Vi bestilte en seng i 2022
Vi bestilte en seng i 2022, som vi fikk i september dette året.
Sengen som i utgangspunktet kostet nærmere 70000 virket veldig fristende da den ble satt ned til rundt 45 tusen.
2 år senere, sengen er ubrukelig. Knekt glidelås, som ikke er grunnet spenn, fordi det er luftlommer rundt hoved madrass, overmadrass mistet form og man kjenner godt materiale inni den, og sist men ikke minst det grusomme søkket man får i seng. Vi kjøpte denne for vi ble lovet at dette ikke ville skje med den.
Vi klaget selvsagt, og kravene var helt idiotisk. Vi måtte ha en stokk på siden av madrassen som viste at den var sunket, skjønt selv slappe fjærer holder seg oppe uten trykk. Klagen ble ikke godkjent, så nå må vi evt kjøpe ny seng, igjen!
Jeg er direkte sjokkert over hvor dårlig kundebehandlingen er, og ikke minst kvaliteten på denne elendige sengen.
Inteligelen er løsnet fra madrassen, noe vi opplevde når vi skulle snu dem, tok bilde, fikk beskjed om at den skulle ikke stå sånn, den var laget for å ligge? Den skal ikke løsne selv om.
Glidelåsen er vår egen feil, vi skulle behandlet den med forsiktighet ? Den GLIR rett på, der den selvsagt ikke er knekt da. Så her sitter vi med en seng der vi våkner med smerter, og lite uthvilt etter å ha lagt skrått og i en dump en hel natt, og får så beskjed om at det ikke er sånn? De kan vel få komme hjem til oss å prøve selv da. Det er direkte søppel, og jeg kommer ALDRI til å kjøpe en sånn seng igjen, eller anbefale den til noen.
Hvordan kan man selge et sånt produkt til en slik pris, og ikke ta klagene seriøst. Man klager vel ikke på noe man er fornøyd med.
Hvem i alledager gjør det ?!?!?!
Styr unna! Ikke vits å blakke seg på noe som har null kvalitet.
April 2, 2025
Unprompted review