Jeg bestilte for et par uger siden et sæt nye bremseskiver og klodser til forhjulene på min VW Passat. Delene blev afsendt om morgenen, og jeg havde dem næste dag. Nu har jeg haft tid til at mo... See more
SpeedyAutoparts.dk
See what reviewers are saying
Bestilte et batteri den 8. December og forventede levering efter 4 dage, intet skete, prøvede den 17. at komme i kontakt på tlf i 1 time og 17 minutter, uden held, sendte mail, ingen svar, prøvede ig... See more
Jeg havde bestilt reservedele som skal bruges inden jul, men har intet hørt eller set, selvom det er over en uge siden jeg bestilte. På hjemmesiden står der "På lager hos leverandøren". Prøver at ring... See more
Kørte ud til speedyautoparts da jeg skulle bruge nyt batteri til min bil. Christian hjalp med at vælge batteriet og monterede det med det samme. Desuden løste han en ujævn motorgang ved at rense o... See more
Company replied
Company details
Prøvensvej 23, 2610, Rødovre
- 40 988 688
- info@speedyautoparts.dk
- speedyautoparts.dk
People also looked at
Genialt service-niveau!
Kørte forbi dem igår, og tænkte at jeg lige ville kigge ind... - Man kan aldrig få nok autoudstyr, kan man vel? :)
Jeg fik øje på nogle Bosch viskerblade, og tænkte at det vidst var ved at være tid?
Ikke nok med at den flinke mand bag skranken "Christian hed han vidst", gav mig en lille rabat på viskerbladene, så kom han også med ud og hjalp mig med at montere dem... Bare lige for at være sikker på at det var de rigtige jeg havde fået med? :)
- Genialt...
Top service!
Onsdag bestilte jeg et starterbatteri. Torsdag kunne jeg hente det på posthuset. Ved monteringen viste det sig at jeg havde bestilt et forkert batteri, da det manglede bundmontering. Jeg skrev til Speedyautoparts torsdag aften efter lukketid og fik svar samme aften med at jeg kunne kigge forbi butikken og få monteret et korrekt batteri uden beregning. Fredag fik jeg monteret et korrekt batteri. Bedre service tror jeg ikke jeg har oplevet.
Hurtig levering, god hjemmeside og endnu bedre service
Købte et par sager til bilen, og var lidt sent ude så vidste ikke om levering kunne finde sted inden weekenden. Så jeg ringede til kunderservice og fik fat i Christian, som sagde at bestilte jeg inden for 5-10 min, kunne min ordre nå med samme dag, trods jeg ringede efter cut-off. Jeg skulle dog have en del som blev sendt fra fjernlager, men alt nåede at dukke op inden weekenden.
Et par gange efter, har jeg dog også skulle have fat i dem, og blev hjulpet af den altid høflige og hjælpsomme Christian.
Tusind tak, og jeg vender tilbage næste gang jeg skal bruge dele til vognen! :-)
God service hurtig levering
Super flinke folk, virkelig god købsoplevelse.
Rigtig god service
Hjælpsomme medarbejdere , faglig kunnen og tid til at hjælpe
ejeren burde lave et værksted ved siden af, han er helt klart god til at finde servicemindede medarbejdere
Totalt dårligt
Glemmer at oplyse om at man skal returnere kalibre i org kasse og nægter at betale depositum tilbage. Har efterfølgende gravet kasser op af skraldespanden og returneret disse. Men man har aldrig tilbage betalt depositum. Største gang plat og svindel.
Hold da op hvor er du fuld af løgn altså.Det er da for vildt.
De blev sendt, begge kalibre, i èn org kasse, ikke noget med en anden brun kasse overhovedet. Den sidste tomme kasse blev efterfølgende sendt senere.
Du er rigtig god til at digte historier.
Min ven måtte kontakte jer selv første gang for at få nogle af pengene tilbage ja. Men der var ikke noget med nogen aftale om halv skade.
Det var slet ikke dig, men din makker jeg snakkede med første gang.
Der lå overhovedet ingen sedel sammen med kalibre hvor der stod de andre skulle returneres i org kasse. Så ville det jo have været gjort. Og der står da intet om det på jeres side heller.
Der er aldrig kun sendt mærkater tilbage i èn kuvert, endnu en kæmpe stor løgn. Begge kasser er returneret i hel stand. Først den ene, hvor begge kalibre var lagt ned i. Og efterfølgende fandt jeg ved et tilfælde den anden i en skraldespand. Lad vær og lyv. I har snydt og løjet. Og det er utilgiveligt.

