Jeg oprettede en ordre om fredagen og der stod den ville blive sendt om mandagen. Men de sendte samme dag, og jeg kunne hente den om lørdagen. Super lækkert produkt, det er ikke sidste gang jeg handle... See more
See what reviewers are saying
Hurtigt levering og gode produkter 😍 Det giver en hyggelig stemning i hjemmet, når stearinen kan bruges på en kreativ måde fremfor den er “låst” i et glas.
Super god service og hurtig levering. Ved spørgsmål var der lynhurtigt svar på chatten og produktet er uden tvivl blevet et af mine yndlings! Jeg er vild med de kreative muligheder det giver og har al... See more
Jeg er meget glad for produktet. Jeg forsøgte mig med stearinpulveret ovenpå vand, som vist i mange inspirationsvideoerne. Det ser super dekorativt ud, men desværre suger pulveret vandet og kan de... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Vild hurtig og super god service
Modtog i går en pakke, hvor der dryssede ud fra.
Pakken var ikke beskadiget udenpå.
Da jeg åbner har en af poserne et ret stort hul, og meget af stearinen er røget ud.
Jeg skriver til Steriin, stille og roligt og vupti- tror nærmest ikke, at der er gået mere end et kvarter, før jeg får svar.
Det er de kede af, og der er sendt en ny pose.
Og JA - den er faktisk på vej.
Super flot og sindssygt hurtig service - tak for det 🙂

Elsker produktet
Altid meget tilfreds når jeg modtager min pakke herfra. Jeg synes det er super smart produkt! Jeg plejede at have bloklys stående i glas beholdere og det blev så grimt når det brændte. Med dette produkt er det bare så meget nemmere og det holder så længe. Kun ros herfra!

Helt fantastisk produkt
Helt fantastisk produkt, elsker farverne og måden det brænder på, samt alle de muligheder der er for at designe selv.
Jeg modtog 3 stk, 1 kg. hvor af den ene pose havde hul i bunden.
Jeg kontaktede Steriin, lynhurtigt svar og vi fandt en løsning efter lidt skriveri frem og tilbage.

Er super tilfreds
Er super tilfreds. Grundet den manglende stjerne, er at farverne er flere toner fra det man ser. Heldigvis er jeg glad for de farver jeg modtog. Eksempelvis er den " næsten turkise " en pæn lyseblå

Reply from Steriin
Hurtig levering og god oplevelse…
Har slet ikke noget at sætte en finger på.
Helt fantastisk sterinpulver og ja det hele er bare i top og så dejlig kort levering🫶🏼😍

Fantastisk 🤩
Super hurtig levering!🚚 God service!
Alletiders måde at skabe en hyggelig stemning. SÅ smart at man kan hælde pulveret i en anden beholder og tilføje en ny væge hvis man ønsker et andet udtryk. Elsker det allerede og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her! 🤩

Fejl på leverance
Fin hjemmeside, hurtig levering - skidt service i forbindelse med fejl på leverance.
Der var huller i poserne (ikke kraftige nok) og forkerte væger leveret. Desværre accepterede Steriin ikke fejlen - trods mine fremsendte fotos - de ønskede helt urimelig dokumentation :( Heldigvis findes andre leverandøre på markedet.

Steriin
Jeg er så glad for at man nu kan købe Steriin pulver det lugter ikke og det giver ikke os når man slukke da det også slukke selv og da min man taler ud igennem haslen kan han ikke tåle alm stearin og det er så fedt du kan lave forskellige farver du kan blande det og du kan komme det på vand og det giver bare det hygge men leve lys og du kan bruge det igen og igen og ja service er bare i top hilsen Susanne Milword

Reply from Steriin
Nem måde at skabe hygge på
Nem måde at skabe hygge på. Varen levede op til min forventning, hurtig levering

Reply from Steriin
Super smart at bruge til små…
Super smart at bruge til små dekorationer
Jeg brugte det på julebordet i rødt og har købt en del andre farver! Så har også til min hverdag! Skønt at det er lugtfri og ikke soder! Det er nemt at bruge så kan ikke andet end anbefale det 🕯️✨

Reply from Steriin
Var så uheldig at en af poserne i kassen fra Steriin var gået i stykker i transporten. Der var meget løs sterinpulver i kassen. Sendte et par billeder - hurtigt svar retur, at de ville sørge for at sende 2 kg. til mig. Super service

Reply from Steriin
Jeg elsker at jeg kan lave mine egne…
Jeg elsker at jeg kan lave mine egne lysdesign med farverne og fylde op hele tiden med dette stearin.
Lugtfri, holder farven og nemt at holde pæne hele tiden. Billig pris.

Meget dekorativt og mange flotte farver
Meget dekorativt og mange flotte farver
Hurtig levering , synes dog det brænder lidt hurtigt og kan derfor blive dyrt i længden

Reply from Steriin
Steriin.dk leverede super hurtigt og…
Steriin.dk leverede super hurtigt og deres stearin granulat er genialt! Jeg køber det helt sikkert igen og igen.

Reply from Steriin
En sjov måde at skabe hygge på.
En sjov måde at skabe hygge på.
Er simpelthen vild med starinpulveret fra Steerin. Det lugter og soder ikke, og så er det sjovt hver dag at kunne lave nye små dekorationer, som altid ser friske ud. Varm anbefaling herfra :-)

En super løsning!
En super løsning!
Jeg manglede præcist dette produkt til min store glas beholder, som jeg altid har haft et bloklys i.
Det ser rigtig fint ud og det er slut med at skruppe gammel stearin af beholderen 😀

Reply from Steriin
Godt produkt til cylinder og små…
Godt produkt til cylinder og små krukker, ingen stearin der sætter sig fast.

Er super glad for det
Er super glad for det. Man kan lave forskellige farver i lag så jeg er meget glad for mit

Lækkert produkt
Lækkert produkt, hurtig levering og god kundeservice