Zamówienie nie dotarlo
Zamówienie nie dotarło, brak odzewu od firmy, brak odpowiedzi mailowej.
Suprizo.pl można określić trzema słowami: Świat prezentów personalizowanych. Najprościej rzecz ujmując, jakby określić nas tylko jednym słowem będą to: prezenty. Ale nie upominek zwykły, wszędzie dostępny, ponieważ Suprizo.pl to prezenty z pasją. Jesteśmy pasjonatami tego, co robimy. Widać to patrząc na oferowane przez nas prezenty. Wkładamy w tę pracę całe serce, dlatego przykładamy wszelkich starań, aby zadowolić naszych klientów.
Emilii Plater 7I / 2, 65-395, Zielona Gora, Poland
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zamówienie nie dotarło, brak odzewu od firmy, brak odpowiedzi mailowej.
Zakupiłem laurkę. Laurka przyszła, natomiast była nadrukowana ze złą datą oraz podpisami członków (na mailu potwierdzającym zamówienie personalizacja prawidłowo wczytana/wykonana). Prezent źle zapakowany, przez co została uszkodzona/pęknięta ramka - paczka nadana inpostem i szkoda zgłoszona natomiast dostałem informację że paczka źle zapakowana przez nadawcę. Chciałbym skontaktować się ze sprzedającym, natomiast telefon nie odpowiada (wielokrotnie o różnych godzinach próbowałem), a skrzynka mailowa milczy. Jestem zniesmaczony całą sytuacją. O ile jestem jestem w stanie przeżyć stratę pieniędzy, o tyle nie jestem w stanie przejść obojętnie na nieuczciwie zarabiającym sprzedawcy. Nie oczekuje wiele, słowo przepraszam wystarczy - tutaj od prawie 2 tygodni telefon milczy.
Edit* Sprzedający skontaktował się ze mną i tłumaczył sytuację końcem urlopowym we wrześniu oraz wiadomością w spamie. Ostatecznie dokonał zwrotu pieniędzy oraz wysłał kolejny raz zamówiony przedmiot. Jest to miłe z Jego strony, natomiast ile osób nie dostaje żadnej rekompensaty w podobnych przypadkach
Zamawiałam pudełko z grawerem na chrzest, bardzo ładnie i starannie wykonane. Zależało mi na szybkiej dostawie ponieważ zrobiłam zamówienie trochę późno i potrzebowałam prezent na już. Na moją prośbę zamówienie zostało potraktowane priorytetowo. Naprawdę polecam
Gorąco polecam zakupy na suprizo.pl ! Z pewnością znajdziecie tam ciekawy upominek z możliwością personalizacji dzięki czemu obdarowana osoba poczuje się wyjątkowa . Na wyróżnienie zasługuje również obsługa sklepu, która natychmiastowo odpowiada na każde pytanie i służy pomocą.
Szybka transakcja. Miła i rzetelna obsługa. Towar szklany zabezpieczony w przesyłce . Dotarł w całości. Dziękuję!
Rzetelna firma, dobry kontakt ze Sprzedawca, szybka wysyłka, dobra cena. Polecam!

Reply from SuprizoPL
Najlepsza firma na jaką mogłam trafić.Złożyłam zamówienie rano na poduszki personalizowane i zadzwoniłam z prośbą o jak najszybsze wysłanie.I co ?Tego samego dnia już po paru godzinach dostałam info,że moja paczka jest nadana Świetna firma polecam z całego serca.
Jeśli chodzi o terminowość to bez zarzutów. Kieliszek Krosna więc jakość super. ale nadruk niedokładny tak jakby w zmywarce sie już w niektórych miejscach pościerał. Literki małe zlewające się z kieliszkiem. Kieliszek na zdjęciu wygląda efektownie po wykoniu jest przeciętny

Reply from SuprizoPL
Solidna firma! Zakup zgodny z oczekiwaniami, kontakt wyśmienity. Prezent ( szklanka do whisky z grawerem) zrobiony idealnie, w dodatku bardzo trafiony. Napis w punkt, nie zbyt rzucający się w oczy, a jednocześnie bardzo starannie i dokładnie zrobiony, nabiera blasku po napełnieniu odpowiednim trunkiem! Polecam zakupy na suprizo.pl i na pewno "jeszcze tam wrócę"
Polecam fantastyczny prezent w ramach podziękowania dla Promotora. Aromatyczna herbata i wspaniałe miody w pięknie wykończonej skrzyneczce. Firma szybko odpowiada na wszelkie wątpliwości i priorytetowo rozwiązuję problemy wynikające np z nieprzewidzianych usterek.
Zgłosiłem zwrot koszulki że względu na plamę, co pokazuje, że towar przed wysłaniem nie jest wystarczająco sprawdzany. Sam proces zwrotu bardzo się dłużył i był dość skomplikowany więc trochę mnie to zdenerwowało, jednak koniec końców oddano mi pieniądze, więc jest ok
Zamawiałam większą ilość tych samych produktów i wtedy można liczyć na fajny rabat.
Dobra jakość produktu, szybka dostawa i pomocny kontakt telefoniczny, więc bez zastrzeżeń.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.