SpeedyAutoparts.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte for et par uger siden et sæt nye bremseskiver og klodser til forhjulene på min VW Passat. Delene blev afsendt om morgenen, og jeg havde dem næste dag. Nu har jeg haft tid til at mo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte et batteri den 8. December og forventede levering efter 4 dage, intet skete, prøvede den 17. at komme i kontakt på tlf i 1 time og 17 minutter, uden held, sendte mail, ingen svar, prøvede ig... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde bestilt reservedele som skal bruges inden jul, men har intet hørt eller set, selvom det er over en uge siden jeg bestilte. På hjemmesiden står der "På lager hos leverandøren". Prøver at ring... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kørte ud til speedyautoparts da jeg skulle bruge nyt batteri til min bil. Christian hjalp med at vælge batteriet og monterede det med det samme. Desuden løste han en ujævn motorgang ved at rense o... See more

Company replied

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

God pris - sendt som lovet

Den sidste stjerne mangler da man kun kan vælge postdanmark til leverance. Selvom SpeedyAutoparts sendte pakken som lovet på hjemmesiden gik der 2 døgn før jeg havde batteriet. Normalt vill ejeg ikke drømme om at klage over leveringstid, men når jeg har en bil der holder stille så er det vigtigt at man kan regne med leveringstiden. Så det er egentlig post danmark jeg er træt af :)

Kunne i evt. give mulighed for at vælge GLS også? Det ville være godt, for jeres priser er bare super!!!

February 17, 2014

Hej Granly.

Mange tak for den fine anmeldelse! :)

Vi har faktisk for nyligt forsøgt at bruge GLS som alternativ til Post Danmark og det er ikke mere end en uge siden at vi fjernede muligheden for GLS på webshoppen.
Vi oplevede store problemer med leveringen når vi brugte GLS. I løbet af kort tid havde vi mange sager hvor forsendelserne forsvandt. I nogle af tilfælde kom forsendelsen frem men først efter 8-12 dage. 8-12 dage er bestemt ikke "Speedy" så vi valgte igen(det er anden gang vi forsøger os med GLS) at fjerne GLS.

Vi har normalt rigtige gode erfaringer med Post Danmark som leverer stort set alle forsendelser dagen efter afsendelse.

Super

Fin betjening og dejlig befriende, at handle med "Speedy" efter at være kommet ud af kløerne på "Mister Auto".
Alt som lovet og prisen dejlig lav.

October 4, 2013

God betjendning

Ja jeg skulle ha ny fjedrer til bilen,:-)
Det gik rigtig nemt fra jeg bestilte dem til jeg fik dem gik der kun 2 dage :-)

October 3, 2013

Sådan!

Bestilling lager pris transport har de fuld check på 100% herfra

September 4, 2013

Reply from SpeedyAutoparts.dk

Mange tak for den fine anmeldelse!

Husk at vi altid står klar med verdensklasse kundeservice i butikken eller på telefonen :)

Super

Bestilt en køler, kl ca 14. Den kom næste dag med posten, og den passede og var til næsten halv pris. Det er da super.

September 3, 2013

Hej Erik.

Tak for anmeldelsen! Altid rart med lidt ros :)

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte to stk nummerpladelys til min Focus, og fik dem dagen efter jeg havde bestilt. Men fordi jeg er medlem af FDM, så kunne få rabat på 10% hos SpeedyAutoparts.. Dog fik jeg ikke rabatten til at starte med, så jeg sendte en mail, om de kunne hjælpe mig.. Jeg fik en mail senere på dagen, at der nok var en der havde sovet, og jeg nok skulle få rabatten.. Dagen efter blev rabatten indsat på min konto.. :)
Så ja.. Super service :D

May 19, 2013

Hej Rasmus.

Jeg må vist indrømme det var mig selv som havde sovet lidt i timen. Plejer ellers at være super opmærksom på vores rabataftale med FDM.

Det skal ikke ske igen!

Jeg er personligt rigtigt glad for denne anmeldelse. Fordi det er først når det går galt at det viser sig om et firma's kundeservice virker.

Tak for anmeldelsen :)

Rated 4 out of 5 stars

Perfekt levering og vare

Handlen foregik smertefrit. Jeg bestilte et varmelegme til min Peugeot 306. Her matchede prisen selv dem på udenlandske hjemmesider :)

Det eneste der ikke var positivt var, at det ikke var til at vide hvem der producerede min reservedel. Jeg troede det var et Valeo legme jeg bestilte, da der står det i overskriften til legmet, men det er jo bare et spørgsmål om at sætte hjemmesiden bedre op. Jeg vil helt sikkert handle her igen, hvis det bliver nødvendigt :)

April 16, 2013

Hej Tobias.

