40 års fødselsdag Jeg vidste allerede for 2 år siden, at det var Svanecatering der skulle lave mad til min fødselsdag. Maden er top lækker, vel tilberedt, tilsmagt, og er af god kvalitet. Jeg havde... See more
Company replied
Sååå lækker mad og virkelig flot anrettet! 🤩 Min kone og jeg holdt bryllup for 70 mennesker, og alle har rost maden til skyerne. Nogle sagde: “Det lækreste kød, de nogensinde havde fået til en fe... See more
Company replied
Tak til Svane Catering for en helt forrygende lækker Tapas. Her er god kundeservice i fokus. Vi ønskede tilkøb, intet problem. Maden stod klar til aftalte tid. Dialogen med Keith er bare super.... See more
Vi brugte Svanecatering til vores søns 18-års fødselsdag. I det hele taget bundærlig og lækker mad lavet med friske og reelle råvarer - et koncept der holder. Stor ros til maden fra os, men vigtigst... See more
Vi leverer alt fra stort til småt, catering, hverdagsmad, menuer og meget andet
Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Vi havde fornøjelsen af en social dining til en 40 års fødselsdag og alt var perfekt! Skøn mad, skøn service - utroligt behageligt med de 2 kokke i vores køkken! Klart en kæmpe anbefaling herfra!

Reply from svane|catering
Da jeg skulle fejre min 50 års fødselsdag vidste jeg bare, at Svane Catering skulle levere maden.
Jeg havde fulgt dem på SoMe igennem en årrække og har altid synes maden så sindssygt lækker ud!
Keith og jeg talte om mine ønsker og nåede frem til at det skulle være social dining. En superhyggelig og samtidig luksuriøs måde at forkæle sine gæster.
Svane Catering overgik sig selv!
Vi fik den lækreste mad; mørt oksekød, saftig kylling, det lækreste tilbehør og dressing/sauce. Alt sammen delikat afbalanceret og smukt anrettet.
Jeg køber kun catering herfra fremover - de andre steder kan slet ikke følge med! ⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from svane|catering
Som altid en udsøgt fornøjelse med mad fra Keith og svanecatering.
Alle gæster skamroser altid maden, selv gæster der tidligere har arbejdet professionelt i restaurationsbranchen.
Nemt at følge medfølgende vejledninger, kødet og den fantastisk mørt og saftigt, smagfuld sauce, dejlige sommersalater, altid rigeligt med mad.
Det hele spiller, vi bruger altid Keith når vi skal have større selskaber og kan kun anbefale alle andre at gøre dette.

Reply from svane|catering
Vi har holdt min mors 70 års fødselsdag her i weekenden og fik tapas leveret fra Keith/Svane Catering og wauw det var bare så fantastisk lækkert og vores gæster roste det til skyerne og det samme kan vi gøre ✍🏻
Det var bare lækkert, flot “sat op” og med det mest fantastiske brød til.
Af hjertet tak for en fantastisk oplevelse ♥️

Reply from svane|catering
Jeg fik den dejligste mad til min 40-års fødselsdag – og det var simpelthen perfekt! Alt spillede bare: maden var nem at gå til, smukt anrettet, virkelig lækker og der var rigeligt af det. Gæsterne var begejstrede, og jeg kunne bare læne mig tilbage og nyde aftenen. Tusind tak, Keith, for at gøre dagen ekstra speciel!

Reply from svane|catering
Vi fik den mest fantastisk mad ved vores bryllup i lørdags - vores gæster har stort set alle efterfølgende sagt, hvor var maden lækker så vi siger tusinde tak for godt arbejde og samarbejde til Keith og hans medarbejdere. Bryllup d.28.06.25
Caroline og Mads

Reply from svane|catering
Altid fantastisk mad og ikke mindst suveræn service
Vi benyttede Svane Catering til vores bryllup - og det var en af de bedste beslutninger.
Maden var enormt lækker, og bidrog til en perfekt aften. Vi har brugt Svane Catering ved flere lejligheder, og vi kommer helt sikkert igen!

Reply from svane|catering
Vi fik super lækker mad til vores søns konfirmation. Gæsterne roste maden og anretningen virkelig meget. Aldrig har jeg smagt så god en rødvinssauce og rabarbertrifli, ej hvor var det lækkert. Alt var lækkert. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos Keith.

Jeg fik 2 retters lækker mad til min fødselsdag
Det levede op til mine forventninger og til en rimelig pris.

Reply from svane|catering
Det var bare rigtig godt ;)
Alt var klar som aftalt og kom til tiden. Vigtigst af alt, er at det smagte super godt ;)
Tak for god mad!
Vh
Dorthe og Mirza

Reply from svane|catering
Maden var klar til tiden, vores gæster var tilfredse og det jeg også nu

Reply from svane|catering
Vi har brugt Svane Catering flere gange og har hver gang haft en rigtig positiv oplevelse. Senest bestilte vi brunch til en familiefejring, og maden var både lækker og flot anrettet. Gæsterne var meget tilfredse, og der var noget for enhver smag.
Vi har tidligere også brugt Svane Catering til en sommerfest, og begge gange har servicen været professionel og imødekommende. Keith er god til at lytte til ønsker og levere en løsning, der passer perfekt til anledningen.
Vi kan varmt anbefale Svane Catering til både små og store arrangementer og vender helt sikkert tilbage en anden gang!

Reply from svane|catering
I forbindelse med nytårsaften fik vi mad leveret af svane catering, det var helt magisk og super nemt at klargøre.
Har tidligere også brugt Keith og det er altid super lækkert.

Reply from svane|catering
Vi har flere gange brugt svane catering og en kæmpe stor anbefaling her fra !
Tvivl ikke med at få en mad oplevelse hos dem 😊

Reply from svane|catering
Meget lækker og velsmagende mad, som er smukt anrettet. Keith er punktlig og venlig at kommunikere med 😊

Reply from svane|catering
Vi blev enige om, at det er den bedste mad til julefrokost nogensinde blandt forskellige afprøvet gennem adskillige år. Stor ros herfra.

Reply from svane|catering
kanon lækker mad, osm til tiden og Keith er en super nem person at arbejde med. 6 ud af 5 stjerner

Reply from svane|catering
Keith er enormt flink og imødekommende - super skøn service. Maden er virkelig god, så alt i alt en rigtig god oplevelse😊