Altså kære Solity-Hosting skal være jeres nye hosting selskab, fordi du finder ikke billiger priser, og bedre support. Så køb hos dem hvis du vil opleve god service! Mvh CaTroo
Company replied
Verdens bedste hosting, solity hosting er ik bare fremragnede men de har os et godt navn, deres support er i top form. De er sjove og gode til at snakke med de er ærlige. De laver god Buisnes, Theis/k... See more
Company replied
Hej computernørder jeg købte en rigtig sej trøje til mit barnebarn på 7. Han er rigtig glad og kan klart anbefale deres køkkengrej. Jeg forstår ik så meget om computerverdenen men det gør i bestemt.... See more
Company replied
Kan ikke skrive noget positivt om denne host, da de misbruger ejeradgang til at stjæle folks ting fra deres vpser, Samtidig er det en resell som reseller fra hetzner.com Hvis ejer sletter... See more
Solity-Hosting startede i midten af 2020, nogle af vores mål er at yde den bedste support for vores kunder, så de bliver tilfredse med deres produkter. Vi sælger vores produkter til en dejlig god pris og har nogle stabile servere så vores kunder ikke oplever problemer med deres produkter. Vi startede Solity-Hosting D. 28.04.2020 med at sælge VPS’er. Vi lytter meget til vores kunder for at finde ud af hvad vi kan gøre bedre.
7451, Sunds, Denmark
Har nu købt 3 vpser herfra, og grunden til det, er fordi at man får dem mega hurigt. Der gik 3 min, og så fik jeg vpsen, plus de køre fantastisk

Reply from Solity Hosting
Jeg har aldrig oplevet et host mere barnligt, samt umodent.
Jeg mener ikke at et host skal bruge sit kontrolpanel til, at skaffe koden til en VPS, for at gå ind og tage en EUP key som en har brugt penge på.
Jeg har heller aldrig oplevet et host mere uprofessionelt, i benytter jer af discord som support, hvilket langt fra virker som en professionel ting at begive sig ud i.
Samt mener jeg ikke at en ejer af et host, skal sælge en kunde eller generelt en anden ulovlige FiveM filer.
Jeg mener heller ikke at man skal tage dette "Firma" seriøst, da de egentlig bare tager penge for at trykke på 2 knapper.
De reseller inde fra hetzner btw.
Hvis min anmeldelse bliver slettet, bliver Solity Hosting anmeldt...
Theis, skriv endeligt lige, hvorfor du har valgt at gøre det førnævnte.
Samtidig er det en resell som reseller fra
hetzner.com
Hvis ejer sletter denne trustpilot besked en gang til
bliver hosting selvskabet andmeldt.
Kan klart ikke anbefales
Der er altid god servic, og alt virker bare 10/10 fra mig.

Reply from Solity Hosting
Flink support, hurtig support, billige VPS'er, gode VPS'er. - Det rykker bare 100%

Reply from Solity Hosting
Super flink Support, og også en flink ejer som svare hurtigt. Jeg har betalt for lidt tid siden, og der står på deres hjemmeside at der ikke ville gå meget tid før jeg får min VPS. Problemet er bare, at jeg sendte pengene 19:50, klokken er nu 20:45, og jeg har stadig ikke fået min VPS. Jeg forstår, at de også har andre ting at tage sig til, men er stadig frustreret, da de ikke en gang har gjort så min faktura er betalt.
Opdatering: Endu dårligere rating, da de sender forkert VPS brugernavn.

Reply from Solity Hosting
Det er en mega fed host køb gerne deres vpser du kan også bare lade vær

Reply from Solity Hosting
Elsker den her hosting det er goodt kvalitet og billigt

Reply from Solity Hosting
Har ikke brugt hjemmesiden endnu, men den virker sku til at være rimelig sikker.

Reply from Solity Hosting
Super fedt sted hurtig service noget man kan stole på
skift her til det kan jeg sige ;D

Mvh CaTroo

Reply from Solity Hosting
De er maga gode de hved hvad de laver så køb hos dem

Reply from Solity Hosting
jeg synes det er en sikker Hosting. Tak fordi i er sådan nogen gode supporters og hjælpsomme.

Reply from Solity Hosting
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.