See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Super fedt koncept. Lidt dyrt. Var lidt skuffet over der ikke var noget mere guidning, når man kommer som helt ny. Der var også kun en til at betjene, hvilket gav meget vente tid, heldigvis tager det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tøsesammenkomst i Smykling i Køge. Vi hyggede os med at skabe både øreringe, ankelkæder og halskæde i de virkelig fine lokaler. Personalet (Rebekka) var venlig, smilende og meget hjælpsom. Hun stod... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kommer helt sikkert igen! Fedt koncept med cafe og kreativ hygge. Lækre lyse lokaler og en behagelig stemning, når man træder ind i butikken. Super service hele vejen rundt. Vi fik snakket, drukket... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Jeg halter lidt mellem 3-4 stjerner. Stedet er hyggeligt og hvis man er kreativ, så er det virkelig lækkert at sidde og lave sine egne smykker i disse omgivelser. Men priserne er høje og det kan... See more

Company details

1. Do-it-Yourself Shop
  2. Cafe
  3. Jewelry Designer

Written by the company

Tilbring nogle hyggelige timer i vores kreative smykke cafe Smykling i Køge eller Amager . Tag en ven eller veninde under armen og kom og lav smykker til dig selv eller måske som en smuk gave. Hos Smykling kan du lave halskæder, armbånd, ankelkæder og øreringe. Du kan vælge mellem ægte ferskvandsperler, ædelsten, koraller og krystaller. Alle smykkedele som øreringe og låse er sterling sølv og nikkelfri. Du kan også vælge forgyldt sterling sølv med 18k guld.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggelig ny smykkebar i Amager…

Super hyggelig ny smykkebar i Amager centret😍 helt klart et besøg være. Du finder den på 1. Sal. Tak for super fin service✌🏻

February 1, 2024
Unprompted review

Kære Carina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for den fantastiske tilbagemeldelse og opbakning vi har oplevet af vores nye smykkeunivers i Amager Centret.

Tusinde tak for dit besøg, vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og mange flotte…

Fantastisk service og mange flotte perler og vælge i mellem også for mænd.. 🙏🙏

January 28, 2024

Kære Jamil,

Det er fantastisk at høre om din oplevelse af vores smykkeunivers - tak for du deler den! Vi ønsker at der er noget til enhver - uanset køn og alder.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen i vores smykkeunivers igen!

Dejlig kreativ tid hos Smykling

Oplevelsen var virkelig afslappende og hyggelig. Stedet er bare virkelig smukt og velindrettet og komfortabelt. Personalet er altid så søde og hjælpsomme. De elsker også at tale med dig. Alt i alt bare en dejlig oplevelse, jeg havde med min mor, og vi lavede de smukkeste smykker!!! Vil helt sikkert anbefale det igen og kommer snart tilbage.

January 28, 2024

Kære Maya,

Mange tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for du har haft en dejlig oplevelse hos os! Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen <3

Rated 5 out of 5 stars

Mega hyggelig butik og et fantastisk…r

Mega hyggelig butik og wow et fantastisk koncept. Der var vildt mange smykkedele at vælge mellem og noget for hver en smag. 5 stjerner herfra, og jeg vil helst sikkert komme igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

January 24, 2024

Kære Cecilie,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers - og et stort tak for de flotte ord! De varmer <3

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Fantastisk oplevelse

Det var første gang, men bestemt ikke den sidste.
Fantastisk personale

January 22, 2024

Kære Lene,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores smykkeunivers!

Børnefødselsdag 🎉

Vi havde booket en 11 års børnefødselsdag hos Smykling. Det var virkelig et kæmpehit. Det er ikke sidste fang vi kommer i Smykling.
Tusind tak for en dejlig dag😊🎉

January 21, 2024

Kære Pia,

Tusinde tak for de flotte ord - vi glæder os meget til at se jer igen!

Kære Sasha,

Tusinde tak for du gav dig tid til at anmelde vores smykkeunivers!

Det glæder os du havde en skøn oplevelse, og vi håber vi snart kan byde dig velkommen igen <3

Super hyggeligt

Super hyggeligt. Godt udvalg af perler mv
Sød betjening og hjælp.

January 14, 2024

Kære Joan,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af Smykling - vi er utroligt glade for i hyggede jer hos os!

Vi håber snart at kunne byde jer velkomne ind i vores smykkeunivers igen

Rated 5 out of 5 stars

Det var mega hyggeligt og der var god…

Det var mega hyggeligt og der var god service🥰

January 13, 2024

Kære Noah,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Smykling - hvor er det skønt at høre du havde en dejlig oplevelse i vores smykkeunivers <3

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen!

