See what reviewers are saying
Jeg vil hellere end gerne anbefale stjernefoto til alle og enhver. Resultatet er over alt forventning og betjeningen lige så. Han retter håret, laver sjov, spørger ind til hvad jeg som kunde ønskede,... See more
Fik tilsendt tre rigtig fine billeder at vælge imellem af vores to børn, hvor der var fanget i glimt i øjet hos dem begge. Flot billedbehandling. Såfremt man ikke ønsker kopier er der mulighed for... See more
Vi har gennem flere år brugt Lars til såvel, portrætfotos, bryllupsbilleder som familiebilleder - og altid med godt resultat. Vi har fået en god betjening, et smil på vejen og vigtigst, nogle fantas... See more
Written by the company
Stjernefoto er en lille virksomhed med hjertet plantet solidt i den fotografiske verden. Med kunden i centrum skaber vi sammen unikke og langtidsholdbare løsninger. Stjernefoto har lavet portrætter til familier i Danmark siden 1996 og har dygtiggjort sig på en lang række områder via kurser og netværk rundt omkring i Danmark, går du med en ide som du mener jeg kan hjælpe jer med, så kontakt mig gerne :-) Når du som kunde er i kontakt med stjernefoto, så er det mig Lars som varetager alle funktioner i firmaet, dvs jeg er fotografen, billedbehandler, ordrebehandler og kundeservice administrator, kort sagt så skal i ikke forholde jer til en masse forskellige medarbejdere, derved opnår jeg en større tilknytning til jer som kunder, og det ligger mig meget nært at yde 110% til alle jer. Kh Lars
Muskatvænget 15, 15, 5772, Kværndrup, Denmark
- stjernefoto@gmail.com
- stjernefoto.dk
Fantastiske billeder
Lars er virkelig dygtig, vi har nu 2 år i træk fået taget søskende billeder i børnehaven, jeg var ret nervøs da jeg har tvillingedrenge som har ret meget krudt og er lidt generte, men billederne er helt perfekt og flot kvalitet. Da jeg lavede en bestillings fejl hjalp Lars mig med det sammen. Jeg vil helt klart bruge stjernefoto fremadrettet og anbefale stjernefoto til alle andre.
God service og fantastisk billeder.
Super god fotograf
Super god fotograf, som i tre år har taget skolefoto - og portrætter af vores børn. De kan huske fra år til år, hvad han plejer at sige for at få dem til at smile og grine. I år var min datter bekymret for, om hun var kommet til at grine for meget på billederne, hvilket ikke var tilfældet!:) Vi har brugt og vil fremadrettet bruge Stjernefoto i andre sammenhænge.
Billeder i god kvalitet
Stjernefoto tager rigtig gode billeder og er god til at fange de små smil og lys i øjnene på de små.
Selv da der var noget forvirring omkring billederne var han så hurtig til at reagere og kontakte en, selv uden for hans åbningstid.
Fantastisk service og fantastiske…
Fantastisk service og fantastiske billeder!
Lars har taget billeder af alle vores børn, samt familiebilleder, siden de var helt små. Men humor og høj ekspertise formår Lars at få taget de fineste billeder, hvor han får fanget glimtet i øjnene.
Jeg giver Lars/ Stjernefoto de varmeste anbefalinger.
Helt fantastiske smukke billeder
Helt fantastiske smukke billeder!
Så dygtig en fotograf!
Varmeste anbefalinger herfra
Vi fik gennem flere år taget skolefoto/foto i børnehaven af Lars af vores nu 5 børn og ALTID til Fuld Tilfredshed og vi aldrig været i tvivl om dette og fik også kun dette bekræftet efter ungerne skiftede skole/institutioner hvor de brugte anden fotograf, Hvilket resulterede i vi selv opsøgte Lars og stjernefoto til at få taget de årlige obligatoriske billeder, da han simpelthen er en fotograf af de bedste.. ❤️
Han formår altid at fange det helt rigtige glimt i øjenene og smil på læberne, samt han bare altid har en evne til at få børnene til at være trykke og slappe af mens billedene skal tages.
Mine ældste børn kommer hver gang hjem og fortæller om oplevelsen, og syntes at det har været helt fantastisk og sjovt at få taget billeder ved Lars og det kan både mærkes og ses i billederne at han kan få dem til at føle sig helt trykke og samtidig helt specielle.
Og er der nogle spørgsmål eller andet man ønsker hjælp til er Lars ALTID klar til at hjælp eller forsøge at finde en løsning 🙏 så Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at få taget billeder ved Lars. Det hvertfald ikke sidste gang vi kommer på besøg 🙏❤️
Hilsen Familien Vejlgaard
Rigtig god oplevelse ved stjernefoto…
Rigtig god oplevelse ved stjernefoto igen. Han er bare rigtig god til at få børnene til at føle sig afslappet og smile. Vi har fået taget billeder af dem 3 gange og aldrig blevet skuffet over resultatet! :) kan klart anbefales!
Stjernefoto
Vi har igennem mange år været så heldig at Lars har taget billeder af vores børn i daginstitution.
Da de stoppede har vi stadig valgt at benytte os af Lars som fotograf.
Han er så dygtig til at skabe et rum der er trygt for børnene, på ganske kort tid.
Han er super dygtig til at fange børnene og har igennem alle årene fået de bedste resultater.
Ud over det er han altid nem at få fat på uanset om det er via mail eller telefon.
Han er super hjælpsom, jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling. Jeg bliver ringet op af Lars og han er så sød at finde en løsning sammen med mig.
Vi håber at vi kan benytte os af Lars mange gange endnu, for hos ham ved vi at vi får nogle virkelig fine billeder.
Lars er god til børn og til at få taget…
Lars er god til børn og til at få taget gode billeder. Vi har brugt ham til billeder hvert år i mange år. Det er altid en god kvalitet og gode billeder.
Et flot håndværk og personlig betjening
Endnu et år står valget blandt ene gode billeder og både børn og voksne fra min søns børnehave fortæller om en fantastisk fin oplevelse med besøg fra Stjernefoto. En fotograf, som leverer et smukt resultat og indfanger stemninger og lys i øjnene hos børnene.

