Company details
- Computer Repair Service
- Computer Security Service
- Computer Support and Service Company
Written by the company
Of dat u nu op zoek bent naar een PC, laptop, componenten of software. Bij SR-Computers in Tilburg bent u aan het juiste adres. Wij verkopen in onze webwinkel samengestelde pc’s die compleet geassembleerd zijn met componenten van bekende merken als Gigabyte, NZTX, Nvidia, Be Quiet, Corsair, Kingston Fury enz. Onze thuis laptops zijn uitermate geschikt of diverse (lichte)programma’s tegelijkertijd zonder haperingen te draaien. Onze school- en zakelijke laptops bevinden zich in het hoger segment en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. De merken HP, Lenovo, Asus en Dell staan hierin sterk bovenaan in onze lijst. Niet alleen om het uiterlijk en het gemak maakt deze laptops zeer gewild. Maar wat zeker niet onderschat mag worden bij deze laptops is de accuduur en de zeer betrouwbare kwaliteit. Het zijn dan ook laptops die moeiteloos verschillende taken tegelijk kunnen uitvoeren zodat u onbezorgd kan multitasken. Al onze pc’s en laptops worden standaard geleverd met of kunnen direct geïnstalleerd worden met Windows 11 Home/Pro. Ook hebben ze de mogelijkheid om tegen een meerprijs uitgebreid te worden met Microsoft Office Professional pakket. Mocht u naar iets opzoek zijn wat we niet in de webshop hebben staan stuur ons dan een bericht, en wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen Vragen?? geen probleem, via WhatsApp proberen wij altijd binnen één uur op uw vraag te reageren. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van ons beste advies.
Contact info
Nazarethstraat 33, 5021 VV, Tilburg, Netherlands
- 0648078607
- info@sr-computers.nl
- sr-computers.nl
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.