See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Dit zijn bedriegers...meer dan 10 dagen geleden een bestelling gedaan en nog steeds niet aangekomen en op mails via hun platform antwoorden ze niet. Dus klacht neergelegd bij de politie van Eindhoven... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sticker staat volledig uit het midden. Ik heb 2500 exemplaren besteld en een deel van de sticker verdwijnt achter de rand. Ik heb hiervoor hen hulpsysteem gebruikt wat ervoor zou moeten zorg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben heel blij! Ik wilde een complexe vrije vorm sticker laten maken, ik ben goed geholpen via de mail en ben super tevreden met het resultaat. Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Company details

1. Sticker Manufacturer

Written by the company

Sticker.nl is een compact en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het produceren en leveren van stickers. Sinds 2000 produceren wij online bestelde stickers in alle soorten en maten voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Dit zijn bedriegers...meer dan 10 dagen…

March 12, 2026

Reply from Sticker.nl

Wij hebben in onze administratie geen bestelling van deze klant kunnen vinden. Ook reageren we altijd op elke e-mail. Overigens werken we niet met een e-mailplatform, dus waarschijnlijk is deze klant in de war met een concurrent van ons.

Ben heel blij!

March 11, 2026

Reply from Sticker.nl

Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je stickers.

Rated 2 out of 5 stars

Let op alle kleine lettertjes

Let op alle kleine lettertjes. Wij wilden een transparant logo voor op ons bootje bestellen. Het is niet zomaar een bestand uploaden en klaar. Wij kregen daardoor twee foute sticker. Jammer 60 euro weg gegooid. Contact opgenomen en we konden het opnieuw bestellen met een klein beetje (10%) korting, maar alle bestanden die we aanleverden waren niet goed. Als je geen professional bent en niet een rechttoe rechtaan sticker wil bestellen, zou ik een andere (meer behulpzaam) bedrijf zoeken!

January 14, 2026

Reply from Sticker.nl

Voor transparante stickers met dekwit hebben wij inderdaad een ander bestand nodig dan voor stickers die op een witte ondergrond worden gedrukt. Dit staat duidelijk uitgelegd op onze website. Ook staat op onze website uitgelegd aan welke eisen je bestand dan moet voldoen.

Waardeloze kwaliteit

Waardeloze kwaliteit. Nooit meer bestellen. Doen alle klachten af door te zeggen dat ze er niets aan kunnen doen door wijziging in productieproces. Stickers zijn dun en vouwen heel snel bij het loshalen van het beschermvel. Daarbij komen er vouwen in de sticker die er niet meer uitgaan. Stickers rollen na een dag op als sigaren en zijn bijna niet meer los te halen. Ik heb hier meerdere keren in het verleden goede kwaliteit besteld, maar nu zal ik hier nooit meer bestellen.

November 3, 2025

Reply from Sticker.nl

We vinden het jammer dat deze klant niet tevreden is over onze stickers. Wij zijn overgestapt op een materiaal dat beter voor het milieu is en dit is inderdaad iets dunner dan het materiaal dat we daarvoor leverden. Om ervoor te zorgen dat de stickers gemakkelijk van de backing af te halen zijn, kun je stickers met pelrand bestellen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden! Ik snap de negatieve reviews niet. Als je zelf gewoon de gebruiksvoorwaarden goed checkt en de sticker correct aanlevert, is alles perfect!!!
Ik zal hier in de toekomst zeker nog bestellen.

August 23, 2025

Reply from Sticker.nl

Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent.

Rated 1 out of 5 stars

Jammer dat je dan toch nog 1 ster moet…

Jammer dat je dan toch nog 1 ster moet geven. Zeer onvriendelijk en star bedrijf. Het maakt ze niet uit of je klant bent of blijft. Hoge prijs overigens. Nu ik hier niet meer ga bestellen en wat verder heb gekeken dan mijn neus lang is, zie ik dat zij dus echt de hoofdprijs vragen.

July 6, 2025

Reply from Sticker.nl

Deze klant had haar bestelling geplaatst en kwam er later achter - toen de bestelling al in productie was - dat ze een fout had gemaakt. Helaas konden we toen de bestelling niet meer annuleren. We hebben de klant korting aangeboden op een nieuwe bestelling. Daarvan wilde ze geen gebruik maken.

Rated 1 out of 5 stars

Drama service bij een foute bestelling.

