Spilfabrikken Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Der er dele af spillet, der henvender sig til hele familien. Resten er vist mest til fulde yngre mennesker. Pænt anstrengende at skulle forklare familiens yngste deltagere, at vi kun kunne spille med... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte mit spil søndag aften, og læste først efterfølgende anmeldelser på trustpilot. Skal indrømme jeg tænkte jeg nok var blevet snydt, men fik efterfølgende tilsendt tracking oplysninger og spill... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt et spil derfra, og har stadig ikke modtaget det og det er 1 måneder siden, og de har skrevet for 3 uger siden at jeg vil få penge retur - men har intet hørt fra dem derefter og har ikke... See more

1. Game Store

Written by the company

Spilfabrikken er hele Danmarks spilfabrik. Vores kort spil er et af de sjoveste spil du nogensinde har prøvet. Krypteret er vores første spil af mange. Så du kan se frem til mange flere sjove spil i fremtiden!

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Levere ingen vare. OPDATERET.. Vare modtaget

OPDATERING:
Nu 3 Stjerner

Jeg modtog igår spillet jeg købte, til trods for at jeg dagen inden havde fået at vide fra kundeservice at de ikke kunne love at det kom frem inden jul.

Så alle mine bange anelser, om at jeg havde ramt en "snyde" hjemmeside/forretning, er nu gjort til skamme.
Eneste minus er den lidt lange leveringstid, og en kundeservice der intet ved, men blot svare i øst/vest.

Første Anmeldelse:
Kun 1 stjerne.

Er alvorligt bange for at dette er en virksomhed, der blot er sat i verden for at snyde folk.
Straks efter bestilling, tænkte jeg at jeg var blevet snydt, men fik så en opdatering med link til DAO, så jeg måtte ha taget fejl.
Men nej, efter pakken er oprettet ved DAO, så sker der ikke mere.
Kundeservice kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden.
Påstår at den ikke er sendt pga. forkert adresse oplysninger, selvom den allerede er oprettet ved DAO med rigtige adresse.
Spørger om jeg vil annullere ordre, og når jeg takker ja til dette, så kan det pludselig ikke lade sig gøre, da pakken er gjort klar til forsendelse.

ALT tyder på at dette ikke er en rigtig virksomhed, så pas, hvis du vel handle der.

Mon alle de positive anmeldelser er rigtige, eller nogen de selv laver eller køber sig til?

Reply from Spilfabrikken

Hej Morten. Vi er glade for at høre en opdatering på din oplevelse hos os, og at dit spil nået frem inden jul:)

Vi har dsv været rigtig presset med at besvare mail på vores kundeservice og har ikke fået informeret alle vores medarbejder godt nok om alting. Derfor kan der have været kommet nogle lidt usikre svar fra mange af dem. Det beklager vi meget og arbejder hårdt på at det ikke skal ske igen:)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte lørdag fik straks ordrebekræftelse, mandag var spillet på vej og i dag tirsdag er spillet kommet. Og pengene er først trukket på min konto i dag. Seriøst, troværdigt firma-jeg handler her gerne igen.

Rated 1 out of 5 stars

Useriøst - hæver pengene - men sender ikke!

Inden jeg bestilte spillet kiggede jeg herinde, der var få, men fine anmeldelser. Men jeg var ikke obs på, at firmaet slet ikke er dansk.
Bestilte den 15/12 - får bekræftelse s.d. og den 16/12 besked både på mail fra firmet og besked i Post nord app om at pakken er registreret.
Herefter skal der intet før den 19/12 hvor jeg igen får mail to fra firmaet og i Post nord app om, at en pakke er registreret hhv. kl. 16.55 og kl. 17.05.
Jeg skriver til firmaet i går aftes d. 19/12 at jeg har brug for at vide om pakken ER sendt eller det - som jeg mistænker - bare er en pakkelabel der er printet ud så de kan hæve pengene. - Jeg får et minut efter et standard svar - samme svada som firmaet giver alle herinde - at de har travlt på lageret, at efterspørgslen er kommet bag på dem osv. men jeg får ikke svar på mine spørgsmål.
I nat får jeg så endnu en mail - nu på engelsk om jeg vil "rate the help Marika gave you"
Øhhh jeg aner ikke hvem Marika er, jeg har ikke fået nogen hjælp (kun et standard svar) og tænker det her firma er helt igennem latterligt og useriøst.

I øvrigt kan jeg se glade kunder der åbenbart har bestilt spillet efter jeg bestilte og HAR fået det leveret - endnu mere useriøst!

Jeg har anmodet om at handlen annulleres og jeg får mine penge tilbage. For pengene HAR de trukket samme dag som jeg bestilte!

Hold jer væk det lugter langt væk at et fuskerfirma der ingen vare her men som registrer pakken hos Post nord for at kunne trække pengene men der sker bare ikke yderligere.

