reshoppit.dk Svendborg  Reviews 223

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun positive oplevelser fra butikken. Der er altid rent og pænt, og personalet svarer altid høfligt og uddybende på spørgsmål. Jeg synes det er blevet meget nemmere at oprette varer, efter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Klar anbefaling herfra! Nemt system med appen når alle ting skal registreres og nemt at følge med i ens salg. Søde ansatte der altid står klar med et smil og en hjælpende hånd😊 Butikken fremstår... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har haft en stand i Reshoppit Svendborg i to måneder og har haft et rigtig flot salg. Jeg er vild med tanken om, at tingene får nyt liv. Butikken er super hyggelig, og personalet er altid smilende og... See more

Rated 4 out of 5 stars

Super nem måde at sælge tøj/ sko mv. Appen er brugervenlig, og personalet er både tilgængelige og hjælpsomme. Det nye lokale er virkelig fint - rent og overskueligt.

1. Thrift Store
  2. Second Hand Store
  3. Used Clothing Store

Written by the company

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Super fin og hyggelig butik

Super fin og hyggelig butik. Altid sødt og hjælpsomt personale.
Kommer her både som køber og sælger.

July 22, 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at gør god gavn af vores butik. Vi glæder os til at tage imod dig i fremtiden 😃

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin butik med søde og…

Rigtig fin butik med søde og imødekommende medarbejdere. En fantastisk måde at lade sit tøj få nyt liv , og man kan altid finde nye genbrugsfund til garderoben ✨ 👚👗👙🥼

July 17, 2025

Hej Sidse,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har fundet en masse fine sager i vores butik. Der er virkelig også bare mange fine skatte, der gemmer sig derinde! 💚

Gode tøj fund

Gode tøj fund, søde medarbejdere

July 15, 2025

Hej Elias

Tak for din anmeldelse! Dejligt med gode fund, og tak for de søde ord om vores medarbejdere 😀

Super butik 🌞

Vi er rigtig glade for butikken, konceptet og betjeningen.
Vi har købt mange gode ting til billige penge.
Ligeledes har vi solgt for en masse penge og det er en fed måde at vide at ens tøj lever videre hos andre 🌞

July 15, 2025

Hej Fie,

Dejligt at høre, at du både har købt og solgt en masse i reshoppit Svendborg! 😃
Vi glæder os til at tage imod dig i fremtiden.

Jeg ønsker dig en skøn dag,

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dejligt system med god app til…

Virkelig dejligt system med god app til at følge med. Altid glade og hjælpsomme medarbejdere.

July 13, 2025

Hej Karoline

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du også er glad for appen - det er vi i den grad også! 😃 Og tak for de søde ord om vores medarbejdere - vi glæder os til at tage imod dig i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Altid smilende og skønt personale

Altid smilende og skønt personale, Butikken er altid pæn og ren.

July 13, 2025

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik.

Du må have en dejlig dag 🤎

Rated 5 out of 5 stars

Det har simpelthen været super smart

Det har simpelthen været super smart, nemt og hurtigt at have en stand!!

Skønt personale, altid super søde og gode til at hjælpe

July 12, 2025

Hej Tiffani,

Tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik. Vi glæder os til at tage imod dig i fremtiden 💚

Rated 4 out of 5 stars

Super god butik

Butikken har god service og er pæn og indbydende

July 12, 2025

Hej Viola,

Tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik! 😃

Du må have en fantastisk dag.

Altid en fornøjelse!

Virkelig skøn butik med et stort og varieret udvalg. Det er altid en fornøjelse at komme der som kunde, og jeg glæder mig meget til snart at få min egen stand. Personalet er imødekommende og venlige – man bliver altid mødt med et smil.
- kæmpe anbefaling+ !

July 11, 2025

Hej Thea

Tusind tak for de søde ord! Det varmer ved os alle sammen 💚

Fantastiske fund.

Fantastiske fund.
Har ikke haft stand der, men har købt rigtig mange lækre ting. SÅ sødt personale

March 22, 2025

Kære Daniella,

Mange tak for de søde ord om vores personale i butikken - det er vi glade for. Dejligt at høre, at du har fundet en masse fine sager - der gemmer sig nemlig rigtig meget godt!

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Personalet er mega venligt og super hjælpsom. Kæmpe anbefalelse hvis man vil sælge ens brugte tøj😍

January 7, 2025

Kære Andrea,

TAK for de søde ord om vores personale i reshoppit Svendborg! Det varmer rigtig meget 😍

Fantastisk butik !

Reshoppit Svendborg kan godt anbefales - godt salg for mit vedkommende.
Reshoppit er en perfekt løsning hvis man har tøj, som skal ud og have nyt liv.
Personalet er altid glade og hjælpsomme.

March 12, 2025

Kære Heidi,

Tak for din gode anmeldelse af din oplevelse med reshoppit Svendborg!
Vi er rigtig glade for, at du kan lide vores koncept, og ser frem til at møde dig ude i butikken.

