See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super fedt koncept. Lidt dyrt. Var lidt skuffet over der ikke var noget mere guidning, når man kommer som helt ny. Der var også kun en til at betjene, hvilket gav meget vente tid, heldigvis tager det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tøsesammenkomst i Smykling i Køge. Vi hyggede os med at skabe både øreringe, ankelkæder og halskæde i de virkelig fine lokaler. Personalet (Rebekka) var venlig, smilende og meget hjælpsom. Hun stod... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kommer helt sikkert igen! Fedt koncept med cafe og kreativ hygge. Lækre lyse lokaler og en behagelig stemning, når man træder ind i butikken. Super service hele vejen rundt. Vi fik snakket, drukket... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Jeg halter lidt mellem 3-4 stjerner. Stedet er hyggeligt og hvis man er kreativ, så er det virkelig lækkert at sidde og lave sine egne smykker i disse omgivelser. Men priserne er høje og det kan... See more

Company details

1. Do-it-Yourself Shop
  2. Cafe
  3. Jewelry Designer

Written by the company

Tilbring nogle hyggelige timer i vores kreative smykke cafe Smykling i Køge eller Amager . Tag en ven eller veninde under armen og kom og lav smykker til dig selv eller måske som en smuk gave. Hos Smykling kan du lave halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Du kan vælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Du kan også vælge forgyldt sterling sølv med 18k guld.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Dejligt smil fra personalet

Dejligt smil fra personalet, lidt mere inspiration kunne nye godt bruge.

March 16, 2024

Kære Sabine,
Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele dine tanker med os.
Det glæder os at høre, at vores personale kunne give dig et dejligt smil under dit besøg hos os.
Vi vil straks tage dine kommentarer til os og arbejde på at forbedre vores udvalg af inspirationssmykker i vores butikker for at sikre, at hver oplevelse hos os er inspirerende for vores kunder.
Vi håber, at du vil give os en ny chance for at imponere dig med vores inspiration, ved dit næste besøg hos Smykling ;)
Endnu engang tak for din feedback, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen snart.

De bedste hilsner,

Rated 5 out of 5 stars

Det var hyggeligt og den unge pige var…

Det var hyggeligt og den unge pige var meget hjælpsom 👍☺️

March 13, 2024

Kære Lise.

1000 tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre I hyggede jer og fik den hjælp der var brug for fra vores søde personale :)

Vi håber du har lyst at komme igen snarest.

De bedste hilsner fra,

Rigtigt fint

Virkelig hyggeligt sted.
Søde medarbejdere og god service.

March 9, 2024

Kære Zarah,

Hyggelig oplevelse

Hyggelig oplevelse! Vi kommer igen 🌷

March 9, 2024

Kære Louiza,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers!

Vi glæder os til snart at kunne byde jer velkommen igen!

Rated 4 out of 5 stars

Eget design til evig minde

Det var en udfordrende og kreativ proces at skabe sit eget smykke. Udfordrende, fordi man havde alverdens muligheder for at designe. Ejeren var tålmodig og hjælpsom med processen. Der var en afslappet og fokuseret stemning i caféen. Bestemt en hyggelig oplevelse, jeg kan anbefale.

March 3, 2024

Kære Christina,

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggelig oplevelse :D Var afsted…

Super hyggelig oplevelse :D Var afsted med min mor, datter på 16 år og min niece på 11 år. Det var 2 søde og engagerede værter som hjalp med alt hvad vi spurgte om. Alle gik derfra med smil på læben og lidt flere smykker på kroppen. Vi kommer glædeligt igen :D

Kære Mina,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers!

Vi glæder os til snart at kunne byde jer velkommen igen!

Alt var godt

Hyggeligt og god service

Kære Hanna,

Hygge med perler

Skønne timer med mine børnebørn fantastisk at pusle med perler

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse - hvor er det skønt at i hyggede jer hos os!

personalet var hjælpsomme

Den var god og det var hyggeligt. Personalet var søde og ville sagtens hjælpe en med sit smykke, hvis man ikke havde prøvet det før😊

February 8, 2024

Kære Sara,

February 10, 2024

Kære Sefedin,

Rated 4 out of 5 stars

Meget venligt og hjælpsomt personale

Meget venligt og hjælpsomt personale. Stort udvalg og hyggelige omgivelser.

February 10, 2024

Kære Majken,

De varmeste anbefalinger.

Super hyggeligt, smilende og god betjening.
Alle de perler mm. som man kan ønske sig. To timer flyver afsted.
Kan varmt anbefales.

Kære Charlotte,

Hyggelig aktivitet med børnebørnene

Hyggelig aktivitet med børnebørnene. Stort udvalg af perler

Kære Ghita,

Tak for din flotte anmeldelse af vores smykkeunivers!

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste og jeg havde aldrig lavet…

Min kæreste og jeg havde aldrig lavet smykker før men vi fik lavet 2 armbånd efter en meget forståelig vejledning. Super hyggelig måde at bruge en time eller to på. Høflig service og stort udvalg af perler, vi fik også en lækker chai latte :) bestemt ikke sidste gang vi lægger vejen forbi.

Kære Louise,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi sætter pris på dine fine ord, og vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen!

Kære Liselotte,

Tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for du synes vi har skabt en hyggelig atmosfære!

Amager

Var i amagercenteret. Det var hyggeligt og der var et stort udvalg af både helt små perler, specialpriser og forskellige typer ørerings baser + halskæder og armbånd, så alle kan være med.

Kære Mathilde,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Virkelig hyggelig aktivitet! 😊

Virkelig hyggelig aktivitet! 👍🏼👍🏼

Vi var to veninder der ankom til butikkens åbningsdag, hvor vi blev taget rigtig godt i mod i butikken.
Medarbejderen var tålmodig, glad og smilende og hjalp os godt igang.
Der lå guides på borderne og ellers kunne vi selv komme op og vælge de perler og vedhæng vi ønskede.
Man har i alt 2 timer til at sidde og lave sine egne smykker, og der er mulighed for at købe lidt juice, sodavand, vand, kaffe eller kakao. Samt lidt kage og snacks. Og atmosfæren i butikken er virkelig hyggelig. Det er bestemt ikke sidste gange at jeg kommer og laver hyggelige smykker selv 😍

Kære Hasret,

Mange tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers!

Det glæder os i havde en skøn oplevelse, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Hyggeligt atmosfære

Hyggeligt atmosfære, god velkomst, rigtigt flot udvalg af perler, muligheder af smykker, drikkelse mm. og super venligt personale! Generelt bare en rigtig god oplevelse

Unprompted review

Kære Anna,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers, det er fantastisk du har haft en skøn oplevelse, og vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen!

Rated 5 out of 5 stars

Skønt og kreativt sted. Også for de mindste.

Vi besøgte i dag smyklings nye butik i Amagercentret. Virkelig hyggelig, flot indretning, god akustik og et kæmpe udvalg af perler.
Alle priser er super fair, og der er noget for alle.
Personalet var glade og imødekommende. Også når det blev svært at samle smykket. Så hjalp de til.

Vi kommer helt sikkert igen, og vi håber, at andre vil gøre det samme.

Unprompted review

Kære Sabrina,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers i Amager Centret!

Vi er så glade for at høre du havde en skøn oplevelse hos os, og vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen!

Take a closer look