Soft·Inform Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Software Company

Written by the company

Soft·Inform er en erfaren dansk IT virksomhed, der tilbyder professionel softwareudvikling til meget konkurrencedygtige priser. Vi har hovedkontor i Birkerød, Danmark og vores udviklingscenter er placeret i Ahmedabad Indien.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Professionelt forløb og resultat

Vi var oprindeligt lidt skeptiske overfor Soft-inform, da deres pris var betydeligt lavere end hvad andre tilbød. Men det viste sig hurtigt at være en grundløs bekymring. Fra start til slut havde vi en tæt kontakt med Jonas, og han var meget lydhør overfor vores ideer og tanker. Vi kunne hele tiden følge med i udviklernes arbejde på en midlertidig side, så vi kunne give feedback undervejs.

Selvom vi havde flere ønsker og ændringer undervejs, holdt prisen og projektet blev først afsluttet, da vi var helt tilfredse. Vi er utrolig glade for vores nye hjemmeside, som har et professionelt udtryk, der afspejler vores eget arbejde.

Niels Møller Mikkelsen - Grumpy Productions

March 24, 2023

Professionalisme i særklasse

Hos Hej Fonden har vi været utroligt glade for samarbejdet med Soft Inform. De har leveret et produkt i særklasse i form af en personlig, brugervenlig og æstetisk flot hjemmeside med super seje løsninger. Derudover står professionalisme og samarbejde øverst på deres arbejdspapir. I løbet af vores samarbejde har de været ekstremt hjælpsomme, og vi vil til enhver tid bruge Soft Inform igen eller anbefale dem til andre.

September 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fået udviklet en digital…

Jeg har fået udviklet en digital platform af Softinform.dk.
For at undersøge sikkerheden, fik jeg en kammerat til at hacke sig ind på platformen, hvilket han gjorde på under 30 minutter. Det lykkedes ham at omdanne sig selv om til en administrator fra almindelig bruger.
Af den grund vil jeg ikke anbefale Softinform.dk. Sikkerheden påden hjemmeside/platform de har udviklet til mig, er af ringe og dårligt kvalitet.
Platformen er udviklet i .NET og Angular, som min kammerat ikke engang bruger til dagligt, hvilket yderligere forringer kvaliteten af deres arbejde.
Pga Softinform.dk’s sløsede arbejde, har jeg været nødt til at bruge ekstra penge på at finde fejlen og hæve sikkerheden igen.
Jeg kan ikke anbefale Softinform.dk, hvis man på nogen måder vil have en sikker hjemmeside.

Find et andet sted!

June 23, 2022
Soft·Inform logo

Reply from Soft·Inform

Hej Shakib

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse, men sandheden er at dine problemer er selvforskyldte. Vores samarbejde sluttede for 3 måneder siden, da du ikke betalte dine regninger for hosting og vedligeholdelse af løsningen hos os. På trods af din misligholdelse har du fået udleveret sourcekoderne, og vi har hjulpet dig gratis med URL overdragelsen.

SoftInform leverede din løsning i marts 2021, og vi har efterfølgende driftet, hostet og vedligeholdt løsningen i 1 år på vores servere med høj sikkerhed, og der har ikke været rapporteret et eneste incident. Softinform’s servere har forskellige sikkerhedsforanstaltninger såsom VPN, firewall, domæne controller, logiske adgangsrettigheder, datatabsbeskyttelse i realtid, sårbarhedsstyring og indtrængningsforebyggelse for at reducere risikoen for infiltration. Herudover har vi adgangskontrolforanstaltninger for systemer, applikationer, processer og information, som anvendes på operativsystemer, databaser og infrastrukturadministrative systemer. Sidst men ikke mindst krypterer vi kritiske SQL-databasetabeller med AES_256-algoritmer.

Når du klager over sikkerheden, lyder det som om din nye samarbejdspartner har sat dit nye servermiljø og databasetabellerne forkert op, men det er altså ikke vores ansvar, da du ikke længere er kunde hos os.

Hvad du har foretaget dig efter du modtog sourcekoderne, er ikke noget vi kan bebrejdes for.
Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden, og opfordrer dig til at slette denne negative omtale, da den i princippet ikke har noget med os at gøre, men omhandler hvordan du har konfigureret (eller mangel på samme) din nye server og database.

Den bedste samarbejdspartner

Stop din søgning. Det er disse mennesker, du skal have fat i. For os har SoftInform altid været hjælpsomme og lydhøre, og har løst de problemstillinger, vi havde, hurtigt og til perfektion. Jeg vil til enhver tid anbefalde SoftInform.

February 19, 2021

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra!
Super venlige medarbejdere. De er løsningsorienteret og leverer høj kvalitet til en god pris. Jeg er super glad for min hjemmeside og den virker helt optimalt - præcis som jeg ønskede. Tusind tak for jeres fantastiske arbejde.

February 17, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Soft Inform er profesionelle og skarpe

Soft Inform er profesionelle og skarpe.
De er gode at kommunikere med og giver sig altid tid til at høre om mine forventninger og hvordan jeg gerne vil have det og går i dialog.
Opgaven bliver altid løst og ender præcis som jeg gerne vil have den.
-Prisen er selvfølgelig også god. Jeg giver dem mine varmeste anbefaler herfra

February 15, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Soft Inform har udarbejdet en…

Soft Inform har udarbejdet en skræddersyet kunde-side på vores hjemmeside, som er blevet gjort fremragende!
Under hele forløbet har virksomheden været særdeles behalige og imødekommende at arbejde sammen med.

Jeg kan personligt varmt anbefale Soft Inform!

February 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi har i forbindelse med udarbejdelse…

Vi har i forbindelse med udarbejdelse af en webshop integration brugt SoftInform og har været yderst tilfredse og trygge hele vejen igennem.
Allerede fra begyndelsen var alt beskrevet og forklaret helt tydeligt, så der ingen tvivl var ift. den indgåede aftale. Undervejs i processen har SoftInform været hurtige til at besvare spørgsmål, samt holde os opdateret på projektet og fulgt det helt til dørs.
SoftInform kan varmt anbefales og næste gang vi har brug for udviklingshjælp, er det helt sikkert dem vi går til igen :-)

August 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft stor glæde af vores…

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med Jonas og resten af SoftInform. De har stor tålmodighed til at få projekterne til at lykkedes og er åbne overfor de rettelser, der altid kommer i programmeringsopgaver, men som man andre steder må betale ekstra for. Alt i alt kan jeg virkelig anbefale dem!

April 27, 2020

Take a closer look