Smartscan Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Husk at skrive at folk med små tykke fingre ikke kan holde om håndtaget , og derfor ikke for information omkring hvad vægten egentlig er beregnet til .... Så jeg måtte sende den tilbage, kunne ikke b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Service i topklasse Bestilte en Smartscan vægt, som efter dage ikke var kommet. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra Gustav, der ville tage fat i PostNord, da pakken havde forladt deres la... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vægten er perfekt til at følge mine fremskridt. Som person går jeg meget op i træning og er derfor vant til at måle mine sundhedsparametre oppe i mit lokale fitnesscenter. Jeg plejer at måle mig på... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det kan være svært at navigere markedet efter en god badevægt, der både kan måle kropsvægt, fedtprocent og muskelmasse. Denne her vægt er over alt forventning til både kvaliteten og prisen. Jeg h... See more

Company replied

1. Self-Service Health Station
  2. Fitness class
  3. Fitness Equipment Store
  4. Scale Supplier

Written by the company

Hos smartscan.dk er vores mission at skabe produkter, der ikke kun giver præcise målinger, men også inspirerer til en sundere og mere aktiv livsstil. Vi tror på at, en sund livsstil er fundamentet for et bedre liv. Ved kombinationen af banebrydende teknologi, skandinavisk design og innovativ funktionalitet forsøger vi at skabe produkter, der både er effektive, brugervenlige og stilrene.💙 Vi tror på, at et sundt velvære skal være tilgængelig for alle, og vi er her for at støtte dig på din rejse mod en sundere livsstil 💙

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice! virkelig over forventning!

Jeg bestilte et løbeur fra Smartscan, som desværre blev forsinket og derefter forsvandt hos PostNord. Selvom fejlen overhovedet ikke var Smartscans, var deres kundeservice helt fantastisk gennem hele forløbet.

Gustav fra kundeservice var utrolig hjælpsom, hurtig til at svare og håndterede situationen med både forståelse og professionalisme. Han holdt mig opdateret, tog kontakt til PostNord med det samme og sørgede for, at jeg følte mig tryg i processen.

Det er sjældent at opleve så god kundeservice i dag, de fortjener virkelig ros for deres måde at håndtere kunder på. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og vil helt klart handle her igen!

October 17, 2025

Hej Gabriella
TUSIND TAK for din utroligt flotte anmeldelse! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – især i en situation, hvor forsendelsen drillede.

Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at sikre hurtige leveringer, kan der indimellem ske fejl uden for vores hænder. Vi sætter derfor stor pris på din tålmodighed og forståelse undervejs.

Gustav og resten af teamet bliver rigtig glade for at høre dine ord. Vi gør os umage for at yde den bedst mulige service, og det er fantastisk at vide, at det mærkes. Anmeldelser som din minder os om, hvorfor vi gør det, vi gør✨

Tak fordi du valgte Smartscan – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!💙

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig nemt og lige som det skal være…

Hurtig nemt og lige som det skal være :) rigtig sød kundeservice.

October 10, 2025

Hej Brian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle hos os

Rigtig god dag
Vh. Gustav - smartscan kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt både deres…

Jeg har købt både deres kropsanalysevægt og deres smartwatch . Begge dele lever op til mine forventninger .
Altid fået det leveret dagen efter bestilling .

September 30, 2025

Reply from Smartscan

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💪
Det betyder meget for os at høre, at både din kropsanalysevægt og dit smartwatch lever op til forventningerne – og at leveringen har været hurtig.

Super god oplevelse hos Smartscan

Super god oplevelse hos Smartscan! Jeg købte deres kropsscanner pro, som er verdensklasse og har et hav af funktioner, der giver dig al den data, du har brug for.

Ville handle her igen.

October 1, 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Christian! 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 💪

Du skal altid være hjertelig velkommen hos Smartscan igen!
Gustav – Smartscan.dk

Service i topklasse

Service i topklasse
Bestilte en Smartscan vægt, som efter dage ikke var kommet. Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra Gustav, der ville tage fat i PostNord, da pakken havde forladt deres lager. Han vendte tilbage, med beskeden, at pakken ikke var at finde ved PostNord. Gustav skrev, at det ikke skulle gå ude over mig og sendte en ny, der kom mindre end 24 timer efter…stjerne service!!

September 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse.
Købte 2 shakere og den ene var i stykker.

Kontaktede kundeservice, der straks sendte en ny.

Min mand købte vægten og den er vi også glade for.

September 8, 2025

Kæmpe anbefaling

Kan virkelig anbefale kropsscanneren og shakeren. Disse to produkter har hjulpet mig til at optimere min sundhed i forhold til træning og kost. Kropsscanneren giver mig data så som: fedtprocent, muskelmasse, væskebalance, hvor shakeren sørger for praktisk støtte i hverdagen - den er genial til, når man fx kommer hjem fra en træning og skal have en proteinshake uden klumper.

August 26, 2025

Fantastisk god behandling og service

Fantastisk god behandling og service

June 5, 2025

Kære Judith,
Tusind tak for din flotte anmeldelse⭐
Det betyder rigtig meget for hele teamet at høre, at du er glad for vores kundeservice.

Du må have en fortsat god aften😊
Gustav - Smartscan kundeservice

Rated 5 out of 5 stars

Er godt tilfreds med uret

Er godt tilfreds med uret. 5 stjerner herfra.

May 22, 2025

Reply from Smartscan

Tusind tak for din positive anmeldelse Jesper!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med uret⭐

Du ønskes en fantastisk weekend😊
Gustav - smartscan kundeservice

Vægt af god kvalitet

Super lækker vægt. Den har et flot design samt den er super nem at bruge.
Det er en vægt der er alle pengene værd og har ikke fortrudt mit køb en eneste gang.
SmartScan yder også en hurtig og kompetent service.

January 4, 2025

Hej Gitte,
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐
Det glæder os enormt meget at høre, at du er tilfreds med din smartscanner og vores kundeservice 💪😊
Du ønskes en fortsat dejlig dag.
Thomas - Smartscan kundeservice📈

Er imponeret af Smartscan

Er imponeret af Smartscan, har slet ikke fortrudt jeg har købt den. Og der er hurtig levering og fik hurtig svar fra kundeservice, på mine spørgsmål

December 18, 2024

Take a closer look