Tandfred Reviews 37

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg skulle have fjernet tre visdomstænder og havde regnet med at kunne stole nogenlunde på prisestimatet på hjemmesiden. Da behandlingen var overstået, stod der dog et helt andet beløb end det... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og hjælpsom Louise i receptionen. Jeg blev behandlet af Lisbeth som er meget rolig og venlig. Hun påpegede nogle ting som kunne forbedres med plastfyldninger. Jeg fik det fineste resultat.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Efter at have været i hænderne på Tandlæge Ian Egede Petersen (eller Pedersen?) hos tandlægefred i Frederiksgade i Århus, må jeg indrømme at jeg ville ønske, jeg havde valgt en anden tandlæge. Jeg... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har idag fået den bedste og hurtigste behandling af Anders som ejer klinikken. Virkelig god til at forklare hvad han laver undervejs, hvilket jeg synes er meget betryggende. Og meget sød og venlig og... See more

Company details

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted og venligt personale

Jeg har været på klinikken 2 gange. Er tilflytter til Århus pga. studie og manglede en tandlæge, da min tand knækkede og min oprindelige tandlæge er i Frederikshavn.
Jeg fik en tid rigtig hurtigt inde hos Ian, som virkelig tog sig godt af mig, da jeg var meget nervøs og bange. Han brugte meget tid på at tale med mig som fik mig til at slappe helt af. Han var god til at forklare ting og fortælle undervejs, hvad han gjorde.
Klinikassistenten var også rigtig flink og rar, og det var rart at opleve en rolig og professionel atmosfære derinde.
Min nervøsitet for tandlæge besøg er blevet meget mindre og jeg kan klart anbefale stedet.

January 26, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Har du tandlægeskræk, så gå et andet sted hen

Jeg havde en forventning om at en tandlæge som arbejder med mennesker med tandlægeskræk ville være nænsom, rolig, rar og forstående. Jeg oplevede desværre ingen af delene tvært imod. Der var et utal af ting han gjorde, som var helt "off", som om han mangler indlevelsesevne, når det kommer til andre mennesker. ØV!
Og jeg føler nu jeg må advare andre med tandlægeskræk. GÅ TIL EN ANDEN TANDLÆGE, hvis du gerne vil have en god, nænsom og rar tandlæge, med forståelse for personer med tandlægeskræk og bare personer generelt!
Desuden var der normale hygiejne regler han glemte og fik mig efterfølgende til at tænke på om han mon også kunne glemme at gøre sine tandlægeinstrumenter rene efter hver patient??

January 20, 2015
Tandfred logo

Reply from Tandfred

Kære Meditation.
Tak for din anmeldelse som vi selvfølgelig tager til
efterretning.

Vi vil dog sætte pris på at du ikke var anonym da vi
finder en sådan anklage alvorlig.

Vi har en årlig patienttilgang på ca 900 patienter om året
og anser på den baggrund vores procedurer for at være
velfungerende og tiltalende for patienterne.

Vi kan desuden forstå at du tidligere har haft tilsvarende problemer med andre
tandlæger og ønsker dig derfor held og lykke med din behandling fremover.

Tandlægerne Frederiksgade

Altid forstående

Her finder man simpelthen den skønneste tandlæge (Anette). Jeg kom med en stor angst for at sætte mig i stolen, men hun formår at få mig til at føle mig tryg, selvom det ikke er sjovt. Jeg vil klart anbefale dette sted, de kan deres job ud til det mindste, og har altid dig i focus!

August 20, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Frygter ikke at gå til tandlæge nu.

Det var min første gang på tandklinikken igår og jeg blev taget rigtig godt imod. Tandlægen Ian, var god til at forklare mig tingene og berolige mig, da jeg skulle ha' hevet en visdomstand ud. Jeg har aldrig prøvet lign., men forventede det værste. Det gjorde jo faktisk slet ikke så ondt! ;-) Jeg skal ind på klinikken igen om 2 uger, og jeg hader ikke engang tanken. :-) Bedre tandlæge skal man lede længe efter. Her fortsætter jeg i hvert fald!

August 15, 2014

Super forstående

Tandlægen brugte den tid der var brug for, ikke noget med at skynde sig, og fin til at forklare hvad der skulle ske og hvad jeg kunne forvente mig. Gav mig lige en lille pause da jeg havde brug for det, kan klart anbefale stedet.

August 14, 2014

Take a closer look