Het is inmiddels de tweede keer dat ik van Taartprintje gepersonaliseerde eetbare stickers bestel. Ik ben enorm tevreden van hun service. Doe zo voort!
See what reviewers are saying
Mooie print kwaliteit, snel geleverd en lekker! Prijs/kwaliteit en service bij vragen TOP. Vaste klant inmiddels ook voor m'n zakelijke bestellingen.
De levering was veel te laat en men is niet bereikbaar per mail of via Facebook, telefoonnummer is er niet. Kregen de prints pas aan na het geplande feestje. Dus geld weggegooid!
Company replied
Company details
Written by the company
Eetbare prints voor taart- en cupcakes.
Contact info
Zenegroen 179, 8935kg, Leeuwarden, Netherlands
- info@taartprintje.com
- taartprintje.com
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering& betrouwbare site
De levering was veel te laat.

Mooie print kwaliteit
Vaste klant inmiddels ook voor m'n zakelijke bestellingen.
Dik 5 sterren voor de service en smaak van het papier!!
Ik geef ze 5 sterren omdat het printje binnen de gestelde tijd binnen was. Het eetpapier was al voorgesneden echt top en ik moet zeggen dat het eetpapier erg lekker is. Volgende keer bestel ik weer.
Mooie gepersonaliseerde taart print.
Hier een gepersonaliseerde taart printje besteld. Heb gekozen om deze uit te laten snijden omdat het dan mooi rond gesneden wordt. Dit is erg mooi gedaan. Kleuren zijn mooi. Tot mijn verrassing zaten er 4 cupcake printjes bij. Duidelijke beschrijving hoe te gebruiken en/of te bewaren. Top!
Top kwaliteit, snelle verzending en vriendelijk contact
Ik heb al meerdere keren besteld en altijd top kwaliteit, snelle verzending en super vriendelijk contact!
Absoluut een vaste klant ❤️
Klantvriendelijk en snelle service
Klantvriendelijk en snelle service.
Print was van goeie kwaliteit en ook kwa kleuren en helderheid. Het kwam netjes verpakt thuis en was gemakkelijk op de taart te bevestigen.
Het printje kwam gescheurd aan
Het printje kwam gescheurd aan. Ik had een uitgesneden printje besteld. Het is duidelijk dat dit bij het uitsnijden gebeurd moest zijn.
Ik heb een mail gestuurd maar ik krijg hier geen reactie op.
Zonde van het geld! Ik raad deze webshop af. Telefonisch zijn zij niet te bereiken

Een dikke 10
Hoi
Ik ben super blij met jullie.
Altijd mooie printen.
Mooie kwaliteit en altijd optijd geleverd.
Een dikke 10.👍🥳
Mooie kwaliteit frosted sheets
Mooie kwaliteit frosted sheets! Ik heb deze laten uitsnijden zodat ik ze gelijk kan gebruiken. Ben heel tevreden en zal zeker nog een keer bestellen in de toekomst!
Niet gesneden, waardeloze oplossing
3 setjes prints besteld. Bewust gekozen voor gesneden printjes, omdat ik wist dat je dat zelf nooit netjes voor elkaar krijgt. Helaas bij bezorging bleek maar 1 van de 3 gesneden. Er kwam in eerste instantie super snel een reactie op mijn mail waarin ik dit aangaf, want ik moest ze uit de verpakking halen (dit had ik uiteraard gedaan voordat ik mailde). Toen de fout aan de andere kant bleek te liggen kwam er ineens niet zo snel meer antwoord. Geboden oplossing: terugsturen, dan zouden zij snijden en het dan weer terug sturen. Tegen de tijd dat dit was aangeboden was dit echter te laat voor de verjaardag waarvoor het besteld was. Nu wel geld terug gekregen voor de snijkosten, maar het is ontzettend lastig om zelf strak te snijden. Ben heel erg teleurgesteld en zal niet nog een keer hier bestellen. Jammer, want de print kwaliteit is wel heel goed.

