See what reviewers are saying
Company details
Information provided by various external sources
PLAKLETTERS, STICKERS en SPANDOEKEN bestel je makkelijk en snel ONLINE bij 123STICKER.nl, maar ook een plakletter, sticker en spandoek!
Contact info
Helemaal TOP
Ik belde op om te vragen over een bus reclame sticker hoe ik die moest maken. Maar die man die ik er voor kreeg heeft me zo fijn geholpen en heeft het ontwerp in mijn account gezet zodat ik het eerst kon kijken en kon het dan zo bestellen.
Met 2 dagen kwam de sticker binnen en het was super mooi geworden super bedankt echt TOP
Pakket kwijt, geen oplossing
Pakket kwijt, 123sticker.nl zegt niks te kunnen doen omdat ik neerzettoestemming heb gegeven aan GLS. De leverinstructie is wel niet opgevolgd, maar zij moeten dus niet verder bewijzen dat het pakket geleverd is. En dan zegt 123sticker: ahja maar wij hebben een pagina met aanvullende voorwaarden voor levering die we onopvallend aangeven bij het bestellen en bij een appartement leveren we alleen tot aan de receptie. Jammer maar we kunnen niet helpen, maar je krijgt korting als je opnieuw bestelt. Ja… waarom zou ik opnieuw bestellen als ze met een partij werken die mijn pakket niet eens levert waar ik het vraag?
Te koop bord besteld
Te koop bord besteld, waardeloos materiaal. Gaatjes boren en het bordje met tywraps vastzetten deed het materiaal al breken. Klantenservice is vervolgens erg slecht. Schuiven de schuld gelijk af op de klant die boord met stompe boren. Coulance voorstel is ver beneden de maat, kortom veel te veel geld voor een dergelijk bordje, onduidelijke site en compleet niet meedenkende klantenservice. Tot dusver nog nooit een review geschreven omdat ik dat niet eerlijk vind tegenover het bedrijf maar als er zo met klanten wordt omgegaan is dit review nummer 1. Ik bestel nooit weer wat bij dit bedrijf.
Een spandoek gekocht van 3 bij…
Een spandoek gekocht van 3 bij anderhalve meter. Zelf ontworpen met tekst en foto’s. Toen hij geleverd werd zag hij er precies zo uit als het ontwerp. Snelle levering en goeie kwaliteit! Erg tevreden!
Stickers besteld en snel geleverd (2…
Stickers besteld en snel geleverd (2 Maart s avonds besteld en 7 Maart in huis). Ik had een ontwerp wat afweek dus kreeg netjes de vraag of dat de bedoeling was. Nadat ik reageerde dat dat bewust was kon de sticker gemaakt worden. Zeer snel daarna kreeg ik de melding dat het verzonden was. Erg blij met het resultaat en de moeite die is genomen om het ontwerp te verifiëren.
Snelle service, prima stickers
Zelf een sticker aangemaakt in een 3D programma en als leek niet echt weten wat en hoe, toch goed geholpen... .Ik kan me voorstellen dat ze ook veel tijd moeten steken in mensen zoals ik die een sticker zelf willen ontwerpen... ,uiteindelijk is het ook het resultaat wat telt en de sticker zijn top (precies zoals ik ze wou) en snel geleverd. Jullie hebben er een tevreden klant bij.
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, werken mee, denken mee en hebben een goede ontwerpmodule. De systemen werken daar prima. De kwaliteit is zeer goed. Ben erg tevreden.
Ze zijn okee, maar moeten meer feeling krijgen met de klant.
Ze hebben een goede ontwerp tool en ze reageren snel, maar ik merkte dat ze mij niet snapten en niet met goed advies kwamen met betrekking tot de juiste vraag stelling naar mij toe.
Ze moeten er vanuit gaan dat de klant een leek is (zoals ik) en hun vraagstelling daar op aanpassen. Desnoods aanbieden om even telefonisch te overleggen.
Mijn stickers waren niet 100% naar wens, maar met wat knutselwerk kon ik er toch nog iets van maken.
Jammer, want het was het geld uiteindelijk niet waard.
Slechte kwaliteit en service.
Doe jezelf een plezier en zoek een andere drukker. Deze partij is alleen maar uit op geld met een waardeloos product en service.
Ik heb recentelijk stickers besteld, en ze waren in eerste instantie goed gelukt. Echter bij een simpele herbestelling was de kleur totaal anders dan de eerste bestelling.
Hierop heb ik om opheldering gevraagd en men gaf het antwoord dat dit aan ons lag en dat dit een risico is als je met een internetdrukker te maken hebt. Toen brak mijn spreekwoordelijke klomp, ik heb heel wat jaren ervaring in de grafische industrie (ook DTP). Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na veel communicatie (waar het lastig was om tussen de persoon te komen) gaven ze toch een soort van toe dat het hun schuld was. Het had te maken met een nieuwe inktsoort. Het maakt mij niet uit welke inkt je gebruikt als de kleur maar overeen komt met wat ik bestel. 123Sticker blijft 100% verantwoordelijk voor een goed product en service. Dat was in dit geval niet zo.
"Gelukkig" kon 123sticker mij wel een coulance korting geven van 40% voor een herdruk. En hier zit het bedrijf echt fout: 123sticker maakt een fout en wij mogen voor de kosten van die fout opdraaien. Dit is de omgekeerde wereld. Kortom, ga niet met dit bedrijf in zee!
Wat een BAGGERBEDRIJF!
