See what reviewers are saying

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Billige solceller bliver leveret med kranbil så ingen stress over om de kan blive stillet i indkørslen. Jeg fik mine 5 solceller leveret 20³⁰ (der blev ringet i forvejen) hvilket passede mig... See more

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse med Solcelle Gruppen ind til videre. Alt har spillet fra første kontakt, til anlæg er oppe at køre. Rigtig god kommunikation mellem sælger og kunden, og inge... See more

1. Solar Energy Equipment Supplier
  2. Energy Equipment and Solutions

Written by the company

Solcelle Gruppen A/S importere solcelle produkter direkte fra fabrikken eller hoved grossiten i EU. Derfor kan vi levere produkter af højeste kvalitet, til konkurrence dygtige priser. Vi sælger både engros og til private. Service går fra "Gør det selv" til "Leveret og monteret". Vi lagerføre kendte mærker som AEG, Huawei og mange flere. Vores motto er "En god handel, med god samvittighed" Derfor har vi også fravalgt producenter som muligvis bruger tvangsarbejde, eller forurener meget.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse som kunde hos Solcellegruppen

Jeg stødte på Solcellegruppen efter at have indhentet en halv snes tilbud fra andre firmaer. Egentlig ville jeg bare ind og se priser på komponenter i deres webshop solaroutlet.dk og faldt over deres kampagnetilbud på et komplet Solplanet hybridanlæg. Et tilbud, der var så godt, at ingen af de andre firmaer kunne matche det.
Jeg kontaktede Solcellegruppen for at spørge ind til detaljer omkring anlægget og efter at have talt med Patrick (salg/IT) og Jack (teknisk chef/medejer), nåede vi frem til, at jeg faktisk havde brug for en anden inverter for at imødekomme mine forventninger til styring m.m.. Så de lavede et tilbud til samme pris, blot med Deye inverter og batterier i stedet.
Tilbuddet blev godkendt en fredag, og efterfølgende mandag havde jeg Jesper (installatør) i røret. En uge senere var anlægget oppe og køre.
Jesper, og hans makker, udførte installationsarbejdet på fornemste vis, og indimellem montagedagene var Jack forbi for at gennemgå installationen.
Både Jesper og Jack har været utroligt behagelige at snakke med og udviste høj faglighed såvel som ærlighed.
Efter idriftsættelse af anlægget har jeg to gange skrevet til Jack med spørgsmål til anlæggets drift. Begge gange har han været i telefonen indenfor kort tid, både tidligt og sent, og svaret på spørgsmål samt ændret anlægsindstillinger via fjernstyring.

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse som kunde hos Solcellegruppen, og jeg har fået installeret et godt produkt i form af et Deye hybridanlæg med SunMate smartstyring.

January 13, 2026

Framragende kundeservice

Som mælkeproducenter er vi på en rejse imod at blive klimaneutrale i fremtiden, mange forskellige tiltag skal hjælpe os med at nå målet, blandt andet at bruge grøn energi til vores produktion. Vi har købt det igennem certifikater hos Andel energi, men vi oplever fortsat flere nedbrud i vores område.
Derfor var jeg på udkig efter et nyt anlæg tilpasset vores behov, og efter at jeg fik uvildig rådgivning fra vores kvægrådgivning afdeling, tog jeg kontakt til dem begge to og hurtigt stod det klart for mig at solcellegruppen var det eneste firma som jeg behøvede til vores projekt.
De er alle sammen meget interesseret at levere det som kunden har brug for, og det føles trygt når man ikke selv har den nødvendige viden om hvad man skal købe for at producere den mængde energi vi forventer at få brug for.
Det har hele vejen igennem været en stor fornøjelse at være kunde hos solcellegruppen, vi glæder os dagligt når solen står højt på himlen og skinner 🌞

April 7, 2025

Solcelle gruppen ..det rigtige valg 👍

Fik fra dag 1 en hel fantastisk modtagelse..Kim guidede os , total uvidende, gennem pakkeløsninger,og i fællesskab fandt vi en løsning der passer lige til os. Til trods for ferie fik vi 24 stk. Paneler på taget straks derefter. Vi valgte selv at tage væk 1 uge så anlægget blev først tilsluttet 8 dage efter.
Det blev til en 12 timers dag da vores eltavle lige skulle have en omgang først.
Jesper fik monteret vores inverter og batterier i det værste regnvejr og stort tak til Jesper, den mest smilende og fantastiske unge mand.
Jack tilsluttede vores anlæg og meget tolmodigt gennemgik han det hele med mig..tusind tak for hjælpen😀
Da de endelig var færdig og kørt hjem bøvlede mit Internet, straks kom de 2 gutter tilbage og løste problemet for mig.
Sjælden til god service👍
De varmeste anbefalinger herfra og skulle vi vælge igen ville det uden tvivl være Solcelle gruppen .
Tak drenge

July 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse med Solcelle…

En rigtig god oplevelse med Solcelle Gruppen ind til videre.

Alt har spillet fra første kontakt, til anlæg er oppe at køre.

Rigtig god kommunikation mellem sælger og kunden, og ingen begrænsninger for hvornår man kan få svar fra dem.

En kæmpe stor tak til Jesper altmuligmand, som er en virkelig varm og smilende medarbejder hos jer, som bare kan sit kram.

Flere mennesker i verden som dig Jesper, og kloden ville være endnu mere fantastisk sted.

Fortsæt jeres gode ånd, og I vil kunne bestige bjerge om kort tid.

Mvh
En super glad kunde, som fik et AEG anlæg op at køre men 25 paneler på taget, og 20 kw batteri.

