Skibby Plæneklipper & Autoserv Reviews 8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Helt forfærdelig sure mennesker

Helt forfærdelig sure mennesker. Beder om et tilbud, det kan jeg først få om 3 uger pga travlhed. Fair nok. Spørger om en ca. pris, det kan jeg ikke få før om 3 uger. Vælger at indlevere, men så afviser de, da det er elektrisk. Prøver at forklare det elektrikse virker fint men det er en mekanisk fejl - men det er slet ikke til at komme igennem til de sure gamle mænd. Fatter ikke de har travlt. Kører et andet sted hen fremover!

June 23, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Pas på med køb af Bosch plæneklipper

Bosch plæneklipper - Advanced Rotak
Batterier og med opsamler.
Den første jeg havde nåede jeg ikke at aflevere til reparation inden garantien udløb og måtte kassere den trods at det kun drejede sig om at baghjulene eksede og til sidst faldt af.
Købte samme maskine og aflevere den for nylig med 2 årig garanti.
Altså næsten 2 år gammel.
Bosch vil ikke modtage den da de mente at det var slitage og derfor ikke gjalt garantien.
Samme problem med eksende baghjul.
Jeg skal betale 500.- for reparationen
Jeg vil gå videre med sagen

May 11, 2026

Åbenlys foragt for kundeservice

Dette er en anmeldelse af to isolerede hændelser. Første hændelse fandt sted for en lille måned siden. Min Alko-benzinplæneklipper skulle have ny benzinslange og filter, hvorfor jeg rettede telefonisk henvendelse til Skibby Plæneklipper & Autoservice. Manden i telefonen sagde, at de havde de reservedele, jeg skulle bruge, og at jeg bare kunne komme forbi og hente dem. Det gjorde jeg så - bortset fra, at Skibby Plæneklipper & Autoservice alligevel ikke havde de dele, jeg skulle bruge - Manden i Skibby Plæneklipper & Autoservice havde den klassiske "jeg er totalt skideligeglad med kunderne - de er til for mig og ikke omvendt"-attitude. Jeg havde brugt tid og brændstof på at blive holdt for nar. Nok om det og fast forward til dags dato. Min Stihl græstrimmer skulle have trimmertråde. Jeg havde selv forgæves forsøgt at sætte dem i - og selv med videoer fra YouTube var det ikke lykkedes for mig. Endnu engang rettede jeg henvendelse Skibby Plæneklipper & Autoservice og endnu engang mødte jeg samme mand som tidligere. Jeg havde medbragt græstrimmeren, og forklarede ham problemet. Han begyndte så at forklare mig, hvordan jeg satte en trimmertråd i. Jeg oplyste ham, at jeg forgæves havde prøvet, hvorfor jeg nu kom til ham. Adspurgt om han kunne hjælpe mig med at sætte tråden i svarede han, igen med samme, førnævnte attitude, "Det har jeg ikke tid til". En så åbenlys foragt for kundeservice og misforstået eksistensberettigelse fortjener én meget stor, flot stjerne.

June 23, 2023
Advertisement

Svigtende service.

Græsslåmaskine sendt til forårsklargøring nu 3 gange, og kan endnu ikke køre efter at ha været på deres værksted. Nogen gange er det en værre farce, hvor man føler de har alt for travlt og derved slækker en del på servicen.

June 14, 2023

Is this your company?