Super oplevelse
Skulle bruge nogle dele til min søns bil, de svarede hurtigt over chat på de spørgsmål jeg havde, og oprettede straks en vare i shoppen som jeg skulle bruge så den kunne bestilles med det samme.
Varen blev hurtigt sendt og vi modtog de rigtige dele dagen efter.
Efterfølgende måtte jeg sende en vare retur og der blev hurtigt svaret tilbage med mail og kreditnota.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer hvis jeg mangler noget.
Top service og kun ros
Batteriskift
Lørdag formiddag og dødt bilbatteri. Tidlig eftermiddag kommer Christian fra SpeedyAutoparts forbi og monterer et nyt Varta-batteri. Samlet pris: et pænt stykke under 1000 kroner. Med andre ord: Pris, service og hjemmeside på et niveau, som man sjældent oplever i København.
fint og nemt..
godt hele vejen igennem ud over at skulle betale 60 kr i fragt for en abs ring :)
koblingskabel
Købt et koblingskabel sidst år i starten af
november til nissan primera p11 97.som
kun holdt i 1 mdr gik pedel i bund ment
var knække igen men vis sig at kabel
var revet ud af det lile plastik som sider
fast på pedal og trækker kabel

Speedy og service
Bestilte mine varer på hjemmesiden 27 December. Siden regnede selv rabatter ud i varekurv og alt det med fragten styrede den stort set selv.
Det var nemt at finde rundt og nemt at få handlet. Forventede ikke så meget speedy imellem jul og nytår. 29fik jeg besked om forventet leverings tid. 30 december sendte de. Men allerede 31December havde jeg mine stumper leveret. Deres forventede leveringsdato var anden januar. Så de var hurtigere end deres egne forventninger :).
Handler gerne der igen for uden jeg fik brug for det så har jeg på fornemmelsen servicen er i top :)
Forkert batteri til Honda Accord 2008
Fik tilsendt et forkert batteri til min bil.
Polerne vender omvendt og er meget større og passer ikke i kassen.
Mærkeligt når man bruger nummerplade nummeret.
Kan ikke anbefale disse amatører .

Sublim service
Jeg skulle egentlig bare hente et batteri til min bil, men det gik desværre ikke helt som forventet, og jeg blev af mange årsager låst ude af min bil.
De var superhjælpsomme til at få fat i en låsesmed, og foreslå hvad jeg kunne kontrollere osv. for at det ikke skulle ske igen.
Personlig og behagelig service.
Bedste danske online reservedelsforretning!
Jeg har handlet ved Speedyautoparts nogle gange nu. Hver gang har de leveret hurtigt og priserne er som alle andre reservedelsforretninger herhjemme. Når man ringer til dem ved spørgsmål kommer man hurtigt igennem og det virker til at være kompetente folk man får i røret :) Derudover får man beskeder som ordren bliver behandlet, så man ved hele tiden hvornår man får sine ting. Jeg har en sjælden bil, men det er ingen problem da de har en leverandør som er i store dele af verden. Thumps up herfra! Vi handles ved næste gang.
Ingen slinger i valsen.
Bestilte en køler som ikke var på lager. Kontaktede Speedyautoparts telefonisk angående leveringstid, der blev ringet tilbage med oplysning om leveringsdatoen. Pakken kom fra Tyskland på den lovede dato. Behandlingen jeg har fået hos Speedyautoparts er til 5 stjerner+.
Har ikke det store overblik over priserne, men syntes de virker billige.
Det der betyder noget for mig, er god service via telefonen, og en leveringstid som er lynhurtig, hvilket jo er rart når bilen ikke kan køre.. Top top herfra..
Service udover det forventede
Held i uheld at købe bil hvor batteri dør efter 1 måned, men rigtig heldigt at det viste sig at være købt ved Speedy Autoparts. De gør gjorde mig opmærksom på at batteri nok var lidt "fedtet" til bilen, hvor jeg naturligvis gerne vil have korrekte størrelse og betale differencen ved denne reklamation. Men enden blev at Speedy Autoparts sender et større/bedre batteri omkostningsfrit leveret på adressen og skulle ikke betale nogen merpris. Derfor 5 stjerner her, det fortjener de!
Rigtig god service
Købte nogle super gode bremseklodser og et monteringes sæt, skulle ikke bruge sættet og der var ingen problemer med at returnere dette.