Cieniutka, drukowana szmatka z Chin która warta jest 20 a nie 80zł. Wybierając opcję dostawy klient widzi tylko czas dostawy w PL a że przesyłka idzie nie wiadomo skąd to już inna bajka. Totalne rozcz... See more
See what reviewers are saying
Tragedia. Wysyłka w 24 h ale czas dostawy 15 dni roboczych przy kurierze - doszła w ostatni możliwy dzień. Jakość bardzo kiepska, bardzo sztuczny, plastikowy materiał. Napis, który miał być na dole bl... See more
Skandaliczna. Informują expersowa o nadaniu przesyłki ale wysyłają paczkę z Chin o czym nie piszą już na kartach produktów. Od tygodnia nie mogę doprosić się dowódu nadania przesyłki. Nie mogę anulowa... See more
Zamówienie złożone 9.12.2024 r (miał to być prezent pod choinke) Mail informujący o wysłaniu. Do 16.12 paczka mimo wysylki nie przyszla. Interwencja paczka wysłana 17.12 z CHIN przewidywany... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Szczerze nie polecam
Szczerze nie polecam!
Gdybym przed zakupem trafiła na te opinie to bym nic w tym sklepie nie kupiła!
Zakupiony plecak kiepskiej jakości.
Przy dostawie dodatkowa opłata o której nie ma żadnej informacji!
Czekałam ok. miesiąca aby móc pobrać poświadczenie celne (dodatkowa opłata) i przesłać do działu reklamacji.
Jestem przekonana, że sklep dobrze o tym wie!
Podobna sytuacja plecak zamówiony 27.08…
Podobna sytuacja plecak zamówiony 27.08 nie ma do dziś...napisali wysłany i nie ma
Uwaga OSZUŚCI
Uwaga OSZUŚCI! Kupiłem plecak dla dziecka 1.09.2024 i zapłaciłem droższą przesyłkę, otrzymałem wiadomość potwierdzającą przyjęcie płatności i kolejną następnego dnia o wysyłce - i tyle. Plecaka nie ma, kontaktu nie ma kasy nie ma :( - nie wchodzić na stronę nie kupować!
Omijajcie z daleka!
Zwiódł mnie chyba dość profesjonalny wygląd strony, ale wciąż nie mogę uwierzyć ja jak - stara internetowa wyjadaczka - mogłam dać się tak porobić i wcześniej nie weszłam na tę stronę z opiniami. Plecak zamówiony na początku sierpnia, 20.08. rzekomo wysłany i oczywiście ani widu ani słychu przesyłki, kontakt z firmą żaden, przez jakiś czas strona w ogóle nie działała. Omijać z daleka!!!!
P.S. Plecak dotarł wczoraj, jest marniutką "chińszczyzną" i musiałam zapłacić listonoszowi 24 zł cła.
Dokonałam zwrotu na własny koszt, tyle dobrego, ze oddali za sam plecak.
Zamówiłam plecak 17 sierpnia
Zamówiłam plecak 17 sierpnia, 19 został wysłany. Do dnia dzisiejszego nie ma paczki. Zero odpowiedzi z firmy. Nie polecam.
Oszusci
Dzień dobry, 02.08 dostałam maila z informacją o wysyłce plecaka. Do dziś przesyłka nie dotarła. Na maila z pytaniem co sie dzieje z paczka -brak odpowiedzi. Szok... żałuję tylko że nie przeczytałam tych komentarzy zanim zamówiłam...
OSZUŚCI I NACIĄGACZE
Wszystko nie tak paczka idzie 30 dni bo z Chin o czym nie ma informacji opłata dodatkowa przy odbiorze za cło towar dramat plecak ze szmatek, niska jakość to jak bym nie powiedział nic. Nie zamawiajcie w tej firmie.
Oszuści i naciągacze
Oszuści i naciągacze. Wg . regulaminu wysyłka po 24 godzinach, a wysłali po dwunastu dniach. Słaby kontakt, bo na pierwsze dwa maile odpowiedzieli po kilku dniach. Szczerze odradzam!!!!
Nie polecam ,naciągacze ,zgłosiłam…
Nie polecam ,naciągacze ,zgłosiłam rezygnację z zamówienia który miła być w ciągu 1 dnia ,zapłaciłam więcej za kuriera a okazuje się że towar idzie z Chin i będzie za 14 dni lub 30 dni czekam na zwrot kasy do 2 dni , jak nie będzie kasy na koncie to zgłaszam na policję !!!
m.w
Beznadziejna firma
Beznadziejna firma. Nie polecam. Zero kontaktu!!!!
Czekam już ponad tydzień na przesyłkę!!!!