Super hyggeligt

Super hyggeligt. Dejlige lokaler. Søde og hjælpsomme ansatte.

January 9, 2024

Kære Hanne,

Hvor er det skønt at høre i havde en dejlig oplevelse - vi gør vores bedste for at sætte de bedste rammer til at skabe skønne smykke-øjeblikke!

Vi håber snart at kunne byde jer velkomne igen i vores smykkeunivers

Dejligt sted

Så Hyggelig en oplevelse

December 29, 2023

Kære Louise,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af vores smykkeunivers!

Kære Ulla,

Tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød oplevelsen i Smykling og fandt det meget hyggeligt. Det er vores mål at skabe en varm og indbydende atmosfære for vores gæster.

Samtidig er vi glade for at høre, at du værdsatte kvaliteten af vores smykker. Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet og skabe smykkeoplevelser, der varer ved.

Vi håber du vil besøge Smykling snarest igen.

De bedste hilsner

God vejledning

God vejledning, virkede interesseret i at hjælpe og kom med flere alternativer til, at lave det mest personlige smykke.
Den manglende stjerne er et lille opråb om, at kaffen som vi bestilte først kom da vi næsten skulle til at gå, og så var den efter min smag for tynd.
Kort og godt, fantastisk oplevelse og tynd kaffe der kom for sent.

December 16, 2023

Kære Tinne,

Tak for din ærlige anmeldelse, og vi er begejstrede for at høre, at du følte, at vi var engagerede i at hjælpe og tilbyde flere alternativer for at sikre, at dit smykke blev så personligt som muligt.

Vi vil ligeledes gerne undskylde mange gange for den uheldige forsinkelse med jeres kaffe. Vi sætter pris på jeres tålmodighed, og vi tager din feedback om kaffens tykkelse til efterretning. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og produkter i caféen.

Vi håber, at du på trods af denne lille uheldige hændelse vil vende tilbage til Smykling for flere personlige smykker.

Tak for besøget og din anmeldelse og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner

Super god oplevelse 🤩

Super god oplevelse og vi kommer helt klart igen.
Lidt dyrt hvis man er meget produktiv 😊

December 9, 2023

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse af vores smykkeunivers - hvor er det skønt at høre i har haft en dejlig oplevelse, og vi vil glæde os meget til at byde jer velkomne igen <3

Rated 5 out of 5 stars

Det var simpelthen så hyggeligt og gode…

Det var simpelthen så hyggeligt og gode rammer for en hyggelig eftermiddag med veninderne.
Stort udvalg af perler og vedhæng.

December 2, 2023

Kære Louise,

Mange tak for din skønne anmeldelse af vores smykkeunivers!

Hvor er vi glade for i havde en dejlig oplevelse hos os <3

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen igen i vores smykkecafe!

Meget hyggeligt sted

Meget hyggeligt sted, fint udvalg i perler. Meget hjælpsom .

November 29, 2023

Kære Anne-Marie,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores smykkeunivers <3

Vi gør altid vores bedste for at skabe nogle gode rammer, så vores gæster kan få en skøn oplevelse!

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Hyggeligt lokale og meget hjælpsomme…

Hyggeligt lokale og meget hjælpsomme ansatte 👍😊

November 26, 2023

Kære Kira,

Tusinde tak for din anmeldelse - vi er så glade for at høre du havde en dejlig oplevelse hos os!

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggeligt og god atmosfære

Super hyggeligt og god atmosfære. Vi fik den hjælp og vejledning vi havde brug for. Kæmpe udvalg af smukke perler og vedhæng.

November 25, 2023

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse af vores smykkecafe - hvor er det skønt at høre i har haft en dejlig oplevelse hos os <3

Vi håber vi kan byde jer velkommen ind i vores smykkecafe igen en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Flotte og hyggelige rammer samt fin…

Flotte og hyggelige rammer samt fin service

November 16, 2023

Kære kunde,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores smykkeunivers <3

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen ind i vores skønne smykkecafe igen!

Rated 5 out of 5 stars

Hyggeligt sted og hjælp til at lave de…

Hyggeligt sted og hjælp til at lave de smykker man helst vil

November 4, 2023

Kære Thomsen,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores smykkecafe - vi gør altid vores bedste for at yde en god service, samt sætte nogle gode rammer for at vores kunder kan få en dejlig oplevelse hos os.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen ind i vores smykkeunivers igen!

Take a closer look