Jeg har kun positive oplevelser fra butikken. Der er altid rent og pænt, og personalet svarer altid høfligt og uddybende på spørgsmål. Jeg synes det er blevet meget nemmere at oprette varer, efter... See more
See what reviewers are saying
Har haft en stand i Reshoppit Svendborg i to måneder og har haft et rigtig flot salg. Jeg er vild med tanken om, at tingene får nyt liv. Butikken er super hyggelig, og personalet er altid smilende og... See more
Company replied
Super nem måde at sælge tøj/ sko mv. Appen er brugervenlig, og personalet er både tilgængelige og hjælpsomme. Det nye lokale er virkelig fint - rent og overskueligt.
Company replied
Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig. Det sødeste smilende og hjælpsomme personale. Jeg kan varmt anbefale både at handle i butikken og også sige sit tøj på en stand. Man sæ... See more
Company details
Written by the company
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Contact info
Ole Rømers Vej 57, 5700, Svendborg, Denmark
- 53 76 67 70
- svendborg@reshoppit.dk
- svendborg.reshoppit.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hjælpsomt personale
Hjælpsomt personale, og det er nemt at booke stand og sætte varer på løbende.
Rart at der medfølger prismærker mm

Skøn butik
Skøn butik. Altid sødt personale som er imødekommende og hjælpsomme både når man er kunde og standlejer.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Nem og rar måde at sælge ens tøj på
Nem og rar måde at sælge ens tøj på! Plejer altid at sælge mange stk 😊

God kommunikation og oplevelse
De var gode til at skrive når tøjet var sat op og tilbyde om det skulle sættes ned når salget var gået i stå. God oplevelse.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
En dejlig måde at sælge dit tøj videre…
En dejlig måde at sælge dit tøj videre til andres glæde. Jeg vil gentage succesen og give Reshoppit min varmeste anbefaling

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Super godt sted at sælge sit tøj og…
Super godt sted at sælge sit tøj og hjælpsomt personale

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Det er nemt at sætte en stand op
Det er nemt at sætte en stand op. Og personalet er meget venlige.

Altid godt service…
Altid godt service og hjælpsomt personale. Butikken er altid fin og ryddelig. En fornøjelse at komme der.

Sødt personale
Sødt personale, hjælpsom, smilende.
Vil anbefale andre hvis de har tøj at sælge at tage turen her op.

Meget fin og overskueligt
Meget fin og overskueligt. Personalet er gode til at hjælpe.

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Det var en god oplevelse endnu en gang…
Det var en god oplevelse endnu en gang at have stand ved jer. Denne gang har standen været pæn, når jeg har været deroppe og ikke haft behov for den store oprydning. Det er første gang, jeg har været der, efter appen er kommet på, det fungere rigtigt god.

Sødt og imødekommende personale
Sødt og imødekommende personale. Flot og imødekommende lokaler.

Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt. Super venligt personale, som altid er klar til at hjælpe.

Go’ energi i butikken
Dejlig, lys og indbydende butik , imødekommende og meget hjælpsomt personale . Mine bedste anbefalinger

Reply from reshoppit.dk Svendborg
Har aldrig oplevet en rigtig flot og…
Har aldrig oplevet en rigtig flot og højt service.
Er meget tilfreds med det hele.
Mvh Lisa

God oplevelse
Jeg synes at det fungerer rigtig optimalt med standleje.
Sødt personale, som er gode til at guide en gennem processen.
Nemt og optimalt!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.