Ik heb 500 stickers besteld voor een bedrag van € 68 en ik heb per ongeluk over het hoofd gezien dat het niet centimeters maar millimeters zijn. Ik kreeg twee A4’tjes opgestuurd met 500 ministickers. De stickers zijn gewoon kleine vlekjes geworden waar je helemaal niks mee kan en daar heb je dan € 68 voor betaald. De klantenservice gebeld en zij gaven aan dat het mijn eigen fout was. Ik gaf aan dat bij het inpakken er ook wel logisch nagedacht kan worden over twee A4’tjes in een te grote doos te versturen voor acht € 68. Ze kunnen zelf toch ook wel nadenken. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd waarop zij reageerde dat zij uit coulant mij kortingcode voor € 35 zouden geven bij een volgende bestelling. Echter kwam ik er later achter dat hier een voorwaarde aan zat en dat was dezelfde bestelling 500 stickers in hetzelfde formaat zoals ik hem graag wilde hebben moest bestellen tegen een bedrag voor meer dan € 100. Daar ging ik niet mee akkoord want ik wilde gewoon de € 35 korting kopen maar die kreeg ik niet.

Heen en weer gemaild maar ze willen niet meedenken en laat mij d’r zitten met 500 stickertjes waar je niks mee kan € 68. Pure oplichterij.

En dan zeggen ze dat ze een korting hebben aangeboden… goeie grap

May 23, 2025

Reply from Sticker.nl

Op zowel onze website als in de orderbevestiging staat vermeld dat de maten in millimeters zijn. Om de klant tegemoet te komen, hebben wij een korting aangeboden. Hiervan wilde de klant geen gebruik maken.

onvriendelijke klantenservice

2500 stickers besteld voor mijn dochters die sieraden maken voor het goede doel. Bij openmaken van het pakketje blijkt dat het logo niet op de stickers is afgedrukt. Ondanks dat ik het de afbeelding toch echt heb geupload en nog heb gecheckt krijg ik terug dat zij er niets aan kunnen doen en dat er geen afbeelding is geupload dus we hebben pech. 139 euro lichter en we hebben 2500 stickers met een vage zwarte streep er door heen!

April 24, 2025

Reply from Sticker.nl

Bij ons moet je via de website een drukbestand aanleveren. Bij deze order zat een blanco drukbestand. Aangezien het voorkomt dat mensen blanco stickers bestellen, was dit voor de productie geen signaal dat er iets niet goed was. We hebben de klant een mail gestuurd om te kijken of we de klacht nog konden oplossen. Daarop is geen reactie gekomen.

Rated 1 out of 5 stars

Diep ontevreden over dit bedrijf

Diep ontevreden over dit bedrijf. Bestel hier niet!

Anders dan bij de meeste bedrijven is hun website opgebouwd in mm ipv cm.

Ik wilde 2 stickers bestellen van 35 cm x 35 cm en vond iets meer dan EUR 100 al heel erg duur. Maar ik wilde het graag afgerond hebben en dacht; niet zeuren.

Vandaag komen er 2 stickers binnen van 35x35 mm. Dit is net zo groot als je duim. Voor 100 euro!

Ik belde de klantenservice maar die geeft aan hier niets aan te doen. Klanten maken weleens vaker dezelfde fout wij geven geen enkele coulance. Dat het zo duur is komt omdat de printer steeds aan en uit moet worden gezet.

Belachelijke service en nu kom ik er zelfs achter dat dit gewoon bij andere bedrijven rond de 35 euro kost.

Voel me enorm bekocht en diep ontevreden.

Kreeg net een mail van ze dat mijn klacht niet in behandeling nemen omdat ze vinden dat er geleverd is wat er is besteld.

Zou goed zijn als iemand daar eens 's avonds nadenkt of ze nou echt hun klanten hebben geholpen of alleen maar geld willen harken. Verdrietig dat er zulke slechte klantenservice is.

April 23, 2025

Reply from Sticker.nl

Zowel op onze website als in de orderbevestiging staat aangegeven dat de maten in millimeters zijn. Wat betreft onze prijzen. Deze zijn marktconform. Wel is het zo dat hoe meer stickers je bestelt, hoe goedkoper de prijs per sticker. Dus in verhouding zijn twee stickers duurder dan bijvoorbeeld tien of honderd.

helemaal verkeerde maat geleverd

helemaal verkeerde maat geleverd! slechte comuniccatie!

March 20, 2025

Reply from Sticker.nl

Bij ons is het zo dat de klant zelf de bestelling via de website plaatst en dus ook zelf de maat invoert. Dus als er een verkeerde maat is geleverd, dan heeft deze klant dat dus zelf fout gedaan.

