spasense.nl Reviews 24

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Onderhoud laat te wensen over, er wordt verkeerd publiek aangetrokken door acties, overal lawaaiige mensen,zwemwater is te koud , openhaarden staan uit, meubilair vooral de banken zijn aan vervanging... See more

Rated 2 out of 5 stars

Hé fijne dag gehad…MAAR…als tussendoortje een appelcrumble besteld. We kregen een appeltoetje ZONDER crumble. We maakte hier meteen een opmerking over. De klacht werd echter niet opgelost. Tijdens het... See more

Rated 2 out of 5 stars

Prima, maar aantal dingen matig: Temperatuur overal aan de koude kant (zwembad, bubbelbad en restaurant) en ruim 30 min voor sluitingstijd werden we naar buiten gejaagd door twee stofzuigende medewe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke dag gehad bij Spasense. Ontzettend vriendelijk ontvangen; we kregen een rondleiding van de saunameester. Ook het personeel in het sfeervolle restaurant was vriendelijk en behulpzaam. We heb... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Was afgelopen Do.dag bij Spa Sense

Was afgelopen Do.dag bij Spa Sense, wil mijn complimenten maken naar het personeel die erg hard heeft gewerkt om tijdens deze drukke dag iedereen het naar zijn zin te maken.
Jammer dat je geen fooi meer mag geven, ben zo benieuwd waarom dat niet meer mag, gun het hun zo!!

May 3, 2025
Advertisement

koude baden

23-1-25 waren wij met 4 personen bij Spa Sense in Geldrop. Gedurende de dag merkten we dat de temperatuur van de baden (voetenbad, zwembaden binnen en buiten, bubbelbaden) kouder was dan anders en naar mate het later werd nog verder afnam. Bij navraag bij het personeel kregen we de reactie “we zullen er naar kijken”. Uiteindelijk was de temperatuur van de baden zo ver gezakt dat het verre van behaaglijk was om hier in te zitten en zijn we (eerder dan normaal) naar huis gegaan. Bij het afrekenen vroeg de receptioniste nog vriendelijk of alles naar wens was geweest. Toen we vertelden over de lage temperatuur in de diverse baden gaf ze aan dat ze dit al 100 maal gehoord had van vertrekkende klanten en dat ze het hoofdkantoor hierover geinformeerd had. Op onze vraag of we een tegemoetkoming, of een voucher konden krijgen voor het ongemak reageerde ze dat ze dat niet kon doen. Voor ons niet echt een geweldige welness beleving en zeer waarschijnlijk de laatste keer dat we Spa Sense bezocht hebben.

January 23, 2025
Rated 4 out of 5 stars

mooie nette sauna

mooie nette sauna , bijna alles is goed verzorgd , mooie cabines goed op temperatuur , goed werkende stoomcabine , alleen spekglad zo ook de centrale gang lijkt wel een glij baan , dat zou beter droog gehouden moeten worden . goede betaalbare horeca, personeel niet allemaal even vriendelijk .
ik ben uitgegleden in de stoomcabine en heb hierdoor een gewond geraakt en ben door een horeca medewerkster goed geholpen alleen zou er geinvesteerd mogen worden in betere middelen om wonden te behandelen bv ivm het reinigen van wonden en bv fatsoenlijke waterdichte pleisters en zou het netjes zijn als er op een meer professionele manier op gereageerd word , wij konden meteen naar huis en er werd alleen gezegd ....vervelend .

January 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

inmiddels toch wel exorbitante prijzen.

Weer een "nieuw kaart" Hoewel nieuw!! Het enige wat nieuw was waren de prijzen. Het is volgens mij al de 3de of 4de verhoging de laatste 2 jaar. Ik weet dat we klagen vanuit luxe hoor maar deze prijzen zie je echt nergens. Ik noem het absurd. Een klein pilsje voor € 5, een kop soep voor € 9. Wij gaan eens bij een andere sauna kijken. Dit geeft ons echt een ontevreden gevoel en is het toppunt van graaiflatie. Snap best dat je de prijzen aan moet passen maar dit gaat echt nergens meer over.

January 19, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look