Wat een BAGGERBEDRIJF! Verkeerde stickers ontvangen omdat ik in de taal van de Reclamewereld had moeten communiceren. Ook had ik meer advies moeten vragen, tegelijkertijd beslissen zij zelf dat ik de goedkoopste optie wil, terwijl ik dat helemaal niet heb aangegeven. Ze krijgen van mij één ster omdat ze een ster zijn in de schuld op jou te steken. Denk goed na voordat je hier je reclame gaat bestellen!
123sticker is echt super
123sticker is echt super! Ik had best ingewikkelde wensen, maar heb toen via de chat mijn vragen gesteld en werd heel goed geholpen. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een mailtje over dat ze twijfels hadden of mijn QR-code wel goed leesbaar zou zijn. Dat vind ik echt heel fijn. Ze gaan niet zomaar wat printen, maar kijken er echt goed naar en attenderen je erop als er iets niet goed is. Top! Ik heb mijn ontwerp een beetje aangepast en kon dat super makkelijk via de meegestuurde link uploaden naar mijn reeds geplaatste bestelling. 123sticker is echt klantgericht en ze hebben duidelijk eer in hun werk. Beter kan niet!
Bagger slecht
Zeer slecht! Perfect bestand aangeleverd en zeer slecht resultaat geleverd gekregen. Geretourneerd en email contact gehad omdat ik geld terug wil, geen reactie meer gehad.Ben ruim 150 euro kwijt + retourzending die hun niet betalen. Bizar, als bedrijf zijnde zorg je voor passende oplossing zodat je klanten behoud. Daar heeft deze maling aan en zal niet lang bestaan. Bij een ander bedrijf geweest alles perfect gehad, meer stickers voor 50% minder geld en top kwaliteit. Ik ben designer van beroep, ik weet hoe bestanden te maken en aanteleveren. Dit is echt dramatisch.
Aanrader
Al meerdere keren besteld. Goede kwaliteit en levering.
Ook de ontwerptool werkt goed.
geplooid in verpakking gestoken…
geplooid in verpakking gestoken stickers
dan mailtje na mailtje dat je bewijzen moet dat het zo is. Dient dan nog opgestuurd om eventuele herprint te krijgen...
kan het goedkoper en makkelijker dan van China bestellen.
Slechte kwaliteit 123 sticker wil nog meer geld als oplossing.
Sticker besteld en na een week binnengekregen.
Je moet de sticker lostrekken van de achterkant, die van papier is.
De eerste 20 cm gaat goed, daarna blijft de achterkant gedeeltelijk zitten. Dat krijg je er niet meer af.
De sticker kan je weggooien en er is niets meer mee te beginnen. 123sticker heeft de oplossing om een korting te geven op een nieuwe sticker. Dat wil zeggen, ik heb reeds 88,00 betaald en moet nu nog eens 44,- betalen voor een andere sticker. Misschien dat die wel goed is. Wanneer een product slecht is van kwaliteit moet je die gewoon vervangen, niet nog eens om extra geld vragen. Ik bestel wel elders.
SLECHT
SLECHT! Laat hier vooral geen klein formaat stickers maken. Lijkt totaal niet op het voorbeeld wat je instuurt! Tekst is slecht leesbaar en staat in kleine letters dat het korrelig wordt door de printtechniek. Klantenservice geeft je hooguit een korting op een nieuwe bestelling.
Mijn eerste ervaring met 123sticker is…top!
Mijn eerste ervaring met 123sticker is gelijk goed. Ik had een ontwerp gemaakt, maar dit bleek omwille van marges een risico te zijn. Er werd gelijk contact met mij gezocht en na verschillende keren aanpassen van het ontwerp door de leverancier (ook dank daarvoor) was ik volledig tevreden met de aanpassingen. De levering sloot goed aan bij mijn verwachtingen. Top service!
TOP !
TOP !
Bedrijf denkt mee en drukt niet zomaar iets af na een bestelling. Snelle levering.
Fantastisch
Fantastisch! Er werd meegedacht. Voor het ontwerp in produktie werd genomen, werd ik gewaarschuwd voor een foutje. Daarna werden de stickers geproduceerd. Omdat ik voor langere tijd naar 't buitenland ging, konden de stickers niet meer op tijd afgeleverd worden in NL. Daarop kreeg ik m'n gedane beteling retour.
Twee maanden later, na terugkomst in NL, dezelde bestelling wéér geplaatst. Wéér werd ik gewaarschuwd voor een mogelijk probleempje. Na enkele dagen bestelling ontvangen. 100% tevreden. Precies zoals gepland. Goede kwaliteit. Fantastische service. Vijf-sterren.
Slechts één minpuntje, wat mij betreft: de on-line ontwerp-tool. Ik kan daar niks mee. Ik kan prima overweg met software-pakketten als Lightroom, Photoshop en ook Final Cut Pro is voor mij gesneden koek. Maar de ontwerp-tool van 123sticker is voor mij abracadabra. Zonder hulp lukt 't mij niet, om een bruikbaar ontwerp te genereren en daarna te checken.
2020-Q1
Leen Beijer
De stickers die ik besteld had kreeg ik maar met een zeer afwijkende kleur ze waren veel lichter dan dat ik ze op mijn pc gemaakt had.
De dikte van de stickers vind ik trouwens ook veel te dun.
Ik ben dus zeer ontevreden.
Afz.Leen Beijer Las & Reparatie Service.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.