Slechtste klantenservice

Ik heb een sticker besteld en niet gezien dat het om millimeters ging ipv centimetres. Mijn fout, snap ik. Alleen en hier gaat het om: ik heb nu 45 euro betaald voor een sticker van 10 x 5 cm. Ondanks dat ik mijn fout toegeef, heeft het bedrijf geen enkel begrip. Sterker nog, ze geven aan dat heel veel mensen dezelfde fout maken. Nou, misschien een idee om een mail te sturen bij bestanden die enig sinds verdacht lijken kwa formaat. Misschien toch overstappen op cm? Of vinden ze het leuk om om deze manier veel geld te verdienen? Wat dat is absoluut het geval: een sticker zo enorm klein voor 45 euro. Kosten voor hun: nog geen 50 cent.

Ook niet te vergeten is dat ik deze fout zeker niet had gemaakt, als het 5 euro had gekost. Dat was namelijk een normaal bedrag geweest voor een sticker van dàt formaat. Dan had ik me wel achter de oren gekrabt.

Als je besteld: zorg ervoor dat je niks verkeerd doet. Van hun kan je geen enkele coulance verwachten.

March 3, 2025

Reply from Sticker.nl

Zowel op onze website als in de orderbevestiging staat aangegeven dat de maten in millimeters zijn. Wij kunnen moeilijk al onze klanten gaan bellen of mailen om te vragen of ze wel de juiste maat hebben ingevuld. Wat betreft de prijs. Een sticker is naar verhouding veel duurder dan tien of honderd stickers, omdat we voor elke order met opstartkosten te maken hebben. Het kost dus wel wat meer dan 50 cent om een sticker te maken.

Afschuwelijke service.

Afschuwelijke service.

Ze geven in de handleiding foute informatie en schuiven de schuld vervolgens op de klant als het fout gaat.

Wanneer je vervolgens contact zoekt via mail geven ze een standaard antwoord waaruit blijkt dat ze je mail niet eens gelezen hebben.

February 24, 2025

Reply from Sticker.nl

Deze klant wilde transparante stickers met een witte opdruk. De klant heeft echter stickers zonder witte opdruk besteld en ook het aangeleverde drukbestand voldeed niet aan de eisen. Daardoor hebben wij zijn klacht afgewezen.

Ontzettend terleurstellende ervaring

Ontzettend terleurstellende ervaring

Ik heb een bestelling geplaatst bij Sticker.nl op basis van een specifieke afmeting. Zowel de bevestiging als de verpakking vermeldden exact de juiste maat. Maar bij het openen van de doos bleek de sticker een totaal andere afmeting te hebben dan besteld.

Toen ik hen hierover belde, was de reactie ronduit schokkend: de medewerker legde de telefoon gewoon neer en gaf me de schuld door te zeggen dat het mijn eigen verantwoordelijkheid was. Geen enkele vorm van klantenservice of bereidheid om mee te denken over een oplossing.

Vooraf betalen is verplicht, wat betekent dat je volledig klem zit als er iets misgaat. Geen enkele mogelijkheid tot terugbetaling of compensatie.

Dit was mijn eerste en zeker ook de laatste keer dat ik hier besteld heb. Als je waarde hecht aan correcte leveringen en fatsoenlijke klantenservice, blijf dan ver weg van Sticker.nl.

Absoluut onbetrouwbaar en onprofessioneel.

February 19, 2025

Reply from Sticker.nl

Dit is een vreemd verhaal. Wij werken met een geautomatiseerd proces en passen alleen het formaat aan als een klant daarom gevraagd heeft. Ook zouden we bij een klacht als deze de klant om foto's hebben gevraagd.

Rated 1 out of 5 stars

Sticker staat volledig uit het midden

Sticker staat volledig uit het midden.

Ik heb 2500 exemplaren besteld en een deel van de sticker verdwijnt achter de rand. Ik heb hiervoor hen hulpsysteem gebruikt wat ervoor zou moeten zorgen dat een (niet ontwerper) toch het juiste besteld.

Ik heb hierover een nette mail gestuurd vragende naar een oplossing, maar deze wordt al gauw afgewezen.

Wij hoeven ons geld niet terug wij willen gewoon wat ons systematisch is beloofd!

Koop hier niets zonder een goed controleur want ze naaien je waar je staat!

January 30, 2025

Reply from Sticker.nl

Bij het snijden van de stickers kan er altijd een kleine afwijking van maximaal 2 millimeter ontstaan. Dit kunnen we helaas niet voorkomen. Daarom adviseren we altijd om een afloop aan je bestand toe te voegen en geen belangrijke informatie in de veiligheidsmarge te zetten.