Thomas Finstad Jørgensen

July 17, 2025

5 store stjerner med pil op👏👏

5 store stjerner med pil op👏👏
Super service lige fra start af Kim i salg og Jack og Jens som stod for at få det hele samlet så Solplanet kan give strøm til huset og batteripakken.
Kan varmt anbefale Solar Gruppen som den optimale samarbejdspartner til den helt rigtige løsning😊

March 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en ide om en pakkeløsning

Vi havde en ide om en pakkeløsning, med paneler og batteri. Efter et par rigtig gode og yderst professionelle snakke Jonathan, Kim og Jack, er vi endt med en super individuel løsning præcis til hvordan vores hus er vinklet og tag hældninger.
Uanset spørgsmål, er de altid klar med et svar eller på at finde svar og løsning.
Vi har haft lidt udfordringer med vores AI-styring, men her har der også vores super støtte til at blive prioriteret for optimal support.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Solcelle Gruppen, de har virkelig kunden og deres behov i fokus.

September 1, 2024
Solcelle Gruppen A/S logo

Reply from Solcelle Gruppen A/S

Hej Morten

Tak for jeres fantastiske anmeldelse og tillid til os. Vi er glade for at kunne levere en skræddersyet solcelleløsning, der præcist matcher jeres/dine behov.

Vores mål er altid at sætte kunden i centrum og yde den bedste service muligt.

Mange tak for jeres anbefalinger!

Patrick - Solcelle Gruppen

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt produkt og fantastisk service🙏

Vi har fået opsat 34 solceller og 2 batteripakker. Forventet tilbagebetalt om 6 år. Ser allerede nu en væsentlig reduceret omkostning. Super dialog med Jack, der har fulgt opsæting og selv monteret al det tekniske. Og stor ros til den app der følger med, så vi hele tiden kan følge status på anlægget. Kan varmt anbefale Solcelle Gruppen. Find mig på Facebook hvis du vil vide mere. Mvh Poul Henrik Nissen.

October 23, 2024
Solcelle Gruppen A/S logo

Reply from Solcelle Gruppen A/S

Hej Poul😊

Tak for din gode anmeldelse.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er fantastisk at høre, at din oplevelse hos os var perfekt fra start til slut! Jeg er glad for, at Jack var engagerede, og at du fik god vejledning!

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig eller bekendte velkommen igen næste gang.

Med venlig hilsen,
Solcelle Gruppen A/S

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn service og dygtige medarbejdere samt en god pris på anlægget

Det har været en suveræn service og meget professionelle folk der har sat vores anlæg op.
Jack har kæmpet for os da det viste sig at vores EV-lader ikke ville komme på nettet og kunne ses og styres fra vores App. Det tog ca. 3 måneder inden at SolPlanet kom og ombyttede vores EV-lader, da de heller ikke kunne få den til at virke.
Vi kan varmt anbefale Solcelle Gruppen.

May 9, 2024

Go service

Go service , go energi holdt alt de lovede og de svarer på alle spørgsmål man har også når anlægget er monteret. Så kan kun anbefale dem, da alle jeg har mødt der har den fedeste energi og altid virker glade. Så bare mega fed firma.

August 14, 2024

Superfin installation

Superfin installation, blev dog taget med bukserne nede, da by strømmen røg, for så leverede cellerne heller ikke til huset...
Talte med Jack og har nu fået lavet en backup boks, hvor køleskab og frys mm er sluttet på. Jack testede og det kørte selv om der ikke var bystrøm ind i huset.
Det og så at det tager så lang tid at blive registreret på nettet, var de eneste to irriterende elementer.
Men backup boksen lavede de på ingen tid .. og registrering på nettet er jo en offentlig instans, som de ikke er herre over.
Jeg kan absolut anbefale dem.

July 29, 2024

God sevice

Pakken ankom aldrig, jeg havde bestil 4 stik til at sammenkoble mine solceller.

Da de ikke kom fandt jeg anden løsning, og jeg havde for travlt til at rykke, gjorder jeg ikke mere.
Men da de bad om en anmeldelse her inde skrev jeg til Kim, og forklarede at jeg aldrig havde modtaget en pakke.
Kim sendte straks en ny pakke, og han har løbende fuldt op via telefonopkald.

Fin service ved en forsvundet pakke til en værdi af 150 kr.
Dejligt at kundens tilfredshed er sat så højt.

May 14, 2024

Kort sagt - fantastisk

Kort sagt - Der er blevet leveret som lovet, kort salgsproces, hurtig levering og opsætning af anlæg, en efterfølgende support der leverer i top kvalitet.

Lang anmeldelse:
Salgs processen gik rigtig hurtig i en åben og ærlig dialog, hvor der blev lyttet til vores behov og vores spørgsmål besvaret grundigt.
Levering og opsætning skete allerede ugen efter, hvor Solcellegruppen ankom som et samlet team af tømrer og elektriker. Igennem fælles dialog blev vi rådgivet kyndigt om endelig placering af anlægget, og inden for 48 timer var anlægget færdigmonteret og tilmeldt. Grundig gennemgang af anlægget, så vi var klædt på og trygge ved at overtage driften af det nye anlæg. Efter en hurtig sagsproces ved el-leverandøren, kom vi i gang med at sælge overskudsstrøm allerede inden for 1 uge.
Efterfølgende support har været god, med grundige svar på lette som dybe tekniske spørgsmål samt god sparring om bedre ydnyttelse af solcelleanlægget.
Ingen fejl, som forventet, siden opstart i februar 2024.

Vi er glade og vil varmt anbefale Solcellegruppen til den næste.

February 20, 2024

Take a closer look