Super fedt koncept. Lidt dyrt. Var lidt skuffet over der ikke var noget mere guidning, når man kommer som helt ny. Der var også kun en til at betjene, hvilket gav meget vente tid, heldigvis tager det... See more
See what reviewers are saying
Tøsesammenkomst i Smykling i Køge. Vi hyggede os med at skabe både øreringe, ankelkæder og halskæde i de virkelig fine lokaler. Personalet (Rebekka) var venlig, smilende og meget hjælpsom. Hun stod... See more
Company replied
Kommer helt sikkert igen! Fedt koncept med cafe og kreativ hygge. Lækre lyse lokaler og en behagelig stemning, når man træder ind i butikken. Super service hele vejen rundt. Vi fik snakket, drukket... See more
Company replied
Jeg halter lidt mellem 3-4 stjerner. Stedet er hyggeligt og hvis man er kreativ, så er det virkelig lækkert at sidde og lave sine egne smykker i disse omgivelser. Men priserne er høje og det kan... See more
Company details
Written by the company
Tilbring nogle hyggelige timer i vores kreative smykke cafe Smykling i Køge eller Amager . Tag en ven eller veninde under armen og kom og lav smykker til dig selv eller måske som en smuk gave. Hos Smykling kan du lave halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Du kan vælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Du kan også vælge forgyldt sterling sølv med 18k guld.
Denmark
- smykling.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dejligt smil fra personalet
Dejligt smil fra personalet, lidt mere inspiration kunne nye godt bruge.

Reply from Smykling
Det var hyggeligt og den unge pige var…
Det var hyggeligt og den unge pige var meget hjælpsom 👍☺️

Reply from Smykling
Eget design til evig minde
Det var en udfordrende og kreativ proces at skabe sit eget smykke. Udfordrende, fordi man havde alverdens muligheder for at designe. Ejeren var tålmodig og hjælpsom med processen. Der var en afslappet og fokuseret stemning i caféen. Bestemt en hyggelig oplevelse, jeg kan anbefale.

Reply from Smykling
Super hyggelig oplevelse :D Var afsted…
Super hyggelig oplevelse :D Var afsted med min mor, datter på 16 år og min niece på 11 år. Det var 2 søde og engagerede værter som hjalp med alt hvad vi spurgte om. Alle gik derfra med smil på læben og lidt flere smykker på kroppen. Vi kommer glædeligt igen :D

personalet var hjælpsomme
Den var god og det var hyggeligt. Personalet var søde og ville sagtens hjælpe en med sit smykke, hvis man ikke havde prøvet det før😊

Reply from Smykling
Meget venligt og hjælpsomt personale
Meget venligt og hjælpsomt personale. Stort udvalg og hyggelige omgivelser.

De varmeste anbefalinger.
Super hyggeligt, smilende og god betjening.
Alle de perler mm. som man kan ønske sig. To timer flyver afsted.
Kan varmt anbefales.

Hyggelig aktivitet med børnebørnene
Hyggelig aktivitet med børnebørnene. Stort udvalg af perler

Reply from Smykling
Min kæreste og jeg havde aldrig lavet…
Min kæreste og jeg havde aldrig lavet smykker før men vi fik lavet 2 armbånd efter en meget forståelig vejledning. Super hyggelig måde at bruge en time eller to på. Høflig service og stort udvalg af perler, vi fik også en lækker chai latte :) bestemt ikke sidste gang vi lægger vejen forbi.

Amager
Var i amagercenteret. Det var hyggeligt og der var et stort udvalg af både helt små perler, specialpriser og forskellige typer ørerings baser + halskæder og armbånd, så alle kan være med.

Virkelig hyggelig aktivitet! 😊
Virkelig hyggelig aktivitet! 👍🏼👍🏼
Vi var to veninder der ankom til butikkens åbningsdag, hvor vi blev taget rigtig godt i mod i butikken.
Medarbejderen var tålmodig, glad og smilende og hjalp os godt igang.
Der lå guides på borderne og ellers kunne vi selv komme op og vælge de perler og vedhæng vi ønskede.
Man har i alt 2 timer til at sidde og lave sine egne smykker, og der er mulighed for at købe lidt juice, sodavand, vand, kaffe eller kakao. Samt lidt kage og snacks. Og atmosfæren i butikken er virkelig hyggelig. Det er bestemt ikke sidste gange at jeg kommer og laver hyggelige smykker selv 😍

Hyggeligt atmosfære
Hyggeligt atmosfære, god velkomst, rigtigt flot udvalg af perler, muligheder af smykker, drikkelse mm. og super venligt personale! Generelt bare en rigtig god oplevelse

Reply from Smykling
Skønt og kreativt sted. Også for de mindste.
Vi besøgte i dag smyklings nye butik i Amagercentret. Virkelig hyggelig, flot indretning, god akustik og et kæmpe udvalg af perler.
Alle priser er super fair, og der er noget for alle.
Personalet var glade og imødekommende. Også når det blev svært at samle smykket. Så hjalp de til.
Vi kommer helt sikkert igen, og vi håber, at andre vil gøre det samme.