeën om te zetten naar innovatieve campagnes.
Contact info
Stevinstraat 10, 1704 RN, Heerhugowaard, Netherlands
- 085-1308492
- info@sivomedia.nl
- sivomedia.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewetenloze oplichters...
Het is dat ik geen zin had in alle negatieve energie en administratieve ellende die het kost om te tegen dit soort bedrijven in te gaan. Het spijt me dat er gewetenloze personen in dit land zijn zoals de eigenaar van dit bedrijf. Ook ben ik benieuwd hoe je als medewerker deze producten met droge ogen kunt blijven verkopen, terwijl je na een paar weken al door moet hebben dat er iets niet klopt. Hoe kun je lekker slapen als je op deze manier je geld verdient. Als er lotgenoten zijn die een manier weten om dit bedrijf/ eigenaar te stoppen of om wellicht iets van ons geld terug te krijgen sluit ik me graag aan. Ik heb braaf alles betaald, omdat ik geen zin had in juridisch gedoe en ben er nu vanaf. Ruim 5000 euro lichter en zoals hier al vaker is genoemd zijn alle 'diensten' onzin gebleken.
oplichters....
Ongevraagd bellen
Ik ben ook benadeeld door SiVO Media. Onze klacht tegen ongevraagd bellen is door de Stichting Reclame Code erkend: dat mag niet. Ongevraagd bellen is tegen de Telecommunicatie Wet. Wij zoeken mensen die zonodig willen getuigen in lopende rechtzaken. Neem contact op met TwablaHL.
waar zit SIVO MEDIA ?
wat een naar bedrijf is dit ze verschuilen zich op meerdere postadressen
Stevinstraat 10 Heerhugowaard
Marterkoog 7b Alkmaar
Dudokweg 49 Heerhugowaard
Volgens hun eigen website geven ze geen vestigings adres op, ook geen adres waarop je per brief kan reageren. het is een internet marketingsbureau die zich verstopt.
als je vervolgens op internet gaat zoeken kom je meestal uit op de Stevinstraat 10 , maar daar zitten ze al jaren niet meer ivm schulden vertelde de pandeigenaar.
uiteindelijk naar de Dudokweg 49 zelfde verhaal Sivo media heeft hier niet gezeten , of heeeel lang geleden, maar waarschijnlijk is dit ook een postadres geweest. aldus Opmars vastgoed
ok eindelijk het huidige postadres , stapels brieven die worden opgehaald door de eigenaar Douglas ??
Douglas van waard, zit toch in Portugal ?
of woont hij dan toch in Nederland ?
wellicht in den helder ?
nou in ieder geval haalt hij of iemand anders af en toe zn postbus leeg aan de Marterkoog 7 B in Alkmaar
mijn ervaring : als je een brief stuurt komt deze niet aan. je moet het adres marterkoog 7 B gebruiken, voor zolang het duurt , want waarschijnlijk na dit bericht komt er weer een ander postadres ... enzo voort enzo voort
ik schrijf dit omdat ik vind dat deze praktijken moeten stoppen. sivo media doe wat je beloof en stop met personen te benadelen.
Sivo media / credifin
Dit is geen opruien, maar wel een verzoek aan een ieder die opgelicht is door sivo media om aangifte te doen bij de politie en/of een melding te maken op fraudehelpdesk.nl Deze praktijken moeten echt stoppen. . Inmiddels het incasso bureau dat voor sivo media incasseerde opnieuw gesproken. Zij hebben de case gesloten en zien nu ook in waar Sivo Media mee bezig was. Dank aan het incasso bureau voor hun onderzoek en beslissing.
Ongevraagd bellen is tegen de wet
Het ongevraagd benaderen van ondernemers is in strijd met de wet en tegen de reclamecode telemarketing, zie uitspraak reclamecodecommissie van 5 maart 2025. TwablaHL helpt gedupeerden om van wurgcontract af te komen.
Wereld beloven maar geen resultaten
Het zijn aasgieren als het gaat om geld. 6 dagen te laat met contract opzeggen (opzeg termijn is 3 maanden) en zonder schaamte verlengen ze het contract 12 maanden.
Geen coulantie
Mensen pas op voor dit bedrijf als je…
Mensen pas op voor dit bedrijf als je het een bedrijf kan noemen waar hun mee bezig zijn is pure oplichterij de directeur is al eens van ze bed gelicht door de belastingdienst en een internet marketing bureau zonder kantoor zegt al genoeg dus pas op voor deze oplichters
PAS OP!