Obawiam się jakości zamówionych rzeczy, które być może przyjdą!!!!
NIE POLECAM!!!
NIE POLECAM!!!
Wysyłka w ciągu 24h ale z Chin, paczka doszła po kilku tygodniach, do tego ukryte koszty w postaci cła, które trzeba było zapłacić przy odbiorze 21,90zł.
Brak numeru tel., kontakt tylko mailowy
Jedno wielkie oszustwo!!!!!
Jedno wielkie oszustwo!!!!!
Przesyłka miała dotrzeć w 2-3 dni.
Zero kontaktu telefonicznego.
Napisałam maila by dowiedzieć się co z towarem bo nikt nawet nie raczył poinformować, że przesyłka jest nie możliwa z przyczyn braku towaru.
napisałam maila poinformowali mnie ,że przesyłka idzie ze wschodu i będzie dopiero za tydzień może dwa ( na TEMU idzie szybciej)
Poprosiłam o zwrot pieniędzy natychmiast ( płaciłam BLIKIEM)
I tu dostałam informację, że księgowa jest na urlopie.
Potem, że przełożony otrzymał informację.
koszulka miała być prezentem
Zaznaczam firma jednoosobowa.
Sprawę zgłosiłam na Policję!!!!
Jak można tak oszukiwać WSTYD !!!!
OSZUŚCI I NACIĄGACZE!!!
Jedna wielka kpina! towar niewarty swojej ceny, tania chińszczyzna! ukryte koszty w postaci opłaty cła przy odbiorze paczki! Ile jeszcze ludzi musi zostać oszukanych, aby ktoś odpowiedni zainteresował się takimi "firemkami"?!
Nie polecam!!!
Brak dokładnego opisu z jakiego materiału, i dodatkowych kosztów celnych!
Przesyłka z Chin- NIE POLECAM
Przesyłka nie jest wysyłana natychmiastowo. Okazuje się, że produkty wysyłane są z Chin. Dotarły po kilku tygodniach- musiałam opłacić cło, aby odebrać paczkę. Koszulki - 100 % poliester, totalnie zaniżony rozmiar.
Poliester w czystej postaci
Przy zamawianiu nie ma informacji, że będzie naliczona dodatkowa opłata podczas odbioru paczki. Nie ma informacji o materiałach, z których produkowane są koszulki. Niestety okazał się to 100% poliester. Nadruk ładny, w intensywnych barwach. Firma odpowiedziała na moje zapytanie na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia, przesłała mi link do śledzenia przesyłki, więc to na plus. Gdyby jednak na formularzu przy zamawianiu koszulek była informacja, że wprawdzie wysyłka jest w ciągu 24 godzin, ale z Chin... to nie zamówiłabym. Doszukałam się tej informacji dopiero w regulaminie. Dlatego tyłu ludzi czuje się oszukanych. Gdyby jeszcze koszulki były akceptowalnej jakości... ale niestety nie są, trudno w niej wytrzymać kilka godzin. Można oczywiście rozpocząć proces reklamacyjny... podsumowując - bezpieczniej kupować u polskich producentów czy zrobić sobie nadruk we własnym zakresie niż łasić się na atrakcyjne wzornictwo w bardzo słabej jakości i mnóstwo czekania.
Oszusci!!
Oszusci!!
Nie polecam..
Paczka przyszła po miesiącu . Mimo że przesyłka była opłacona musiałam dodatkowo zapłacić 32.50zl🤨
Jakość bluzy ...kiepska
OSZUSTWO
TRAGEDIA. 104zł zapłaciłam za koszulke
Przesyłka szła miesiąc a miała być za parę dni na urodziny ,na dodatek jeszcze odbiór musiałam opłacić 16 zł PREZENT NIE UDANY ,BADZIEWIE Z CHIN o tym nie informują !!Na shein kupowałam tanie i ładniejsze koszulki dla syna ! OSZUSTWO PROSZE UWAZAC ,ZERO TEL...
OSZUSTWO !!!!
OSZUSTWO !!!!
Sklep ma siedzibę w Angli.
Zkladasz zamówienie na bluzę plus opłata za paczkę.
Paczka opłacona że komy czas dostawy do miesiąca z Chin,
Paczka nigdy nie zostaje wysłana po miesiącu dział reklamacyjny zwraca Ci pieniądze za towar ale za przesyłkę której nie nadal już nie tak właśnie okradaja konsumenta
OSZUSCI powinni zablokować tą działalność a pracowników pociągnąć do odpowiedzialności
Powinni ten sklep zamknąć
Powinni ten sklep zamknąć, ukrywanie informacji że wysyłka z Chin. Zerowy kontakt . Dodatkowe koszty za podatek. Koszulki materiał masakra
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.