Små Drømme Slagelse Reviews 6

Company details

1. Children's Store
  2. Baby Clothing Store

Written by the company

Små Drømme er en hyggelig børnebutik i hjertet af Slagelse med fokus på økologisk og bæredygtigt tøj til børn 0-4 år (7 år i 2026) Velkomme til Små Drømme i hjertet af Slagelse. Vi er en baby-børne butik med fokus på bæredygtighed, økologi og rene produkter. Vores produkter er nemlig nøje udvalgt, og strækker sig fra Konges Sløjd, Marmar, Lille kanin til Moulin Roty og Kraes. Vi glæder os til at se dig i vores univers

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Anbefaling værd

Fantastisk børnetøjsbutik med masser af sjæl og hygge. Udvalget er lækkert og nøje udvalgt, og ejeren er utrolig imødekommende og passioneret. Man føler sig virkelig velkommen når man træder ind af døren. En klar anbefaling!

March 26, 2026

Hej Markus,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛✨
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever både hyggen, udvalget og den personlige service.
Vi er så glade for, at du føler dig velkommen hos os – og vi glæder os til at se dig igen 😊

Advertisement

En anbefaling værd ☺️

En anbefaling værd ☺️

Altid sødt og god service, og hjælper altid gerne med at bestille tøj hjem.

Butikken har et unikt sortiment, som man ikke finder i de store kæder, og det gør oplevelsen ekstra speciel. Det er tydeligt, at der er lagt hjerte og passion i både udvalg og service.
Alt i alt en skøn butik, som jeg varmt kan anbefale til alle, der leder efter noget særligt til de små

March 28, 2026

Hej Marie-Sophie,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ☺️💛
Det betyder så meget for os, at du lægger mærke til både vores udvalg og den service, vi brænder for at give.
Vi er så glade for, at du har haft gode oplevelser hos os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen ✨

Stor anbefaling!

Købte en lykkepakke hos små drømme, og sikke en fantastisk pakke at modtage! Der er efter muligt lyttet efter ønsker, derudover er der høj værdi for pengene og pakken kom hurtigt 😍 kæmpe anbefaling!

January 19, 2026

Hej Caroline,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 😍💛
Hvor er det dejligt at høre, at du blev glad for din lykkepakke – vi gør os altid umage for at ramme jeres ønsker bedst muligt.
Tak for din anbefaling, det betyder virkelig meget for os ✨

Rated 5 out of 5 stars

Små drømme skal have den største…

Små drømme skal have den største anbefaling herfra. Shop løs af lækre varer og forvent kun den bedste kundeservice.
Jeg havde formået at bestille en vare på webshoppen som var udsolgt, hvorfor ordren blev annulleret.
Små drømme kunne have sagt, at der intet var at gøre, det tror jeg mange andre butikker havde gjort. Men! Her var der den bedste kundeservice! De fik varen hjem til mig alligevel, til samme pris, og rettede samtidig den fejl jeg havde lavet, ved at oplyse gammel adresse.
Man kan vist roligt sige at jeg har været en besværlig kunde 😅 men jeg er så glad for at det lykkedes og jeg er imponeret over den service samt tålmodighed de havde hos Små Drømme. Mange tak!

January 10, 2026

Hej Cecilie🌟
Tusind tak for den helt fantastiske anbefaling og dine søde ord! 💛 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom der opstod lidt udfordringer undervejs.
Hos Små Drømme gør vi altid vores allerbedste for at finde løsninger, og vi er så glade for, at det lykkedes at få varen hjem til dig, rette adressen og få det hele til at gå op i en højere enhed. Og bare rolig – besværlige kunder findes ikke hos os, kun skønne kunder med lidt ekstra behov 😉😅
Mange tak for din tålmodighed og tillid. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os allerede til at handle med dig igen 💫🧸

Rated 3 out of 5 stars

Virkelig nogle fine ting til børn de…

Virkelig nogle fine ting til børn de har her.
Glæder mig meget til at modtage vores varer 🤗
Dog var svartiden på bestillingen længere end hos andre online virksomheder, det havde været rart med noget info på mail og så blev pakken sendt til en pakkeshop, selvom at jeg havde betalt for hjemmelevering, hvilket er ret ærgeligt, da jeg jo valgte hjemmelevering af en grund.
Fejl kan ske, vi er kun mennesker, men at blive spist af med et “det beklager vi” og så lukke den ved det, det synes jeg er lidt sløv service, jeg har jo betalt for en service jeg ikke har fået 😊

October 14, 2025

Hej Cecilie
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores produkter 🤗✨
Din ordre blev lagt lørdag og derfor først pakket mandag, og sendt afsted så snart vi kunne tirsdag.
Vi beklager meget fejlen med leveringsmetoden – det var bestemt ikke meningen, og vi forstår din frustration. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 🙏
Vi er ærgerlige over, at oplevelsen ikke var helt som forventet, men håber, I bliver glade for jeres varer, og vi glæder os til at servicere jer igen 💛

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice og hurtig levering

Super kundeservice og hurtig levering. Købte en vare som stod som tilgængelig ved en fejl og fik både e-mail og sms hurtigt efter min ordre med forslag til alternativer. Kan varmt anbefales.

September 19, 2025

Hej Caroline,
Tusind tak for de søde ord og de fem stjerner! 🧸💛 Vi er så glade for, at du følte dig godt hjulpet, selvom varen ikke var tilgængelig. Det er altid dejligt at kunne finde et godt alternativ, som passer til vores små kunder. Vi håber, at både du og de små nyder det, I har købt, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Take a closer look