Steriin Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg oprettede en ordre om fredagen og der stod den ville blive sendt om mandagen. Men de sendte samme dag, og jeg kunne hente den om lørdagen. Super lækkert produkt, det er ikke sidste gang jeg handle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt levering og gode produkter 😍 Det giver en hyggelig stemning i hjemmet, når stearinen kan bruges på en kreativ måde fremfor den er “låst” i et glas.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og hurtig levering. Ved spørgsmål var der lynhurtigt svar på chatten og produktet er uden tvivl blevet et af mine yndlings! Jeg er vild med de kreative muligheder det giver og har al... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er meget glad for produktet. Jeg forsøgte mig med stearinpulveret ovenpå vand, som vist i mange inspirationsvideoerne. Det ser super dekorativt ud, men desværre suger pulveret vandet og kan de... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

93 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Havde længe overvejet at skulle prøve…

Havde længe overvejet at skulle prøve dette, der er jo så mange muligheder . Elsker det, og bare en fed bonus at der var et knald hamrende godt tilbud og det kom pakket forsvarligt.

November 10, 2025

Kære Karina

Fedt at høre, at du fik det prøvet. Jeg håber du har fået mange hyggelige timer ud af det 🥰

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering
Fine produkter

November 3, 2025

Kære LL

Rated 5 out of 5 stars

Bare helt igennem fantastisk og hyggeligt 🥰

Så fantastisk en hyggelig belysning 😊 Jeg elsker det og har nu købt flere gange i forskellige flotte farver.

Jeg har astma, og kommer hurtigt til at hoste ved brug af fyrfadslys, så var meget spændt på hvordan jeg ville reagere. Men jeg kan intet mærke, så jeg er rigtig glad 😁

Tusind tak for denne måde at have levende lys på.

November 12, 2025

Kære Hanne

Tusind tak for at skrive herinde. Det gør mig glad at høre, at på trods af din astma, at du intet mærker ved mit stearinpulver! 🥰 Og dejligt at høre at du har købt flere gange! Det betyder mere end du aner✨

Rated 5 out of 5 stars

Det er det bedste produkt jeg…

Det er det bedste produkt jeg nogensinde har prøvet. Det sviner ikke og oser ikke, det skaber så meget hygge

November 4, 2025

Kære Dorte

Skønt at høre at du også har oplevet fordelene ved mit stearinpulver, ved at det nemlig ikke oser eller sviner, samtidig med at du har oplevet hyggen det skaber 🥰

Rated 4 out of 5 stars

Hurtigt ekspedition og nem og…

Hurtigt ekspedition og nem og overskuelig hjemmeside.

November 11, 2025

Kære Katja

Tak for de søde ord! Dejligt at høre du synes det var en hurtig ekspedition. Jeg håber du har fået mange skønne timer ud af stearinpulveret🥰

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjemmeside med god kvalitet

Fantastisk hjemmeside med god kvalitet⭐️ Jeg købte stearinpulver her for første gang, og jeg er virkelig imponeret! Pulveret er af super god kvalitet og smelter rigtig fint. Nem og simpel hjemmeside, med hurtig levering📦

November 5, 2025

Kære Freja

Godt at høre du synes at hjemmesiden er nem og simpel! Jeg håber du har fået mange gode timer ud af stearinpulveret🥰

Så fint et produkt

Hurtig ekspedition, og det brænder så flot, ingen sod, og giver virkeligt mange muligheder for at være kreativ, og selv skabe sine lysestager ud af næsten hvad som helst. Og så dejligt at det blot slukker sig selv, når det enten er brændt ned eller hvis det skulle vælte.

October 24, 2025

Kære Liselotte

Tusind tak for de fine ord! Og så fedt at du har været kreativ med det, send gerne billeder af hvordan du har brugt det, elsker at se hvordan I bruger det🥰

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt fra STERIIN..

Stearinpulveret brænder roligt, rent og smukt – helt uden sod. Elsker hvor nemt det er at skabe hygge i min yndlingsskål. Et lille hverdagsritual med stor effekt Kan varmt anbefales

October 25, 2025

Kære Betina

Dejligt at høre du også har oplevet de gode fordele med mit stearinpulver og har fået en lille hverdagsritual med det, og har lyst til at anbefale det 🥰

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt, nemt at bruge👌🏼

October 6, 2025

Kære Nichole

Tusind tak for de fine ord og dejligt at du også synes det er nemt at bruge! 🥰 Jeg ser frem til at handle med dig igen ✨

Den var virkelig smuk

Den var virkelig smuk. Og modtageren blev rigtig glad for gaven da det var en gave til en speciel person. Men tror også selv tak jeg skal have et sæt da det virkelig var smukt.

