Tandenbaas

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat er beloofd wordt, wordt ook nagekomen. Snelle levering, er wordt netjes en op tijd gereageerd op je vraag en eerlijk geadviseerd. De tandenborstel en de foam heb ik nu een paar dagen gebruikt.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik had meer resultaten verwacht , mijn tanden zijn nochtans niet echt heel ofzo 🙊 jammer

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over de levering, de tandenborstel werkt perfect , alleen wat aanpassen aan het geluid en het gevoel in je mond. Precies of je van de tandarts komt na enkele poetsbeurten , zo glad voele... See more

Company details

1. Cosmetic Products Manufacturer

Written by the company

Waar orale hygiëne en schoonheid samen komen.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hij was echt heel snel bezorgd meerdere…

Hij was echt heel snel bezorgd meerdere standen ook. Alleen heb ik van mijzelf hele gevoelige tanden meer dan normaal volgens mijn tandarts. Dus in het begin was dat trillen wennen want hij trilt veel sneller en lichter wat best kriebelt maar heb het nu al weekje of twee gebruikt en ben er tevreden mee

November 23, 2022

Top!

Ik had me track & trace al met een uur na de bestelling, de superfoam had direct effect en het tandenpoetsen met de tandenborstel is erg effectief

November 25, 2022

Kwaliteit en betrouwbaar!

Ben zeer tevreden over de tandenborstel en whitening foam! Als nieuwe klant vond ik het ook heel fijn dat ik de optie had om eerst het product te ontvangen en daarna pas te betalen.

November 23, 2022

The best.

Ik heb al veel elektrische tandenborstels gehad, maar deze steekt er toch met kop en schouders boven uit. Vooral de 5 standen die de tandenborstel aanbied is echt een luxe. Elke stand is een bijzonder ervaring. Erg tevreden en zeker een aanrader!

November 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en snelle levering!

Hele fijne en snelle levering!

Tandenborstel komt met 7 opzet stukken en heb daarnaast ook de foam besteld, hoorde er goede verhalen over dus kan niet wachten het uit te proberen!

November 20, 2022

Uitstekend

Het is een zeer praktische borstel. Ben er ontzettend blij mee. Mijn gebit is er heel erg op vooruit gegaan in korte tijd. En het voldoet zeker aan de eisen.

November 1, 2022

Heel tevreden

Bij m’n zusje de foam gezien, gelijk ook besteld samen met de tandenborstel en ben echt tevreden. Gebruikte voorheen een andere whiteningpasta maar daar werden m’n tanden gevoelig van, bij deze helemaal geen last van.
Snelle levering ook

November 3, 2022

Tevreden klant

Gister mijn elektrische tandenborstel en foam ontvangen en wat Ben ik tevreden !!
Tandenborstel Wordt geleverd met 7 extra opzet stukken en een kabel. Tandenborstel heeft 5 verschillende standen en je merkt echt verschil qua standen. Oral B gaat de prullenbak in, Tandenbaas een tevreden klant bij !!!!

November 11, 2022

Super fijne tandenborstel

Super fijne tandenborstel! Beschikt over een massage stand top voor het tandvlees. Handige is je krijgt er 7 opzetborstels bij, daarnaast was de levering supper snel!

November 9, 2022

Super effectief

Ik heb nu een week de sonische tandenborstel in gebruik en ik merk heel veel verschil in de efficientie in vergelijking met mijn voorgaande elektrische tandenborstel. Mijn bestelling was binnen 24 uur binnen en alles was netjes verpakt.

November 11, 2022

The Trustpilot Experience