Jeg oprettede en ordre om fredagen og der stod den ville blive sendt om mandagen. Men de sendte samme dag, og jeg kunne hente den om lørdagen. Super lækkert produkt, det er ikke sidste gang jeg handle... See more
See what reviewers are saying
Hurtigt levering og gode produkter 😍 Det giver en hyggelig stemning i hjemmet, når stearinen kan bruges på en kreativ måde fremfor den er “låst” i et glas.
Super god service og hurtig levering. Ved spørgsmål var der lynhurtigt svar på chatten og produktet er uden tvivl blevet et af mine yndlings! Jeg er vild med de kreative muligheder det giver og har al... See more
Jeg er meget glad for produktet. Jeg forsøgte mig med stearinpulveret ovenpå vand, som vist i mange inspirationsvideoerne. Det ser super dekorativt ud, men desværre suger pulveret vandet og kan de... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Havde længe overvejet at skulle prøve…
Havde længe overvejet at skulle prøve dette, der er jo så mange muligheder . Elsker det, og bare en fed bonus at der var et knald hamrende godt tilbud og det kom pakket forsvarligt.

Reply from Steriin
Bare helt igennem fantastisk og hyggeligt 🥰
Så fantastisk en hyggelig belysning 😊 Jeg elsker det og har nu købt flere gange i forskellige flotte farver.
Jeg har astma, og kommer hurtigt til at hoste ved brug af fyrfadslys, så var meget spændt på hvordan jeg ville reagere. Men jeg kan intet mærke, så jeg er rigtig glad 😁
Tusind tak for denne måde at have levende lys på.

Reply from Steriin
Det er det bedste produkt jeg…
Det er det bedste produkt jeg nogensinde har prøvet. Det sviner ikke og oser ikke, det skaber så meget hygge

Reply from Steriin
Hurtigt ekspedition og nem og…
Hurtigt ekspedition og nem og overskuelig hjemmeside.

Reply from Steriin
Fantastisk hjemmeside med god kvalitet
Fantastisk hjemmeside med god kvalitet⭐️ Jeg købte stearinpulver her for første gang, og jeg er virkelig imponeret! Pulveret er af super god kvalitet og smelter rigtig fint. Nem og simpel hjemmeside, med hurtig levering📦

Så fint et produkt
Hurtig ekspedition, og det brænder så flot, ingen sod, og giver virkeligt mange muligheder for at være kreativ, og selv skabe sine lysestager ud af næsten hvad som helst. Og så dejligt at det blot slukker sig selv, når det enten er brændt ned eller hvis det skulle vælte.

Reply from Steriin
Fantastisk produkt fra STERIIN..
Stearinpulveret brænder roligt, rent og smukt – helt uden sod. Elsker hvor nemt det er at skabe hygge i min yndlingsskål. Et lille hverdagsritual med stor effekt Kan varmt anbefales

Den var virkelig smuk
Den var virkelig smuk. Og modtageren blev rigtig glad for gaven da det var en gave til en speciel person. Men tror også selv tak jeg skal have et sæt da det virkelig var smukt.

Fin indpakning
Fin indpakning, nemt at bruge, mega smart med dit lille visitkort hvis man er i tvivl om hvordan man bruger produktet

Reply from Steriin
Lækre varer og hurtig levering
Det var nemt at få bestilt det jeg gerne ville have på hjemmesiden.
Hurtig afsending og levering.
Super fine produkter. Stearinpulveret og vægerne er nemt at bruge og det er fedt at man selv kan bestemme mængde.

Reply from Steriin
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Stearin pulver er nemt og super hyggeligt i og med at man kan have pulveret i forskellige glads cylinder eller skåle også soder det ikke 😃 bestemt ikke sidste gang jeg har købt det.

Reply from Steriin
Jeg har nu købt tre gange stearin…
Jeg har nu købt tre gange stearin pulver og der er lynhurtigt levering og så synes jeg bare det er smukkere med stearin pulver i stedet for fyrfadslys

Lækre produkter
Dejlig og overskuelig hjemmeside. Lækre produkter, det er første gang jeg har købt produktet men bestemt ikke sidste gang. Mange muligheder for at være kreativ med stearin

Reply from Steriin
Jeg er super glad for produktet og det…
Jeg er super glad for produktet og det lever fuldt ud op til mine forventninger og jeg bliver fast kunde i fremtiden

Bedre løsning med poserne
Alt var fint i pakken dog vil det være super godt hvis poserne de kommer i, ikke er utætte så pulveret falder mange steder før man opdager det. Vi har en labrador som mente at det måtte være godbidder at man smed med.

Reply from Steriin
Virkelig praktisk "sterin" uden lugt…
Virkelig praktisk "sterin" uden lugt eller røg. Især, når man har gæster med astma, som ikke kan tåle almindelige lys, er det skønt at kunne tænde for Steriin.
Eneste "ulempe" er, når beholderen er smallere i toppen end i bunden, kan de være svære at få op igen. Jeg har heller ikke oplevet en brændetid på 12-15 timer. på vægen. Jeg vil sige det er en dyrere måde at have lys på, men klart min foretrukne. Kunne også godt bruge nogle andre farver - men altså, meget glad for produktet som helhed.