October 18, 2025

Kære Jenny

Dejligt at høre at gaven faldt i god jord! Og tak for de pæne ord 🥰

Fin indpakning

Fin indpakning, nemt at bruge, mega smart med dit lille visitkort hvis man er i tvivl om hvordan man bruger produktet

October 14, 2025

Kære Cecilie

Tak for de søde ord! Dejligt at høre at kortet blev brugt 🤗

Perfekt

Perfekt, alt er som lovet. Fungere godt

October 1, 2025

Kære Dorthe

Tak for de søde ord!

Rated 5 out of 5 stars

Lækre varer og hurtig levering

Det var nemt at få bestilt det jeg gerne ville have på hjemmesiden.
Hurtig afsending og levering.
Super fine produkter. Stearinpulveret og vægerne er nemt at bruge og det er fedt at man selv kan bestemme mængde.

September 30, 2025

Kære Maria

Tak for de søde ord! Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle ved mig! Jeg håber du har fået mange skønne timer ud af stearinpulveret🥰

Rated 5 out of 5 stars

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Stearin pulver er nemt og super hyggeligt i og med at man kan have pulveret i forskellige glads cylinder eller skåle også soder det ikke 😃 bestemt ikke sidste gang jeg har købt det.

September 25, 2025

Kære Heidi

Dejligt at høre at du også har oplevet fordelene, som at det ikke soder! Jeg håber du har fået mange skønne timer ud af stearinpulveret🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu købt tre gange stearin…

Jeg har nu købt tre gange stearin pulver og der er lynhurtigt levering og så synes jeg bare det er smukkere med stearin pulver i stedet for fyrfadslys

September 30, 2025

Kære Pernille

Så dejligt at høre, at du har fundet ud af de gode fordele med stearinpulveret! 🥰

Jeg glæder mig til at sende flere ordre afsted din vej✨

Lækre produkter

Dejlig og overskuelig hjemmeside. Lækre produkter, det er første gang jeg har købt produktet men bestemt ikke sidste gang. Mange muligheder for at være kreativ med stearin

September 15, 2025

Kære Anne-Mette

Tak for de søde ord og at du synes hjemmesiden var til at finde ud af!🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er super glad for produktet og det…

Jeg er super glad for produktet og det lever fuldt ud op til mine forventninger og jeg bliver fast kunde i fremtiden

September 8, 2025

Kære Sanne

Tak for de søde ord! Dejligt at høre at du er blevet glad for produktet🥰

Bedre løsning med poserne

Alt var fint i pakken dog vil det være super godt hvis poserne de kommer i, ikke er utætte så pulveret falder mange steder før man opdager det. Vi har en labrador som mente at det måtte være godbidder at man smed med.

March 5, 2025

Kære Jenni

Tusind tak for din feedback. Jeg er i dialog med min leverandør ift. kvaliteten på poserne. Jeg håber dog at produktet på trods, har kunne skabe mange hyggelige stunder ved dig✨

Jeg ser frem til at handle med dig igen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig praktisk "sterin" uden lugt…

Virkelig praktisk "sterin" uden lugt eller røg. Især, når man har gæster med astma, som ikke kan tåle almindelige lys, er det skønt at kunne tænde for Steriin.
Eneste "ulempe" er, når beholderen er smallere i toppen end i bunden, kan de være svære at få op igen. Jeg har heller ikke oplevet en brændetid på 12-15 timer. på vægen. Jeg vil sige det er en dyrere måde at have lys på, men klart min foretrukne. Kunne også godt bruge nogle andre farver - men altså, meget glad for produktet som helhed.

March 4, 2025

Kære Joan

Tusind tak for de fine ord! 🥰 Dejligt at høre at dine gæster har kunne holde til at være i rum med ægte lys, det er der flere der siger, hvilket jo bare er dejligt! Ja, det er rigtig man lige skal være obs. hvis ens beholder er smallere i toppen, så skal man "ødelægge" den størknede klump.

Brændetiden kan variere afhængig af beholder, miljø og brug af væger. Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig :)

Jeg ser frem til at handle med dig igen :-)

Take a closer look