Reply from Taartprintje
1 mei een bestelling gedaan,tot nu toe…
1 mei een bestelling gedaan,tot nu toe niks ontvangen.Krijg ook geen antwoordt op email of chatbericht op Facebook.Slechtere service dan hier vindt je nergens anders!

Reply from Taartprintje
De Taartprint was heerlijk en erg mooi😀
Ik ben hier heel blij mee!! Ik bestel nu elke week iets voor mijn dochtertje.
Super fijn En netjes
Super fijn.
Werkt netjes spullen zien er netjes en goed uit.
Nette prijs
Fijne mee de werking.
Denken met je mee.
En geef tips mee hoe je met de spullen om moet gaan en beste kan bewaren.
Super fijne bedrijf
Zeker een aanrader.
Gaaf!!
Ze zijn zoo mooi altijd.. je kan gewoon zowat alles bedenken en het komt voor elkaar!!
Frozen verjaardag
Voor mijn dochter een frozen printje besteld voor haar verjaardag. Mooie kwaliteit en duidelijke afdruk.
Ik heb weleens bij een andere webshop besteld, maar dan kreeg ik een pixel afbeelding.
Ik ga volgend jaar zeker weer bestellen!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit! Echt een aanrader!!
Prima product, waardeloze service.
Meerprijs betaald voor een track and trace code die ik nooit heb ontvangen,
Op een vrijdag een mail gestuurd, pas op woensdagavond na 23u een antwoord ontvangen (dus niet binnen de twee werkdagen waarin ze naar eigen zeggen trachten te antwoorden), op maandag en woensdag nog twee mails gestuurd waarop ik tot op heden nog geen antwoord heb mogen ontvangen (ondertussen een maand geleden),
Ik kreeg het excuus dat er vertraging op de zending zat en Taartprintje probeerde die verantwoordelijkheid bij hun vervoerders te leggen, terwijl ik bij een ander bedrijf die met dezelfde vervoerder werkt op maandagavond een bestelling plaatste die ik dinsdagochtend al mocht ontvangen,
Dagelijks de status van mijn bestelling nagekeken die meer dan een week op “betaald” heeft gestaan en pas kort voor hun mail aan mij werd veranderd naar “verzonden”...
Kortom, waardeloze klantenservice.
De (erg laat geleverde) producten waren wel prima in orde.
Waar gaat het mis de laatste tijd?
Ik heb aangeven het printje uiterlijk donderdag nodig te hebben en deze is dus niet geleverd terwijl ik hem zondag, dus ruim op tijd, heb besteld. Dit is nu de 2e keer in korte tijd dat het misgaat en ik met een probleem zit. Als je niet op tijd kunt leveren, moet je de levertijden op de site aanpassen. Zijn mijn printjes überhaupt al wel verzonden? Ik hoop dat mijn mail en deze reactie deze keer wel wordt beantwoord want op mijn vorige mail heb ik nog steeds geen antwoord gehad.
Deze service ben ik niet van jullie gewend en is echt iets van de laatste tijd.
Barbara Boom
Slechte communicatie, na 9 dagen bestelling nog niet ontvangen!
Woensdag 17.06.2020 om 13u10 bestelling geplaatst. Mailtje gestuurd & bedrijf gecontacteerd via messenger ivm mijn bestelling, zonder reactie. Op 21.06.2020 negatieve review geplaatst, maandag dan wel reactie gehad op mijn bericht met de melding dat mijn bestelling vrijdag 19.06.2020 zou verzonden zijn. Vreemd genoeg was de status van mijn bestelling in het weekend nog niet aangepast naar 'verzonden' maar maandag pas... Ze vroegen mijn negatieve review te verwijderen wat ik dan ook gedaan heb. Vandaag vrijdag 26.06.2020, 9 dagen later, nog steeds geen bestelling ontvangen!
Ik ben op zoek naar een serieus bedrijf om op regelmatige basis prints te bestellen, het zal taartprintje.com niet worden!
Ter vergelijking: maandag bestelling gedaan, gisteren afgeleverd door Post NL..
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.