Jeg bestilte hos jer for første gang og havde håbet på en hurtig levering. Min ordre blev desværre forsinket, men jeg forstår, at Black Friday kan give ekstra travlhed hos dao. Selvom varerne kom se... See more
Company replied
Company replied
Jammen hvor skal jeg starte - overordnet guddommelige, de små poser med 30 g blev spist straks (godt der ikke var mere i poserne) Munden løber i vand Posen med landet lakrids 850 g jamm... See more
Jeg ville gerne give 5 stjerne for det produkt jeg ønskede og prisen og leveringen. Problemet er bare, at varerne ikke er leveret, men slikaway.dk har trukket beløbet alligevel og frasiger sig ansvar... See more
Betalte for 2 x 850 g sukkerfrit slik, modtog kun 1 kg, henvendte mig 5 gange, har intet svar fået. Kunne jeg give færre stjerner, så havde de end ikke fået 1. Bondefangeri, godt der er andre forhandl... See more
SlikAway er en familieejet online slikbutik, der sender søde oplevelser direkte til din dør i hele Danmark. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 1-3 hverdage – så du altid kan glæde dig til din pakke. Vores mission er at gøre bland-selv-slik til en moderne og sjov online oplevelse. I en travl hverdag vil vi give dig muligheden for en sød pause, uden du behøver at gå ud ad døren. Med SlikAway får du dit yndlingsslik nemt og bekvemt leveret hjem – klar til hygge, selvforkælelse eller som gave. 🍬📦
Axeltorv 9A, 4700, Næstved, Denmark
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks

Reply from SlikAway
Bestilet en god pose bland selv slik ved dem alt fungere perfekt og det smagte godt Vil helt klart anbefale dem fik dem anbefale via svindelerjagten keep it up

Reply from SlikAway
Stort sortiment, hurtig levering, priserne er i top.
Bestiller med garanti derfra igen 👍🏻👍🏻

Reply from SlikAway
Der er altid god service, lækkert slik og hurtig levering fra SlikAway.

Reply from SlikAway
Fragt der går langt tid fra bestilling til man for det man har bestilt.

Reply from SlikAway
Det er altid gode og friske varer man får enten i butik eller få tilsendt.

Reply from SlikAway
Fik en forkert varer, men det blev 100% refunderet uden jeg skulle sende det retur, så fem stjerner herfra

Reply from SlikAway
De sender mig ikke mit slik som jeg har bestilt men sender mig dametøj
De kunne godt skrive at det var en tøjbutik

Reply from SlikAway
Dejligt blandselv slik (dejligt friskt). Hurtigt levering, lige efter planen 👍🥰 Jan Jensen

Reply from SlikAway
Fantastisk service og perfekte varer !!!!!! Og tak for det! Hilsen fra Birgitte Frank

Reply from SlikAway
Hurtig ekspedition og lækre friske varer!! Kan varmt anbefale at handle der!!!

Reply from SlikAway
Som altid perfekt slik og pakket og klar til tiden. Havde et barn der skulle have glutenfri slikpose og selvfølgelig tænker slikaway på at barnet ikke skal være udenfor, så alle børneposer er selvfølgelig glutenfrie. TAK for den søde tanke