Dit bedrijf verkoopt niets anders dan loze beloftes. De communicatie is ronduit slecht, en ze doen er alles aan om je te ontwijken zodra je een probleem hebt. Tijdens het eerste gesprek word je geholpen door iemand die uitzonderlijk goed is in overtuigen, waardoor je haast vanzelf een overeenkomst aangaat. Maar vanaf dat moment gaat alles bergafwaarts. Het enige waar ze echt in getraind lijken, is het leegtrekken van de portemonnee van hun klanten. Na het innen van je geld steken ze geen vinger meer uit om je verder te helpen. Blijf ver weg van deze oplichters.
Slechtste service ever, oplichterij
Slechtste service ever! Let op, teken geen contract voor 2 jaar. Dit bureau doet niets voor je. Ik spreek uit ervaring. Vanaf juli 2023 betalen wij al. Ze stellen google ads in (iets wat iedereen zelf kan doen), en verder niets. De beloofde evaluaties zijn er niet. De banners zijn plaatjes, en de resultaten zijn slecht.
Oplichters.
Oplichters.
Kantoor adres Heerhugowaard staat leeg. verhuurder verteld dat ze huurschuld hebben en verdwenen zijn.
DUS LET vreselijk goed op.
Werken samen met crimineel incassobureau Van Der Meer Alkmaar.
Deze werken veel voor Oostblok criminele.
5 maart om 13:30 rechtzaak in rechtbank Haarlem roep alle gedupeerden van Sivo Media en van der Meer incasso en deurwaarders op aldaar te verschijnen.
VRE-SE-LIJK
VRE-SE-LIJK! Trap hier niet in. Ze zijn er snel bij en hebben een goed verkoop praatje. Je zit zo twee jaar aan ze vast en je kan geen kant op. Ze doen enkel amateur werk wat je zelf ook makkelijk kan doen. Foto's die niet goed werden plaatst en oude teksten werden niet goed vervangen en ga zo maar door. Door ontevredenheid wilde ik het contract na een jaar stopzetten maar door traumatische omstandigheden lag met mijn pasgeboren dochtertje een tijdje in het ziekenhuis en was ik i.p.v 3 maanden voor de einddatum het contract te beëindigen 1 maandje later. Hier kreeg ik weinig empathie voor maar enkel keiharde zaken. Ze geven alleen om jouw portemonnee. Na twee jaar €285 per maand betalen ben ik eindelijk van ze af. Doe dit niet!
Ga er met een groooooote boog omheen!
in september 2023 werd er ook bij mij aangeklopt..
zo dom geweest om ze binnen te laten, heb zo vaak nee gezegd maar je huis uit te krijgen was hij niet.
nog net niet gedwongen het contract te tekenen.
mooie praatjes en een "gratis website" erbij!
vervolgens kreeg ik dingen aangeleverd voor "mijn website" die totaal niet in verband staan met wat ik doe als ZZP'er.
wanneer je zegt recht te hebben op contract breuk omdat er een ondeugdelijk product is verkocht. krijg je het vingertje en dat het allemaal uw eigen schuld is.
zie of hoor je de naam "Sivo media"...
Ren... zo hard als je kan...
Doe géén zaken met ze, komen hun beloftes niet na
Wat een leermoment is dit geweest, dit gebeurt mij nooit meer. Ik heb me laten overtuigen tijdens een enthousiast gesprek. Dit bedrijf komt de afspraken niet na, ik heb meerdere malen gevraagd of ik een evaluatiemoment mocht, maar dit gebeurde niet. De zogenaamde Google specialist had zelfs mijn advertenties gekoppeld staan voor vacatures, terwijl ik meer naamdbekendheid en klanten wilde. En dus geen personeel. Er wordt geen moeite gedaan om de zoekwoorden voor jou bedrijf aan te passen. Dit zijn oplichters, zij komen hun beloftes niet na. Ga asjeblieft niet met hun in zee!
TEKEN GEEN CONTRACT! TRAP HIER NIET IN
Het is dat ik minimaal een ster maar ze zijn niet eens 1 ster waardig. Let op mensen trap hier niet in!
Dit bedrijf klopte ook bij mij aan met prachtige verhalen en ze zouden de beste resultaten behalen. voor mijn carcleaningshop destijds. Ze zijn extreem goed om je te overtuigen en onder druk vanuit hun te tekenen. Maar je bent je geld kwijt! en je zit vast aan hun contract.
wil je ontbinden net als mij omdat is gestopt ben met mijn webshop dan is er maar een oplossing de volledige 24 maanden betalen!
