Har haft en stand i Reshoppit Svendborg i to måneder og har haft et rigtig flot salg. Jeg er vild med tanken om, at tingene får nyt liv. Butikken er super hyggelig, og personalet er altid smilende og... See more
Company replied
Super nem måde at sælge tøj/ sko mv. Appen er brugervenlig, og personalet er både tilgængelige og hjælpsomme. Det nye lokale er virkelig fint - rent og overskueligt.
Company replied
Jeg har haft en stand af flere omgange, og denne gang i 2 måneder. Jeg har været rigtig glad for både personale service og mit salg hos Reshoppit. Jeg synes deres butik er altid pæn og ren, og tøjet h... See more
Company replied
Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig. Det sødeste smilende og hjælpsomme personale. Jeg kan varmt anbefale både at handle i butikken og også sige sit tøj på en stand. Man sæ... See more
Company replied
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Ole Rømers Vej 57, 5700, Svendborg, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg har været rigtig glad for mine 4 uger. Masser af salg og venlig behandling af de ansatte. Stor anbefaling herfra!

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Jeg har haft en stand ved reshoppit nogle gange nu, og jeg har været rigtig glad for det. Det er nemt at sætte op med priser og skilte, og prisen for standleje er fair. Personalet i min lokale butik er desuden meget søde og behjælpelige.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig.
Det sødeste smilende og hjælpsomme personale.
Man sælger godt og tjener gode penge på sine brugte ting.
En varm anbefaling herfra ❤️

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Det er et dejligt sted at komme - og man får altid god behandling.
Der er rent og pænt - og overskueligt.
Konceptet holder og de er aktive på sociale medier.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Hyggeligt nyt lokale, butikken har fået. Jeg har to stande og har været glad for både salg og service. Kan absolut anbefales!

Reply from reshoppit.dk Svendborg
De har været rigtig hjælpsomme og behagelige , altid en fornøjelse at komme her 👍

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Godt udvalg af forskelligt tøj i alle størrelser. Nemt princip når du har en stand. Overskuelig butik med gode priser

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Nem og effektiv måde at sælge brugte ting. God service

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Reshoppit har imødekommende og hjælpsomme medarbejdere. Butikken er super fin, og har en god overskuelig størrelse og antal stande ☺️
Et besøg værd!

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Her er generel god orden og det er overskueligt at gå rundt. Her er søde ansatte som er gode til at hjælpe. Der er både tøj til mænd, kvinder og børn og til alle aldre. Jeg er meget tilfreds med servicen i Svendborg og jeg fået solgt en del her.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Jeg har været meget tilfreds med at sælge i Reshoppit i Svendborg. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og der er en dejlig rolig og hyggelig stemning i butikken. Stor anbefaling herfra😊

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Supergod service og placering af butikken. Godt koncept der er let at bruge. Dog lidt dyr standleje, hvis man sælger billige ting.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Altid supergod og imødekommende atmosfære i butikken samt en overskuelig og indbydende butik at komme ind i. Standleje fungerer upåklageligt, og salg understøttes dejligt af butikkens brug af sociale medier.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Rigtig god mulighed for at sælge ud fra gemmerne og sødt personale til at hjælpe

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Utrolig flink og sødt personale, kan bestemt anbefales, er gode til at hjælpe og er der altid for en, en god måde at få solgt ud af at gamle tøj, og til et godt formål med genbrug. ☺️

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Ny god og mere overskuelig butik, med meget hyggeligere atmosfære og altid sødt personale.