Overordnet har oplevelsen været rigtig god. Der er mange tidspunkter man aldrig vil glemme. Generelt funger det meste på skolen. Faciliteterne er rigtig gode. Du bor midt l Aalborg så hvis tilfredshed... See more
See what reviewers are saying
God skole, men ledelse sejler helt vildt, virker mere som en arbejdsplads end en højskole, betalinger for temauge, aktiviteter og ture, som man ikke høre om inden man starter. Man tager ikke hensyn... See more
Company replied
Super godt ophold. Det er nogle meget engageret lærer på skolen som går meget op i ens mål, muligheder og tilværelse på skolen. Der er gode træningsmuligheder samt miljø. Der er altid noget at lave og... See more
Company details
Written by the company
Aalborg Sportshøjskole er en moderne højskole med sporten og træningen som omdrejningspunkt. Højskolen er placeret i centrum af Aalborg. Vi skaber rammen for et fantastisk højskolefællesskab, hvor du mødes med alle dem, du deler interesser med.
Annebergvej 55, 9000, Aalborg, Denmark
- sph@sportshojskolen.dk
- sportshojskolen.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg var rigtigt glad for opholdet og…
Jeg var rigtigt glad for opholdet og muligheden for at kombinere træning med højskole. Jeg har fået masser af oplevelser og vi klart anbefale det til andre. Eneste minus var at to højlydte, bordtennisglade lærere larmende sad og gjorde grin med en svag elev i spisesalen. Det synes jeg er meget lidt højskoleagtigt.
Skønt ophold!
Jeg gik på højskolen hele året 2022, og det var endnu bedre end forventet. Den oprindelige plan var kun et halvt år, men endte med at det blev hele året, på henholdsvis politi og derefter styrkeløft. Lærerne er virkelig kompetente, super søde og meget nemme at snakke med. Maden var til tider lidt kedelig, men ellers er der intet at sætte en finger på. Kan ikke anbefale Aalborg Sportshøjskole nok
Anmeldelse af SPH
Jeg var på forhånd meget skeptisk, om højskole i det hele taget var noget for mig. Ikke desto mindre endte jeg med at bruge det meste af foråret 23 på Sportshøjskolen, hvilket uden tvivl har været en af de bedste beslutninger i mit liv, som jeg aldrig siden har fortrudt.
Sportshøjskolen er en kæmpe oplevelse, som ikke kan anbefales nok.
Godt ophold, men kun hvis man passer ind
Hvis jeg skal starte med de gode ting, så vil jeg godt sige at jeg har været glad for at gå her. Jeg har fået en masse gode oplevelser og en en masse venner som jeg har været super glad for. Det tror jeg dog også jeg ville have fået på enhver anden højskole. Der jeg startede på højskolen (forår 2024), så vidste jeg ikke at der ville være 30 fortsættere som allerede kendte hinanden godt og som allerede havde taget et semester sammen. Det ville jeg ønske jeg fik at vide noget før. Selvom at fortsætterne gjorde deres bedste på at byde os nye velkommen, så var der stadig stor forskel på de nye og fortsætterne. Det hjalp selvfølgelig heller ikke at fortsætterne måtte bo sammen med hinanden, hvilket gjorde det mere tydligt. Når man starter på en højskole, så forventer man at de fleste ikke kender hinanden, men når folk allerede kender hinanden, så føler man sig allerede udenfor fra starten af. Især hvis de fylder meget hvilket man tit oftest gør når man kender hinanden. Hvis man vil på den her skole udelukkende på grund af fælleskab, så synes jeg man skal vælge en anden højskole. De fleste folk kommer fordi der er uddannelser indenfor styrketræning, eller fordi de vil forbedre deres egen træning, som tit er 1.prioritet.
Der er tit oftest ikke plads til folk som ikke passer ind i den kasse Aalborg sportshøjskole har. Ikke kun kan de blive holdt udenfor af eleverne, men også af lærere som nogle gange kigger skævt på dem. Der var en del elever som følte sig udenfor og droppede ud af højskolen hen af semesteret. Jeg har oplevet at en elev har sagt "han fortjener bare at blive tæsket" om en elev som ikke havde gjort noget andet end at være lidt anderledes. Der var en lærer som var til stede ved bordet som var en del af samtalen, som bare grinte af kommentaren. Det gjorde mig meget sur da det ikke er okay at snakke om andre elever som går på skolen på den måde, uanset hvor anderledes de er. Det er både uhøfligt og uprofessionelt. Lærere skal lære at sige noget i sådan nogle situationer. Generelt i starten synes jeg der har været situationer hvor der har været elever som har været uhøflige/ haft et barnligt raseri anfald fordi tingene ikke er gået deres vej. Der skal læren bare stå fast. Aalborg sportshøjskole har meget strenge regler ifh. til alkohol. Det var ikke et problem for mig, men man skal ikke forvente at man kommer til at feste hver weekend lige som andre højskoler. Hvis man er taget på højskole for at drikke, så er Aalborg højskole ikke noget for dig. Jeg vil slutte af med at sige at opholdet har været fantastisk til dem som passer ind, men for det meste også kun dem.

