Taxa'en kom til aftalt tid
Taxa'en kom til aftalt tid, og kom sikkert frem til Billund lufthavn
No history of asking for reviews
Taxa'en kom til aftalt tid, og kom sikkert frem til Billund lufthavn
Jeg havde bestilt en taxa i forvejen til at skulle hente mig kl. 01.30 ved SFS i Sønderborg skulle til Rødekro . Da jeg ringer kl. 01.32, siger de, at der ikke er nogen taxa, men at de er der inden for 10 minutter. Jeg står i 40 minutter og venter. Der kommer ikke nogen taxa og henter mig. Jeg synes virkelig, at det er et dårligt stil, når man har bestilt den i forvejen.
Fantastisk taxaselskab der virkelig gør lige dét ekstra for at give en god oplevelse.
Tak for usædvanlig god service
Hilsen
Hyttel
Havde den sødeste og mest venlige chauffør til at køre mig hjem i nat. Han var virkelig behagelig at snakke med og ikke mindst med et smil på læben.
Han er en af Jeres nye chauffører, men godt kendt i faget.
☆☆☆☆☆ til ham!
Kæmpe anbefaling herfra.
(Aabenraa)
Stod i en rigtig kedelig situation med et barn der var strandet på en lille station 50 km. fra sin efterskole (Sønderjylland - og vi selv bor på Sjælland), den sidste bus var kørt. De havde ingen vogne i området, og der var mere end 30 min. kørsel bare for at komme frem til mit barn. Chaufføren forstod meget min frustration, så vi aftalte pris og han suste afsted og fik samlet vores barn op og leveret til efterskolen.
Meget dårlig reklame for firmaet at jeg oplevede at der fra en af vognene under kørsel blev smidt en tændt cigaret ud - fra førersædet.
De er nogen klaphatte, gider de ikke køre nogen ture, ringer de bare til andet selvskab med hemmelig nr, fordi det er en dårlig tur
Vi bestilte en taxa kl. ca. 13.10 til kl.23.10, så det var gjort i god tid. 23.45 var taxaen der ikke. Der var heldigvis en anden der kunne køre os hjem. Jeg kan virkelig ikke anbefale dette taxa firma.