Southern Life Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fortjener 0 stjerner

De skulle levere mad til ca. 40 personer d.21/06 kl.16:30 men kom aldrig. Vi prøvede forgæves at kontakte dem flere gange. Vi endte med at gå til det lokale pizzaria, så vores gæster kunne få noget at spise.
Jeg kan ikke sige andet, end at det er uacceptabelt.

June 21, 2025

1 stjerne er for meget

Desværre kan man ikke gi nul stjerner som vel egentlig er passende når firmaet ikke leverer det bestilte og betalte mad, og efterfølgende blokerer så det er umuligt at komme i kontakt med dem. KÆMPE SCAM

June 21, 2025

Ærgerlig oplevede.

Jeg lavede en aftale med firmaet om levering af mad til mine børns fødselsdag. ALT kunne lade sig gøre. Så kom det frem i medierne at firmaet var blevet forelagt et markedsføringsforbud. Jeg henvendte mig til firmaet der forsikrede mig om at der ingen problemer var og at alt var i orden. Altså en kæmpe løgn. Vi aftale at de skulle sende en fornyet kontrolrapport senest 12. maj ellers ville aftalen være annulleret. De sendte ingen ny kontrolrapport og jeg skrev at jeg forventede mine penge tilbage, men har selvfølgelig ikke hørt noget fra dem siden. Jeg har anmeldt sagen til politiet. Jeg har derudover også dokumentation for de aftaler vi lavede som Southern Life ikke opfyldte. Jeg håber ikke andre lader sig snyde af dette firma.

May 12, 2025

KÆMPE FUP FIRMA!

KÆMPE FUP FIRMA!!

Tænk sig I har samvittighed til det!! Min søster skulle holde sin 35 års fødselsdag i går, og I dukkede aldrig op med maden! Hvad bilder I jer ind? I har modtaget penge, 2000kr, og intet har hun fået! I svarer ikke engang tilbage på henvendelser. Vi tager fat i politiet nu, og så må de tage den derfra! Forbandet svineri!!!!!!😡😡😡😡😡

June 15, 2025

Aldrig mere Southern Life

Aldrig mere Southern Life.
Fup og svindel er nok de ord, der passer bedst på vores oplevelse af Southern Life.
Meget mangelfuld levering af en påskefrokost og efterfølgende en snak fra "de varme lande"
Vil advare mod at hyre SL til større selskaber, de kan i hvert fald ikke tælle til 14 😟

April 21, 2025

Svindel og bortforklaringer

Troede i lang tid på forklaring om eksterne leverandører og at de ville sende indbetalte beløb men intet hørt og ingen svar på henvendelser….. kan kun konkludere at det er SVINDEL

April 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pas på med at engagere dette firma…

Pas på med at engagere dette firma Southern life der virker som fup.
Min mand og jeg har bestilt mad og bryllupskage til vores bryllup i april. Der var ingen grænser for deres service indtil vi betalte depositum. Derefter er alt kommunikation stoppet. Man kan hverken skrive, ringe eller maile til dem.
Vi er ulykkelige over at vi i sidste øjeblik skal engagere et andet firma og at vi har mistet penge til “Southern life”
Vi er blevet lovet vores depositum retur og har rykket flere gange og har nu ventet i mere end tre uger. Ikke til at stole på.

March 19, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look