Rigtig gode billeder 🤩
Rigtig gode billeder 🤩
Rigtig god service 🤩
Bedste anbefaling herfra 🤩

Reply from Stjernefoto
Smukke billeder og glade børn
Nu har vi haft fornøjelsen af Lars som fotograf i mine børns institution flere gange og jeg er så imponeret over hvor god han er til at fange børnenes opmærksomhed.
I den korte tid han bruger sammen med børnene får han skabt en tryg stemning og der er ægte smil og glæde i mine børn når de har brugt tid med Lars.
Billederne han får taget af dem, taler for sig selv - simpelthen så imponerende resultater :-)

Virkelig dygtig fotograf
Virkelig dygtig fotograf, der formår at komme helt ned i børnehøjde, og det giver nogle fantastiske billeder.
Kreativ til opstillingen af billeder og dygtig til at få smilet frem, på selv de mindste børn.
Klart en anbefaling herfra.

Fantastisk fotograf
Vi har gennem flere år fået taget skolefoto af Lars, og han formår altid at fange det helt rigtige glimt i øjenene på vores børn. Lars formår altid at få børnene til at være trykke og slappe af i sessionen. De kommer hver gang hjem og fortæller om oplevelsen, og syntes at han er helt fantastisk til at få dem til at føle sig helt specielle. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at få taget billeder ved Lars.

Fantastisk børnetække
Vi har netop haft vores første oplevelse med Stjernefoto, da vi fik taget fotos i min søns børnehave. Vi havde lillebror med, og på trods af den korte session, kom der nogle skønne portrætter ud af det. Vi endte med at bestille både enkelt- og søskendefotos.
Jeg var meget imponeret over Lars’ måde at holde børnenes koncentration og sikre, at de følte sig godt tilpas og underholdt - også når de skulle vente på tur. Han fangede også masser af smil på kameraet.
Jeg er ikke i tvivl om, at vores årlige portrætter af børnene bliver gode, så længe Stjernefoto har opgaven!

Reply from Stjernefoto
Virkelig gode billeder og en fantastisk…
Virkelig gode billeder og en fantastisk god service. Jeg kan klart anbefale stjernefoto.dk.

Skolebillede fra Stjernefoto
Vi fik taget skolebillede fra Stjernefoto og er rigtig godt tilfredse. Billedet leveres som billed-fil, så vi kan gemme det i vores iCloud.

Stor anbefaling !
Jeg har flere gange fået taget foto af mine børn ved stjernefoto. Hvergang en virkelig god oplevelse!
Senest har jeg fået taget skolefoto af mine to ældste børn, ved en anden fotograf, disse billeder blev slet ikke gode. Min dreng så så trist ud.
Lars fra Stjernefoto, kom i den vuggestue hvor mine to mindste går, han tilbød at fotografere dem alle fire, og det kom der de bedste billeder ud af! Lars formår at gøre børnene trygge på ultra kort tid, og han får taget nogle billeder hvor hvert barn ligner sig selv - ingen unaturlige opstillinger.
Mine børn er meget generte, men Lars formår hvergang at gøre dem trygge og pjatte med dem, på en måde så de føler sig godt tilpas.
Lars er meget hjælpsom og opmærksom på, hvad man som kunde kunne tænke sig.
Hvis man vælger Stjernefoto er man sikret kvalitet og god service - hver gang.
Stjernefoto får en kæmpe anbefaling fra mig, hvis det var muligt gav jeg gerne 10 stjerne!

Reply from Stjernefoto
Tak til Lars for en fantastisk service…
Tak til Lars for en fantastisk service og de flotte billeder af vores datter, som er faktisk meget genert og ikke altid vil være med på billederne)
Har prøvet Stjernefoto for første gang, men sikkert ikke den sidste

Reply from Stjernefoto
Jeg vil takke Stjernefoto for at stå…
Jeg vil takke Stjernefoto for at stå ved deres produkter. Der var nogle fejl i vores datters portrætbillede og Lars har tilbudt at udbedre dem uden merebetaling. Det er vi taknemlig for og glæder os til at det fine billede tager sit plads på væggen.