Wat er beloofd wordt, wordt ook nagekomen. Snelle levering, er wordt netjes en op tijd gereageerd op je vraag en eerlijk geadviseerd. De tandenborstel en de foam heb ik nu een paar dagen gebruikt.... See more
Tandenbaas
See what reviewers are saying
Hij was echt heel snel bezorgd meerdere standen ook. Alleen heb ik van mijzelf hele gevoelige tanden meer dan normaal volgens mijn tandarts. Dus in het begin was dat trillen wennen want hij trilt veel... See more
Ik had meer resultaten verwacht , mijn tanden zijn nochtans niet echt heel ofzo 🙊 jammer
Company details
Written by the company
Waar orale hygiëne en schoonheid samen komen.
Contact info
Strevelsweg, 150, 5075AS, Netherlands
- info@tandenbaas.nl
- tandenbaas.nl
People also looked at
Top service.
De tandenborstel en de foam heb ik nu een paar dagen gebruikt. Ik heb tot nu toe hier niets op aan te merken, top gewoon en ben er blij mee. De strips heb ik nog niet gebruikt Dank jullie wel voor de goede service.
Mijn tanden zijn zichtbaar witter…
Mijn tanden zijn zichtbaar witter geworden ,makkelijk te gebruiken en ben tevreden
Hele toffe klantenservice
Hele toffe klantenservice, namen de tijd om me te helpen en de producten zijn van hoog kwaliteit.
Snelle levering en goede producten!
Snelle bezorging goede kwaliteit en…
Snelle bezorging goede kwaliteit en geweldige opzetborstels!!
Super goede service!!
Fijne ervaring omdat de levering 1…
Fijne ervaring omdat de levering 1 dagje later was dan planning en ter compensatie hebben ze het persoonlijk de dag erop afgeleverd. SUPER!! En bedankt!!
Heel tevreden over de levering
Heel tevreden over de levering, de tandenborstel werkt perfect , alleen wat aanpassen aan het geluid en het gevoel in je mond. Precies of je van de tandarts komt na enkele poetsbeurten , zo glad voelen je tanden aan. De strips zijn heel gemakkelijk in gebruik .
Top service snel bezorgd
Top service snel bezorgd! Heb het vandaag geprobeerd en het poetst fijn vooral als je gevoelig tandvlees hebt. Heb geen spijt van mijn aankoop.
Ben normaal niet van de reviews achter laten maar dit bedrijf verdient het zeker ongetwijfeld!
Ondanks ik aarzelden om te bestellen had ik op 29-01 een bestelling geplaatst in de ochtend-middag rond een uur of 12:00 en ik ontving hem de zelfde dag op de avond nog tegen een uur of 21:00 aan ondanks het op een zondag was, ik kreeg ongeveer een uur later nog een telefoontje met de vraag of ik thuis was en hem had ontvangen.
Wat een verassende heel vriendelijke bedrijf met een goede en snelle top service en fijn dat ze zo meedenkend zijn zeker een aanrader voor de mensen die nog twijfelen om te bestellen net zoals ik het is een betrouwbare bedrijf! Ik heb het bedrijf als heel fijn ervaren en het zou zeker voor herhaling vatbaar zijn om in de toekomst weer een bestelling te plaatsen.
Flexibel en fijne omgang!
De oplader van m'n tandenborstel kwijtgeraakt, toch zonde om dan de tandenborstel niet te gebruiken.
De heren benaderd en zij kwamen zelf met het idee om een nieuwe oplader thuis langs te brengen.
Zo'n goede service dat ik er bij stond met een mond vol tanden! Zij deden er ook niet moeilijk om het te komen brengen dus 5 sterren is zeer zekers op z'n plek ;)
Super tevreden!
Super snel geleverd! Goed product, doet wat het beloofd! Erg blij mee en mijn man ook!
The Trustpilot Experience