Tak for din anmeldelse. Konstruktiv kritik kan vi bruge til noget! :)

Jeg linker lige til produktet så andre også kan se hvordan det er opstillet på hjemmesiden.

Vi har producent logo på fra Klokkerholm. Men jeg kan godt se det er noget forvirrende når der to gange i teksten bliver nævnt Valeo. Her er det vigtigt at sige at det står i teksten fordi nogle bilmodeller kører med to forskellige elementer. Valeo eller Behr system. Derfor er der angivet Valeo sådan at kunden kan vælge det system som bilen kører med i forvejen.

Endnu engang tak for anmeldelsen :)

Super

Tager hatten af for Speedyautoparts, de hjælper kunderne godt frem!! Skulle bruge en forrude han havde desværre ikke nogen, men tilbyd mig og finde et godt sted med gode priser!!! Super tak tak ... Kan klart anbefales.. Super service :)

February 22, 2013

Hej Mehmet.

Tak for den fine anmeldelse!
Vi har sidenhen fået vores nye butik i Rødovre hvor der kan lade sig gøre at afhente. Derfor kan vi nu også tilbyde forruder :)

Sikke en service...

Stod med min bil der akut manglede en del, og fik tilbudt at kunne afhente den manglende del samme aften, sådan en kundeservice har jeg aldrig oplevet før.

Jeg tjekker bestemt denne hjemmeside ud næste gang jeg mangler en autodel :-)

January 23, 2013

Dele til tiden

Har købt dele der flere gange og får det man skal bruge til billigere priser end ved de billige reservedelsfirmaer da der ikke er en masse mellemhandler, bare det at dele blir sendt direkte fra leverandøren gør det hurtigere og billigere, det er dejligt. og de ved osse hva de snakker om.

November 4, 2012

Fantastisk service!

Tak til SpeedyAutoparts.dk for stor hjælpsomhed og meget hurtig levering af et Ford-koblingskabel.

Det var også ved at haste, for jeg havde først bestilt kablet hos Bilia i Albertslund. Men efter en del forgæves ventetid og besvær stod det dog klart, at de alligevel ikke kunne (eller gad) levere det.

Det bliver hos SpeedyAutoparts jeg handler i fremtiden.

November 1, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, billig og super service

Skulle bruge en reservedel en torsdag, som de skulle være lagerført med således, at den ville være fremme fredag.

Leverandøren havde dog en statusfejl og havde ikke delen på lager. Speedy auto ordnede det på denne måde. De fik den sendt til dem selv og pakkede den til et stort brev.

Delen var fremme Lørdag formiddag.
Super service.

October 21, 2012

Fejlfri levering og service

Produkt nemt identificeret på hjemmeside. Mulighed for at vælge alternativ leveringsadresse (fx til ens arbejdsplads). Produktet leveret som lovet og til tiden. Fin information per mail undervejs i forløbet. Super service over hele linjen. Seriøst firma. Ikke sidste gang jeg har handlet med dem.

September 6, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Fin service og hurtig levering

Ringede for yderligere info, blev kontaktet inden for ca 20min af en yderst kompetent og hjælpsom person, varen blev leveret næste dag, passede perfekt, og prisen yderst rimelig, vil helt sikkert anbefale andre at handle der.

Eneste forbedringsforslag er at der skrives modelfoto under billeder af varen, min største bekømring var at vindueshejset ikke lignede det gamle på billedet, i virkeligheden var det nøjagtig det samme.

Hilsen
en tidligere automekaniker.

July 17, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og lige efter bogen.

Skulle bruge et sidespejl til min bil efter den havde været udsat for hærværk. Fandt spejlet via nummerpladeopslaget men ringede til kundeservice for at være sikker. Mit spejl dukkede op allerede dagen efter, solidt emballeret.

Det er afgjort ikke sidste gang jeg har handlet hos SpeedyAutoparts!

March 18, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Simpelhen fantastisk service :)

Jeg stod og manglede nogle reservedele til min bil, og fandt adskillige hjemmesider der forhanlede reservedele, men til en krydret pris. Efter lidt søgen fandt jeg SpeedyAutoparts.dk med reservedele til en god pris. Jeg bestilte 2 styk håndbremsekabler og nogle bremseklodser. Samme dag modtager jeg en mail om at varerne er pakket fra lageret og hvis "Post Danmark lever op til forventningen", ville jeg modtage mine reservedele allerede den følgende dag. I mailen stod også at hvis jeg havde spørgsmål var jeg velkommen til at kontakte dem over mail eller telefon (det kan man da kun kalde fantastisk kundeservice).
Men som skrevet, modtog jeg allerede min reservedele dagen efter bestillingen :)

Fantastiske priser og Fantastisk service

Kan varmt anbefale SpeedyAutoparts.dk til andre :)

March 6, 2012

Take a closer look