Sivo Media Review Klacht Fraude Oplichting
Als je ooit een e-mail, een telefoontje of een bezoek ontvangt van Sivo Media, zou ik je met klem willen adviseren om die direct te verwijderen voordat ze je in hun web van bedrog en oplichting kunnen lokken. Laat me je vertellen over mijn verschrikkelijke ervaring met dit bedrijf, in de hoop dat je niet dezelfde fout begaat als ik.
PAS OP MENSEN. Dit bedrijf klopte bij me aan met een prachtige Google Ads aanbieding, maar smeren je een kostbaar contract aan. Ze stellen een simpele Google Ads Campagne op en verdienen hier erg veel mee. En dat is nog maar het topje van de ijsberg van hun bedrog.
Na maanden van lege beloften en loze excuses besefte ik dat ik € 283,14 incl. BTW per maand kwijt ben aan een Google Ads campagne waar ik niks aan heb als webshop. En alsof dat nog niet genoeg is, zit ik hier een jaar aan vast dankzij hun gladde verkooppraatjes en misleidende contracten.
Het ergste van alles is dat ze totaal geen interesse tonen in het succes van jouw bedrijf. Ze zijn er alleen op uit om hun eigen zakken te vullen, ten koste van nietsvermoedende klanten zoals jij en ik.
Dus, als je waarde hecht aan je zuurverdiende geld en gemoedsrust, begin dan absoluut niet aan Sivo Media. Ze zijn niets meer dan een stelletje oplichters die zich voordoen als een betrouwbaar bedrijf. Bespaar jezelf de ellende en zoek een andere partner voor je marketingbehoeften.
Neem contact op met ons om deze fraude praktijken tegen te gaan via onderstaande e mail adres:
fraudewaarschuwing @ gmail . com
Een teleurgestelde en boze klant
Incasso bureau's
Niet mee samenwerken. Ze presteren niet, en beloven dingen die ze niet nakomen. Ze hebben een regel in hun contract waarbij je minstens drie maanden van tevoren het contract moet ontbinden. Als je niet binnen deze termijn het contract ontbind, dus bijvoorbeeld 2 en een halve maand van tevoren dan is het te laat en willen ze dat je voor een hele jaar betaald om het contract te kunnen ontbinden. Doe je dit niet dan Sturen ze incasso bureau's die dreigen een rechtzaak met je te starten als je niet betaald. Ze blijven ook betaal herinneringen per mail sturen en zetten druk via incasso bureaus. Advies: een advocaat inschakelen is de beste oplossing. Maak een goeie plan voor de manier hoe je het aanpakt want ze kunnen lang achter je aangaan als je niet betaald voor hun niet geleverde prestaties.
Ik ben echt blij mij
20% meer omzet binnen 2 maand tijd!
Wat ik het meest waardeer aan Sivo Media is hun expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat ondernemers het maximale uit hun online advertenties halen. Ze hebben een team van professionals die goed op de hoogte zijn van de nieuwste trends en strategieën op het gebied van Google Ads.
Sivo Media biedt een breed scala aan diensten, waaronder het opzetten en beheren van advertentiecampagnes, het optimaliseren van zoekwoorden en het verbeteren van de algehele prestaties van de advertenties. Ze begrijpen de specifieke behoeften van elke ondernemer en passen hun strategieën dienovereenkomstig aan.
Wat ik ook geweldig vind aan Sivo Media is hun transparantie en open communicatie. Ze houden je op de hoogte van de voortgang van je campagnes en geven regelmatig rapporten en analyses, zodat je kunt zien hoe je advertenties presteren en welke resultaten je behaalt.
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Sivo Media een betrouwbare partner is voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Ze leveren uitstekende resultaten en bieden een geweldige klantenservice. Ik raad ze ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hulp bij Google Ads en online zichtbaarheid. 🌟👍
Sivo Media group wanpraktijken
UPDATE
In één keer viel alles op hun plaats.
Hallo Pieter,
sivomedia.nl heeft onlangs je review gerapporteerd, omdat deze mogelijk niet op een echte ervaring gebaseerd is. Helaas heb je niet meer details verstrekt, dus je review is offline gehaald.
Alleen bewijs leveren kan er voor zorgen dat je review online blijft staan. Dat was wel een uitdaging omdat Sivon Media Groep geen afspraak bevestiging stuurt. En ook geen documentatie achterlaat na het bezoek. (Ook al vraag je hier om)
Gelukkig heb ik toch nog genoeg bewijs kunnen aanleveren om aan te tonen dat dit oplichters zijn. Zodat mijn review kon blijven staan.