Reply from Spilfabrikken

Hej L. Aalborg. Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse og ønsker i høj grad at finde frem til en løsning på din efterspørgsel. Det er rigtigt vi har haft travlt men det selfølgelig ikke en undskyldning! Marika er en af dem der sidder med vores kundeserive og skriver du en mail til os på hej@spilfabrikken.dk skal vi nok komme til bunds i sagen og hjælpe dig så godt vi kan:)

Rated 1 out of 5 stars

Penge trukket men ingen varer på vej

Kan ikke rigtig give nogle stjerner, eftersom jeg intet har modtaget. Bestilte onsdag den 14/12 og penge trukket fredag 16/12, men pakken er endnu ikke sendt ud fra de info der er på tracking.

December 18, 2022

Reply from Spilfabrikken

Hej Irene. Vi beklager meget at det har været sådan at pengene bliver trukket før pakken er afsendt. Det er et problem vi har fået løst nu ;)

Er din pakken stadig ikke kommet frem så kontakt os endelig på: hej@spilfabrikken.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og virkelig sjovt spil

Hurtig levering og virkelig sjovt spil!
Efter at have bestilt, begyndte der at poppe rigtig mange dårlig anmeldelser op af Spilfabrikken, og jeg begyndte at få ondt i maven over at have bestilt. Men pakken blev leveret og alt er godt :-) Spilfabrikken skal have en chance for at komme igang og får derfor en anmeldelse fra mig og 5 ⭐️

December 18, 2022

Update. Vare leveret

Update!! Spillet kom 2 dage efter. Ved ikke helt hvad ser er sket for tjekkede min bestilling og der stod korrekt mailadresse. Men betyder ikke noget længere. Spillet kom meget hurtigt efter kontakt med spilfabrikken. Så ændre til 5 stjerner: alt gik hurtigt efterfølgende og havde en glad datter til jul.

Indtil videre kun en stjerne. Ved godt jeg bestilte en lørdag, det burde ikke betyde at der ikke kommer en ordrebekræftelse. Hvis spillet kommer frem kommer der selvfølgelig en ny anmeldelse. Jeg har tjekket spammail og intet kommet. Har set tidligere har bedt en kunde om bare at sende ordrenr. Så fikser i det, men hvor får man ordrenr fra nr der ikke er kommet en bekræftigelse ? Er skeptisk men stadige håbefuld for der stod hvis jeg bestilte i går nåede det frem inden jul

Reply from Spilfabrikken

Hejsa Charlotte Melau. Du skulle meget gerne have modtaget en ordrebekræftelse nu. Kunne se du havde skrevet dit efternavn med "i" til sidst i stedet for "u" som fremgår af dit navn. Så det er derfor du ikke modtog din ordrebekræftelse med det samme ;)

Vi ønsker dig en rigtig god jul :)

Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt fint, men…

Jeg bestilte spillet d. 13 dec, og modtog kort efter en ordrebekræftelse, men mere hørte jeg heller ikke. Den 14 og 15 dec begyndte der at dukke dårlige anmeldelser op her på trustpilot, og derfor begyndte jeg at blive mistroisk over for siden. Jeg tænkte jeg vil give det lidt endnu og se hvad der skete. I nat kl 03.15 fik jeg en besked fra postnord og at min pakke fra spilfabrikken vil blive leveret d. 20 dec, og senere i dag fik jeg en besked om den så var leveret.
Alt i alt en god oplevelse, men man mangler mere information omkring hvordan og hvorledes med ens pakke.

Alt er efter planen :)

Jeg har fået både ordrebekræftelse torsdag og tracking nr.2 fredag.
Kan se på både DAO og Postnord and tracking nr.er aktiv.
Det tage bare lidt tid med juletrafik.
Ro på:)

Pakken modtaget 19.12:)

Rated 5 out of 5 stars

😂😂😂 Det her spil burde ligge klar…

😂😂😂 Det her spil burde ligge klar til enhver hyggelig aften - vi spillede det i går og man har jo ingen anelse om hvilke evner man skal gøre brug af - lidt jydsk og svensk havde vi glæde af at kunne trylle frem😂
Jeg bestilte søndag og det lå i pakkeshoppen onsdag. Det er ikke fup, men måske vi skulle give spilfabrikken en chance - al begyndelse er svær og det er da mega fedt hvis de har så meget succes med deres spil at de haæter lidt bagud med leveringen👍💪 Tillykke🥳

December 15, 2022

Sygt grineren spil!!

Sygt grineren spil, passer perfekt til hyggeaftner med venner el. Familie!

Kæmpe anbefaling herfra😀

December 15, 2022

Sjoveste underholding

Sjoveste underholding - Jeg kan klart anbefale spilfabrikken. Hurtig levering!

December 10, 2022

Reply from Spilfabrikken

Det vi meget glade for at høre! :D

Take a closer look