Je wordt beleefd en goed geholpen. Als de sneakers bezorgd worden is het leuk want er zitten snoepjes bij en een sleutelhanger en sticker zelfs een zakje voor je sneakers in te doen . Wat een top bedr... See more
See what reviewers are saying
Snelle levering en schoen helemaal naar verwachting. Netjes verpakt en met leuke extra's zoals een sticker, sleutelhanger, snoepjes en een geschreven kaart, er is dus aandacht aan besteed. Zou hier ze... See more
Tijdens de opening van de website een mooi paartje AM1 kunnen kopen. Vergeten de promotiecode in te vullen. Na contact te hebben gehad werd bij mijn bestelling keurig een kortingsbon gedaan. Top servi... See more
Meerdere paartjes al besteld, netjes bezorgd met zelfs kleine goodies. Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel, en fatsoenlijke prijzen ook nog. Zeer tevreden, vaste klant, blijf terugkomen :)
Company details
Written by the company
Sneakerdaddy bestaat uit een klein groepje sneakerliefhebbers met een gedeelde passie voor sneakers. Wat begon als simpele liefde voor sneakers, is door de jaren heen uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby. Het werd een “way of life”. Na jaren van verzamelen werd er zo nu en dan wat verkocht om ruimte te maken voor nieuwe paartjes, en zo ontstond uiteindelijk het idee van de webshop. Bij ons vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie van exclusieve sneakers die zowel uniek als authentiek zijn. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, bij Sneakerdaddy helpen wij je graag om dat ene perfecte paar te vinden.
Contact info
Netherlands
- sneakerdaddy.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik blijf terugkomen
Toppers!
Super snelle service. Reageert direct op berichten en duidelijke foto's. Binnen 24 uur de sneakers in handen.
Mij zien ze zeker terug!
Duidelijke foto's geplaatst
Duidelijke foto's geplaatst. Reageert snel op een bericht. Fijn contact en snelle service.
Topp product
Zeer nette en fijne communicatie. Snelle service en product zoals omschreven. Zal hier wel vaker sneakers bestellen.
Super goede prijzen
Super goede prijzen, aardige kerel en extreem betrouwbaar
Goede service / mooi assortiment
Gisteren bestelde sneakers ontvangen, na problemen met levering via pakketdienst. Goede en snelle communicatie en via omweg de sneakers snel bezorgd. Mooi assortiment. Ga hier in de toekomst vaker bestellen.
Goede prijzen en snel verzonden!
Aanrader!!!
Heel erg tevreden over sneakerdaddy
Leuk geprijsde sneakers
Super service
Het was super leuk om de doos te openen met allemaal extra's erbij!
Legit sneakers! En heel goed beschreven op de website
Dit was mijn allereerste keer dat ik wat besteld had,maar zker niet de laatste keer.
Betaalbare & legit sneakers
Inmiddels heb ik hier voor de 3e keer sneakers gekocht. De sneakers zijn 'Legit' en worden voor een betaalbare prijs verkocht.
Ook het contact met de verkoper verloopt prettig. Dit door snel te reageren en de gemaakte afspraken na te komen.
Echt een aanrader!
The Trustpilot Experience