Sultan Marked AS Reviews 12

4. Fruit and Vegetable Store
  5. Supermarket
  6. Tea Market Place

Written by the company

Norges Største Eksotiske Nettbutikk! Service og Kvalitet til konkurransedyktige priser. Dagligvarer - Frukt&Grønnsaker - Delikatesse Kjøtt - Blomster - Nonfood Bli medlem og få BONUSPOENG hver gang du handler!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig og helsefarlig kvalitet på kyllingen

Jeg er lei av å kaste mat og penger etter å ha handlet hos dere. Dette er ikke første gangen jeg kjøper kylling fra deres åpne frysedisk som får en unormal, rå/gummiaktig konsistens selv etter at den er helt tint og ordentlig gjennomstekt.

Dette handler ikke om feil tilberedning hjemme. Når det samme skjer flere ganger fra samme butikk, begynner man å stille spørsmål ved kvalitet, oppbevaring og temperaturkontroll på varene som selges.

Jeg synes det er uakseptabelt at kunder skal betale for mat som ender opp i søpla. Dette tar både tid, penger og matlyst fra folk.

Jeg kommer også til å melde dette inn til Mattilsynet slik at forholdene kan undersøkes nærmere.

April 25, 2026

Dårlig kvalitet av kjøttet

Jeg dro for å kjøpe kjøttdeig for å lage iftar. Mens kjøttet ligger i utstillingen under kjøttlys-lamper, ser det ut til å være av veldig god kvalitet. Etter at jeg hadde kjøpt kjøttet og åpnet posen, viser det seg at fettinnholdet er mye høyere enn det så ut som i butikken. Kjøttlys-lampene i utstillingen er misvisende, slik at kjøttet ser mye rødere og bedre ut enn det faktisk er. Det er trist at en muslim som selger halal-kjøtt driver med denne typen svindel. Profeten sa i en hadith: 'Den som svindler, er ikke en av oss'... Jeg kommer aldri til å kjøpe kjøtt på dette stedet igjen

February 20, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Glassflasker med saus

Kjøpte flere flasker med soya, suki chilli og østerssaus, samt noen pakker med nudler. Alt kom og var greit pakket inn. Den ene flasken med soyasaus hadde lekket litt enda flasken var forseglet, dermed ikke avsenders feil. Vi kommer til å handle igjen 👍

April 18, 2022

Lureri

Bestilte 50 poser av en spesiell suppe (Tom Yum) fordi jeg ikke får tak i den lokalt.
Valgte IKKE alternativ om at de kunne sende erstatningsvarer.
Fikk 48 poser med en annen suppe (Tom Ka, riktignok fra samme land, men slett ikke samme suppe), og én pose med noe grillkrydder for kylling!
Føler meg svindlet, og vil fraråde alle andre fra å handle på nettbutikken deres.

December 19, 2021

Reply from Sultan Marked AS

Hei Jacob , du mener du har mottat feil produkt og ja selvfølgelig høres ikke bra . Men du kunne sende en mail til oss og vi kunne fikse feilen men du valgte og skrive vi lurer folk, vi har ikke mottat en klage fra deg. Forsatt er ikke seint og sende en mail til oss.
Mvh
Sultan Marked As

Elendig nettside

Elendig nettside! Så mange flotte produkter, men dog så dårlig nettside. Er som å være på internett i 1996. Seriøst?

Edit: Av svaret til butikken, så sier vel dette sitt. Ingen selvinnsikt, og nok forklaringen på hvor nettsiden er helt ubrukelig. Hvorfor ikke heller gjøre noe med det, og be om meg endre anmeldelsen? Jaja

October 9, 2021

Reply from Sultan Marked AS

Hei Alexander , takk for kommentaren din, det er ikke rettferdig å gi 1 stjerne fordi du tror at det finnes flotte produkter og at nettsiden er dårlig , tross alt en side laget for å kjøpe produkter :) Mvh Sultan Marked AS

Rated 1 out of 5 stars

Treg levering og feil varer

Håndskrevet og utydelig etikett gjorde at Posten brukte to dager ekstra, fant ikke huset, og pakken måtte hentes på utlevereringssted. Det ser ut som de har stort utvalg, men krysser du av for at de kan erstatte det du har bestilt med tilsvarende vare, så gjør de det. Da velger de billigere og mindre pakker, for eksempel blir 300 gram hel koriander til 100 gram, 80 gram blir fort 40, også videre. Alle varene hadde grei holdbarhet, så de fortjener den ene stjernen.

July 2, 2021

Reply from Sultan Marked AS

Hei Lars , Vi ser ingen ulempe med å skrive fraktetiketten med hånd, du kan ikke holde oss ansvarlig for feilen postkontoret har gjort, hadde du bedt om hjemlevering, ville vi ha sendt den hjem.
Jeg lurte på om det er et sted som selger 300g koriander? vet du hvor stor ca.halv kilo koriander blir? Hvis du sjekker på andre nettsider de selger 1 pakke fersk koriander ca 50 gram for 31Nok og du har kjøpt ca.100 gra for 18 Nok ?
Jeg synes denne kommentaren du la og en stjerne du ga er urettferdig for oss.
mvh
Sultan Marked AS

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fikk tilsend rotne grønnsaker og…

Jeg fikk tilsend rotne grønnsaker og frukt, chia pakke hadde hull så ble det chiafrø i helle plastpose. Dårlig kvalitet på varer dessverre 😕

May 31, 2021

Reply from Sultan Marked AS

Hei Anna , Du bor i Slemmestad og har bestilt produktene fra oss som postpakke. Når du bestilte disse produktene, visste du at produktene ville komme med posten og du visste at kvaliteten ville forringes på grunn av temparaturendringen.
Hvis du hadde en klage, hvorfor valgte du å kommentere her i stedet for å sende oss en e-post? Vår policy var fornøy garanti, hvis du hadde kontaktet oss, ville du få refundert de skadede varene du kjøpte.
mvh
Sultan Marked AS

Rated 3 out of 5 stars

Førstegangs erfaring

Bestilte te via nettet i starten av mars som viste seg at de ikke hadde det på lager allikevel. Så de fortalte meg det dagen etter og fikk beskjed om at det ville ta litt tid før varen var på lager igjen og kunne velge å erstatte, vente eller pengene tilbake. Jeg valgte å smøre meg med tålmodighet og ba dem holde meg oppdatert.
I løpet av de to månedene fikk jeg en telefon etter en månedstid om at de ikke hadde glemt meg. Så etter to måneder fikk jeg en ny telefon om at de var på vei hjem til meg og jeg ikke hadde mulighet til å ta den imot, siden jeg ikke kunne spå to måneder fremover i tid. Så de prøvde å få meg til å betale for mer i frakt siden de hadde glemt at jeg hadde bestilt varen to måneder tilbake i tid og måtte forklare dette til sjåføren, og fikk rett etter det en kjapp tlf om at det hele var en feiltakelse og at varen ikke hadde kommet allikevel.
Jeg fikk varen først tre dager senere med en kort muntlig unnskyldning på tlf om forsinkelsen som var ok. Jeg fikk varen min, og det setter jeg pris på.
Men jeg synes det hadde vært hyggelig med en liten lapp eller liknende som takk for tålmodigheten.

Som førstegangs erfaring vil jeg si det er som det er. Spør du meg om jeg vil gjøre det igjen er svaret ett enkelt nei.
Jeg ser at de har potensial og håper de forbedrer rutinene og kan gi ett varmere preg.

May 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Anbefales

Fantastisk utvalg til rimelige priser. Lynrask og hyggelig levering. God informasjon hele veien.

February 9, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look