Rated 1 out of 5 stars

Ik moet ze een ster geven helaas was ze…

Ik moet ze een ster geven helaas was ze krijgen d’r maar nul zeer slecht stickers geleverd dramatisch slechte kwaliteit zwarte streep in de sticker die er niet hoort sticker halverwege opgehouden echt waar drama Bestel bij deze firma nooit meer iets oplichters

June 27, 2024

Reply from Sticker.nl

De problemen die de klant benoemd, komen door de slechte kwaliteit van het door de klant aangeleverde drukbestand. We hebben de klant korting aangeboden op een nieuwe bestelling uit coulance. Wel diende de klant daarvoor een beter drukbestand aan te leveren. Daar heeft de klant niet meer op gereageerd.

Dronken sticker van €70.-

Een sticker besteld van €70.- nog nooit gedaan.....krijg ik een sticker met uitgetrokken pixels. Lijkt of je dronken naar een plaatje kijkt. Krijg je als antwoord eigen verantwoording kunnen we niet allemaal in de gaten houden. Dag €70.- bestel mijn andere stickers wel ergens anders.

March 27, 2024

Reply from Sticker.nl

Bij ons ben je zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een correct drukbestand. In dit geval was het bestand onscherp, waardoor de sticker ook onscherp is geworden.

Rated 5 out of 5 stars

Verzending duurt al een week

Verzending duurt al een week, nog niets binnen. 2 mails gestuurd, geen antwoord. Ik heb mijn twijfels......
Update: nieuwe set is vandaag binnengekomen na mailcontact.

Kwaliteit is top, ik maak er 5 sterren van

December 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Had stickers besteld maar een aantal…

Had stickers besteld maar een aantal vellen waren niet goed gesneden. Heb een mailtje gestuurd en binnen 2 dagen had ik de nieuwe goede stickers in huis. Heb hier niks voor hoeven te betalen dus de tegemoetkoming was heel erg goed. Snelle en vriendelijke klantenservice en zal hier zeker nog een keer bestellen.

November 29, 2022
Rated 1 out of 5 stars

LET OP! MISLEIDENDE WEBSITE!

LET OP! MISLEIDENDE WEBSITE!
Ordernummer: R24078047

Na lang zoeken naar een partij die stickers kan bedrukken voor aan de binnenzijde van het raam ben ik terecht gekomen bij Sticker.nl. Na een klik op de advertentie die duidelijk weergeeft dat het om stickers gaat voor aan de binnenzijde van het raam, kwam ik terecht op de bestelpagina. Ook hier staat duidelijk aangegeven dat het gaat om stickers voor de BINNENZIJDE van het raam.

Na bestellen en vooruit betalen heb ik binnen de beloofde tijd de sticker ontvangen. Kwaliteit ziet er prima uit, maar het enige probleem is dat de plakzijde aan de achterkant zit. De sticker kan dus NIET aan de binnenzijde van het raam. Anders dan de website doet vermoeden.

Na contact met de klantenservice kreeg ik het verweer dat ik 0/4 had moeten selecteren. Wat dat dan ook zou moeten zijn. Vervolgens ben ik meermaals het proces opnieuw doorlopen maar nergens was de optie 0/4 te vinden.

Na weer een mail naar Nick van de klantenservice kreeg ik het verweer dat ik dan op 'maatwerk' had moeten klikken, en dan op een sticker soort en dan op 0/4. Al met al erg misleidend want op de webpagina staat dat je stickers aan het bestellen bent voor de binnenzijde van het raam. Althans, de dikgedrukte zin ''Raamstickers kunnen aan de plakkant bedrukt worden: plak aan de binnenkant, zie aan de buitenkant.'' doet dat toch vermoeden.

De klantenservice bood een korting op de volgende offerte. Echter ben ik van mening dat deze website en partij erg misleidend is en vind ik de tegemoetkoming niet passend. Ikzelf bestel mijn stickers niet meer bij deze partij. Helemaal na de achteraf geboden service die de schuld van de misleidende website bij de klant zelf probeert te leggen. Mijn advies is dan ook; zoek vrolijk verder naar een partij die wel duidelijk is en de beloftes gemaakt op de website nakomt.

September 27, 2022

Reply from Sticker.nl

Voor stickers die je aan de binnenkant van een raam wilt plakken, moet je inderdaad op het bestelformulier 0/4 selecteren. Want anders weten wij niet dat je de plakzijde bedrukt wilt hebben. Standaard drukken wij namelijk in 4/0. Uit coulance hebben we een korting aangeboden. Daar wilde de klant geen gebruik van maken.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look