Reply from Aalborg Sportshøjskole
En af de største oplevelser i mit liv
Fantastisk ophold og en af de største oplevelser i mit liv. Jeg var på crossfit-linjen og fik lige præcis det ophold jeg drømte om. Jeg vil anbefale alle at tage på SPH.

Uinteressant ophold
En skole med virkelig dårlige ude faciliteter. Har man kun behov for et gym til fysisk træning, som man dog skal dele med mange udefra kommende folk, så kan det være man bliver tilfreds med det, men de fleste andre linjer er bestemt ikke fyldestgørende. Derudover synes jeg der mangler meget initiativ, fra lærer til at lave ting udenfor et ellers meget fast skema, hvilket kan gøre det rigtig kedeligt om eftermiddage og i weekender. Jeg synes der mangler rigtig meget højskoleånd på stedet, hvilket nok skyldes mange folk blot kommer for styrketræner uddannelser.

Reply from Aalborg Sportshøjskole
Tag på Sportshøjskole og få en oplevelse for livet
Tag på Aalborg Sportshøjskole og få en oplevelse for livet.
Hvad enten du vælger de fag du er god til eller ej, er du sikker på at få en god oplevelse, da lærerne er engagerede i deres undervisninger og er gode til at få alle med 👍
Jeg har nu gået på 3 forskellige højskoler og Sportshøjskolen er klart det bedste valg 😊

Reply from Aalborg Sportshøjskole
Hvis du er klar på at møde nye…
Hvis du er klar på at møde nye mennesker i en kombination med sport, så er Aalborg Sportshøjskole helt klart noget for dig. De har et virkelig fedt træningsmiljø samt kompetente lærere, der er klar på at lære fra sig.
At tage på Aalborg sportshøjskole er…
At tage på Aalborg sportshøjskole er det bedste jeg længe har gjort for mig selv!
Jeg er taget herfra med en masse nye venner og veninder, og med en masse ny viden omkring træning (-:
God højskole med et skønt team af…
God højskole med et skønt team af personale, som går op i den undervisning de levere.
Styrkeløft har været en god mulighed for at dyrke en individuel sport men i fællesskab med andre.
Fantastisk ophold
Bedste ophold forår 2023. Fede stunder og venner for livet beskriver vidst bedst et ophold på SPH
-hilsen elev på crossfit linjen!
SPH=Kæmpe eventyr
Fællesskabet er fantastisk, minderne uforglemmelig, lærerne er dygtige og hyggelige, faciliteterne er i top og mulighederne er mange.
God oplevelse
God oplevelse!
Overordnet har 12 ugers ophold været en god og lærerig oplevelse - med nye mennesker samt træning.
Super fed højskole med gode trænings…
Super fed højskole med gode trænings faciliteter
Hvis man har nogle præferencer ift
Hvis man har nogle præferencer ift. Specialkost (allergier, veganer og vegetarer), er skolen ikke stedet. Et halvt år med maden som en stor fiasko

God skole, dårlig ledelse
Man tager ikke hensyn til den enkelte elev, men de tror at alle er ens. det skaber ulighed i fælleskaberne.
Tilgengæld hvis du vil have god og nærigt mad, så skal du vælge en anden skole.
Det er en god højskole med dejlige lærer, men ledelse bliver styret af personer som ser det mere som en virksomhed end en skole.

Utrolig proffecionel skole
Utrolig proffecionel skole. Der er mange forskellige fag med gode lærer og stor faglighed. Både fagligt og udviklings mæssugt er aalborg sportshøjskole i høj kurs, ogbhelt klart pengene værd.
Aalborg Sportshøjskole er en fantastisk…
Aalborg Sportshøjskole er en fantastisk højskole med kompente lærere og lækre faciliteter. Et sted hvor man får venner for livet.
SPH er er super fedt sted hvis man vil…
SPH er er super fedt sted hvis man vil blive bum-stærk 💪 Og der er søde mennesker