Stylemotion Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Zwróciłam buty, paczkę odebrali 26 maja, do tej pory nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy, na który zgodnie ze swoim regulaminem mają 14 dni. Krótko mówiąc to złodzieje, bo tak trzeba nazwać to zachowanie, kiedy przywłaszcza się cudze pieniądze.

July 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Odradzam zakupy w tym sklepie!Nie…

Odradzam zakupy w tym sklepie!Nie polecam Stylemotion!Buty rozwaliły się po 3 miesiącach od kupna, a kosztowały 400zł.Nie uznano mi reklamacji pomimo jasnych dowodów wskazujących na wady zakupionego,podobno
markowego obuwia.

March 12, 2025

Oszustwo

Oszustwo! Sprzedają podróby, nie zwracają pieniędzy. Oszukali mnie na 760zl!!! Ich ostatni odzew z września "prosimy czekać". Poczekam z policją.

August 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam firmy nie dość że paczka…

Nie polecam firmy nie dość że paczka przyszła po ponad miesiącu to w dodatku po niecałych 4 miesiącach buty się rozkleiły i skóra zaczęła pękać i uznali tylko częściowo reklamacje bo pęknięcia skóry na miejscach gdzie nawet but się nie zgina to nie jest uszkodzenie mechaniczne. Obuwie dość drogie to więc powinny być warte swojej ceny a nie sprzedawają taki chłam

February 11, 2025

Paczka nie dotarła

Paczka nie dotarła . Czekam na zwrot pieniędzy od tygodni . Napisałam 20 maili. Bez kontaktu .Oszustwo i nic więcej .

October 14, 2024

Uggtazz- buty przyszły

Ugg tazz, buty przyszły, zamówienie 15.11.24 otrzymalam 5.12.24 są super. Pudełko i buty wszystko wygląda na oryginał. Jestem mega zadowolona a przede wszystkim zaskoczona bo nie wierzyłam że przyjdą po przeczytaniu komentarzy.

December 5, 2024

WARTO POCZEKAĆ !

Czekałam ok. 3 tygodnie. Buty przyszły ładnie zapakowane i zabezpieczone. Nie mogę dopatrzeć się czy to podróbki czy oryginalne … nie śmierdzą… wszystko skórzane. Nie ma się do czego przyczepić a cena rewelacja. To moja druga para UGG u tego sprzedawany i nie ostatnia. Warto spokojnie poczekać. POLECAM !!!!

November 22, 2024

Złodzieje!!!!

To są złodzieje i oszuści! Od ponad pół roku nie mogę odzyskać pieniędzy! Ale się nie poddam, nawet, gdybym miała iść do sądu!

May 23, 2024

oszustwo

oszustwo. NIE MOŻNA SIĘ SKONATKTOWAĆ ANI EMAIL ANI TELEFON MINAŁ TERMIN DOSTAWY TOWAR PRAWDOPODOBNIE PODRÓBKA

November 13, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Też miałam obawy…

Dostałam dzisiaj moje zamówienie - wygląda na ok. Nie znalazłam śladu aby to była podróbka (sprawdziłam krok po kroku zgodnie ze wskazówkami jak rozpoznać fake) . Jeśli nawet to nie są oryginały to w 100% idealnie zrobione .
Jedyny minus to rzeczywiście długi czas oczekiwania - to dziwne jak na obecne czasy . Ale cóż - finał jest taki że moje UGG przyszły i wyglądają rewelacyjnie

Rated 3 out of 5 stars

Miałam pewne obawy, bezpodstawnie

Miałam pewne obawy, że to oszustwo, głównie przez opinie innych kupujących… jak również ponieważ cena butów UGG była wyjątkowo atrakcyjna i płatność tylko blik. Jednakże, po około dwóch tygodniach buty dotarły do mnie. Wyglądają zgodnie z opisem i są bardzo podobne do oryginalnych – albo to naprawdę oryginał, albo świetna podróbka. Jestem zadowolona z zakupu i polecam tego sprzedawcę!

Marta M.

Firma sprzedaje podróby

Firma sprzedaje podróby, są po prostu oszustami.
Paczka przyszła po dwóch tygodniach, pudełko od butów było całe wgniecione, a buty po prostu śmierdzą klejem.
Dla porównania kupiłam w sklepie oryginalne buty, różnica jest widoczna gołym okiem.

Rated 5 out of 5 stars

Miałam pełno obaw po zamówieniu i…

Miałam pełno obaw po zamówieniu i przeczytaniu zamieszczonych tu recenzji. Ja raczej polecam - buty dotarły po 8 dniach od zamówienia -to i tak szybko bo sklep zastrzega sobie 10 do 14 dni - wyglądają na 100/ oryginalne.

Rated 1 out of 5 stars

Po kilkunastu dniach mam buty.

Po kilkunastu dniach mam buty.
Wow!
.... Są.😉
Nie znam się na podróbkach. Szkoda, że nie można wkleić zdjęć.
Wietnam...?
Dobrze zrobione, ale to nie są oryginały...
Grać w pilkę reczną się w nich nie da😂🤣... może siedząc na ławce..
Ciekawe ja długo pochodzę... wolno... 😂

2024 LEGALNE SPRZEDAWANIE NIELEGALNYCH TOWARÓW?

nie rozumie tego...
... przez przejście źle przejdziesz i jest problem...
a tu? Luzik

ale... dostałam to co zamówiłam.. niestety

bez paragonu

Ja polecam

Nie wiem skąd te negatywne opinie Buty dotarły, owszem kontakt bardzo trudny, ale buty w dobrej cenie są oryginalne a i owszem dość długo idą Mi 2tygodnie
Ja polecam 🤗

October 30, 2024

Oszutwo

Oszutwo! Sklep sprzedaje podróbki znanych marek. Można się zorientować po ponad 2 tygodniowym czasie oczekiwania na dostawę. Rzeczy prosto z Chin zapakowanie. Bez paragon. Opis na opakowaniu pu Chinsku. Nie zamawiać. Jakość bardoz niska.Obsluga bardoz arogancką. Nie uwzględniają zwrotów!!!!

October 30, 2024

UWAGA OSZUŚCI

uwaga oszuści zamówiłam buty ponad miesiąc temu które dalej nie przyszły, firma nie odbiera telefonu ani nie odpisuje na maile. Zgłaszam sprawę na policję

October 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Buty kupione prawie miesiąc temu

Buty kupione prawie miesiąc temu, ciagle niby w drodze zaś na stronie Inpost widnieje informacja , że paczka czeka na nadanie. Oszuści jak nic!!!!!!! NIE KUPUJCIE OD NICH. Czekam do jutra na to co mi odpusza i zgłaszam sprawę na policję.

October 2, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look