Skaureipurth Reviews 2

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Vi benyttede Sabrina Bolvig Olsen

Vi benyttede Sabrina Bolvig Olsen, da hun har ansat i et andet firma, og det var ikke en god oplevelse. Tværtimod. Hun skulle hjælpe os med, da der var mangler i den andelsbolig, vi havde købt, men hun skabte flere problemer end hun løste, og hun virkede total ligeglad med os. Da vi skulle fraflytte andelsboligen fil vi massive problemer, da hun ikke havde lavet arbejdet ordentligt.

August 30, 2024
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Beskidte metoder

Min positive opfattelse af advokatfirmaet Skau Reipurth & Partnere kan ligge på et meget lille sted.

Advokatfirmaet, som var modpart i en civil sag, er gået for langt ved at bruge beskidte tricks for at få mig fjernet fra sagen.

Dette udmøntede sig ved, at en ansat i advokatfirmaet skrev følgende til Politiet i en anmeldelse:

“I fortsættelse af tidligere anmeldelse, da fortsætter den massive chikane mod min klient.
Nu modtages der hos mine klients firma og ledelse en række mail, som sendes fra en krypteres server - se vedhæftet. Vi har sporets oprlndelses IP nummeret, som peger på Nordsjælland, men kun politiet vil kunne verificere afsenderen. En chikane som har til formål at få xxx til at miste hendes Job. “

Det blev hurtigt klart for alle at det som Advokatfirmaet Skau Reipurth & Partnere havde skrevet i anmeldelsen ikke var - eller i det hele taget kunne være sand - og sagen mod mig blev da også i sidste ende, med store omkostninger for Statskassen, afvist af anklageren. Politiet og Statsadvokaten har endda også være involveret i en efterforskning for den falske anmeldelse.

Har bedt Skau Reipurth & Partnere om en undskyldning, men denne har de ikke villet give mig. Skau Reipurth’s opfattelse af sagen er, at det ikke kommer dem ved, da den person der lavede den falske anmeldelse ikke længere er ansat.

Med så beskidte metoder, så synes jeg ikke, at man bør anvende Skau Reipurth & Partnere som advokatfirma.

May 31, 2021
Unprompted review