Van de week werd ik gebeld. Een mevrouw aan de andere kant van de lijn wou graag een afspraak met mij maken betreffende mijn website. Op dit moment hadden ze een fantastische actie lopen omdat ze een nieuwe vestiging hadden in Joure en dat wouden ze promoten.
Zelf was ik al bezig geweest met het optimaliseren van de site om meer bezoekers te genereren. Maar hulp kon ik zeker gebruiken.
Ik stemde er mee in en vroeg dat ze mij een bevestiging kon sturen van onze afspraak + nog wat informatie over wie ze zijn en wat zij doen.
Dat deden ze niet. Mijn reactie was verbaasd. En vroeg haar nogmaals sturen jullie dan niks op, ook al vraag hier om?
Nee was het antwoord. Ze wou me de aanbieding hoogstpersoonlijk uitleggen.
Ik zij lachend prima.
Vanavond was het zo ver. (18-08-2023)
Vol goede moet ging ik het gesprek in. Het starte goed. Maar was zelf al wel heel erg benieuwd wat zijn dan konden doen.
Als eerste liet ze mij zien hoeveel bezoeker mijn site nu trok. Nou dat was niet veel. (Dat wist ik)
Toen ging het verder. Over feit dat ik wel echt 200% inzet en wou investeren in mijn bedrijf/site alleen dan kunnen we een relatie op bouwen. Uiteraard had ik dat commitment maar zij ik als ondernemer draait het om cijfers. Wat moet het gaan kosten en wat levert het mij op.
Ik moest zeggen dat het akelig lang duurde voordat er wat prijzen tevoorschijn kwam.
De mevrouw in kwestie wil er
Zeker van zijn dat je enthousiast bent.
Ben je dat niet dan gaat ze al weg voor dat er daadwerkelijk iets is besproken (zonde voor haar tijd)
Uiteindelijk kwamen dan de prijzen dan op tafel. Nou op tafel. De prijzen lagen voor haar neus. Echt goed zien kon ik niet.
Het waren zo 4a5 punten die ze dan deden.
Zoekwoorden optimalisatie
Site bouwen
Google Ads instellen
Ect
deze kosten zaten totaal op een €2200 ex
Maar deze investering namen zij volledig voor hun rekening. Als wij een samenwerking zouden aangaan. “Samen groeien” toen ik vroeg naar het wel bekende addertje kwam de volgende punten te voorschijn.
1. drie referenten aangeven.
2. Aan de Klantentevredenheid onderzoek meedoen
3. 24 maanden lang €234ex per maand
zodat ze de motor van dit alles wel draaiende konden houden.
Vol enthousiasme vroeg ze wat ik van die actie vond.
Ik gaf aan dat ik daar over na moest denken. En voordat ik de volgde vraag kon stellen ging ze staan en pakte ze alles weer in om weg te gaan. Ik zij ga je weg? Ja zij ze, je moet er over nadenken. Zonde dat deze aanbieding dan laat gaan. Want zodra ik de deur uit ben is de aanbieding weg.
Toen ik aangaf dat de aanbieding mij koud laat en gerust €350 per maand wil betalen. Zolang Ik maar weet met wie ik zaken doe. Kwam er niet heel veel zinnigs meer uit. Ze waren alleen maar op pad met de aanbieding.
Ik nogmaals vragen. Jullie hebben vast wel een standaard pakket inplaats van een aanbieding. Nee was nogmaals het antwoord.
Lacherig en gefrustreerd over deze handelwijze deed ik de deur weer voor haar open. Ik gaf aan dat het maar goed is dat ze weggaat en dat ze blij moest zijn dat ik maar niet mee deed aan de klanten tevredenheid onderzoek want met deze methode van werken was ik alleen maar negatief geweest.
Hier bij hield het uiteindelijk op.
later nadenkend over het gesprek waren ze echt maar op één ding uit. Een startende
ondernemer. Geld aftroggelen waar ze geen doel of kennis over hebben.
Door ze gauw een contract te laten afsluiten waar ze dan 24 maanden aan vast zitten.
Er zijn heel veel mensen die hier dus uiteindelijk wel mee instemde. Een groot aantal daarvan voelt zich opgelicht/bedrogen.
Een relatie opbouwen doe je niet door korting te geven. Een relatie opbouwen doe je niet in 20 minuten.
Sluit geen contracten af bij de eerste kennismaking. En laat je adviseren door meerdere bedrijven. Ook al mis je dan deze aanbieding. Uiteindelijk betaalt zich dat wel weer terug.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.