Rated 5 out of 5 stars

Reshoppit Svendborg har min største anbefaling.

Jeg har haft stand i Reshoppit i Svendborg on and off siden butikken åbnede og jeg er KÆMPE fan!
Det er så nemt, jeg fylder min stand og så kommer pengene ind på min konto to gange i måneden. Ingen "prutter" om prisen, ingen lange kvælende sms korrespondancer med en køber der alligevel aldrig dukker op :(
Og så er der jo den fordel at når jeg er forbi butikken får jeg altid købt noget med hjem til bøde mig og mine unger. Især min teenager på 14 elsker at gå på jagt i Reshoppit. vi har fundet alt fra basic T-shirt, Malene Birger bluser Ganni kjoler og helt nye Billi Bi støvler!
For mig personligt synes jeg at det Reshoppit kan som jeg ikke finder i andre genbrugsbutikker det er at man slet ikke tænker det som genbrug i den gammeldags forstand hvor der lugter lidt dårligt og butikken roder. Nej her er god lugt og luft og masser af lys og indretningen er tidssvarende og moderne i fed urban stil!
Jeg kan kun sige at Reshoppit er en super cool butik som jeg elsker både at shoppe i og sælge fra.

March 12, 2025

Kære Louise,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser både som standlejer og som kunde hos Reshoppit i Svendborg.

Det betyder meget for os, at vores koncept gør det nemt og bekvemt for dig at sælge, og at du værdsætter den gode oplevelse, når du shopper i butikken. Vi er også glade for, at både du og din teenager har fundet fede fund hos os – det er altid dejligt at høre!

Vi er stolte af, at vores butik skiller sig ud med en moderne og indbydende indretning, og vi glæder os til at fortsætte med at tilbyde en fantastisk shoppingoplevelse.

Tak for din ros og anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Suverænt koncept!

Jeg elsker Reshoppit.
Hele konceptet og måden tingene kører på.
Det er tjekket og professionelt håndteret.
Bliver mødt med smil og serviceminded personale. Altid hjælpsomme:)

March 1, 2025

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en positiv oplevelse, både med vores koncept, men også med vores dygtige personale.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag! ♻️

Dejlig butik & hjælpsomt personale

Jeg har fast gang i butikken - både som kunde & som standlejer, & jeg må bare sige at det er et dejligt sted at komme. Fine faciliteter, rigeligt med prøverum (som man ellers tit kan savne i secondhandbutikker) & altid noget nyt godt at komme efter til gode priser 🤩

Butikken personale er søde & hjælpsomme. & Bonus: Der spilles altid go’ musik i butikken 😁

February 22, 2025

Kære Sara,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du både som kunde og standlejer har haft gode oplevelser hos os. Det betyder meget for os, at du sætter pris på både faciliteterne, personalet og musikken i butikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 🤩

God Service.

Jeg skriver til butikken da jeg har mistet nogle varer. Kort tid efter får jeg en besked at de vil hjælpe med at finde varen.
God service og hjælpende. Det var en dejlig oplevelse.

March 8, 2025

Kære Klara,

Mange tak for at have taget dig tid til at skrive en anmeldelse af reshoppit Svendborg. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god dag til dig!

Rated 5 out of 5 stars

Personalet er super søde og hjælpsomme…

Personalet er super søde og hjælpsomme til hvis man har lejet en stand! Også super gode fund man kan finde derinde!

March 6, 2025

Kære Rebecca,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik.
Vi gør vores bedste for at skabe en venlig atmosfære, og det er fantastisk at høre, at det bliver bemærket!

Vi håber at se dig i butikken igen snart.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice!!!

Oplevede medarbejderne bag kassen havde mere travlt med fnidder og telefoner end kundeservice. Havde bedt om at få et -25% skilt op i 7 dage, det var slet ikke blevet sat op. Da jeg kommer for at pakke stand ned, sagde de at de ikke havde sat skilt op, grundet at de havde fået nye skilte?? Desuden hang mit tøj overalt i butikken. Tænker man er ansat til andet end at stå bag en kasse og grine sammen. Sidste gang jeg benytter mig af det og fortæller gerne min dårlige oplevelser til venner og bekendte.

November 7, 2024

Hej Ann-Sophie,

Tak for din anmeldelse!

Jeg beklager den oplevelse, du har haft i butikken. Vi går meget op i at yde en god service, og dette lyder bestemt ikke som den service, vi ønsker vi vores butikker. Det vil vi tage med videre. Det er vigtigt for os at hjælpe vores kunder, sådan de får den bedste oplevelse.

Meget af vores arbejde og kundeservice foregår også på telefonen i butikken, bl.a. i forhold til henvendelser på varer. Dog skal dette selvfølgelig ikke gå ud over jer, der kommer ind i butikken.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller oplysninger, du gerne vil dele, er du altid velkommen til at kontakte os. Din feedback er værdifuld for os for at kunne forbedre vores serviceoplevelse.

Take a closer look